Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Pilnie poszukiwany korektor. Jedyny wymóg to punktualność i systematyczność chętnych zapraszam na gg
Pytanie za 100 punktów - do jakiego tytułu?
Konkretnie do tytułu Mushishi.
Potrzebujemy także tłumacza, z wysokim poziomem znajomości języka angielskiego. Jak wyżej, zapraszam na gg
Co by draki nie było... sam się właśnie zgłosiłem, bo jestem na bezrobotnym, żadna grupa mnie nie chce... ^^
Co by draki nie było... sam się właśnie zgłosiłem, bo jestem na bezrobotnym, żadna grupa mnie nie chce... ^^
To bierz się za tłumaczenie Votomsa, ja wciąż czekam na skrypt
Też miałem się zgłosić do korekty, ale skoro wakatu już brak...
[edit]
Niby napisałem, ale bez odpowiedzi...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2010-06-28 20:32:25)
bodzio napisał:Co by draki nie było... sam się właśnie zgłosiłem, bo jestem na bezrobotnym, żadna grupa mnie nie chce... ^^
To bierz się za tłumaczenie Votomsa, ja wciąż czekam na skrypt
Nie chce mi się tłumaczyć xD Nie mam motywacji.
Why brak? Chętnie przekażę to w lepsze ręce xD
Mój drogi, korektorów i tłumaczy nigdy nie za mało! Planujemy ruszyć od lipca z dwoma seriami więc kolejny korektor się na pewno przyda ^^ wal na gg
bodzio, ile mam ci dać czasu? Lepiej zrób coś sam.
bodzio, ile mam ci dać czasu? Lepiej zrób coś sam.
O, dobrze, że się przypomniałeś xD
Nadal szukamy tłumaczy! Może ktoś się jednak skusi? ;P
To może ja?
Co prawda za dużo nie umiem, ale staram się Znajmość angielskiego - nie duża, ale daję (chyba) radę.
Pisał, że zgłoszenia na GG
A raczej pisała Miło mi Kensai, jestem dziewczyną xP
Tłumacz nadal poszukiwany! I miło byłoby, gdyby był zdecydowany w 100% na współpracę i nie bał się długich serii...
Ostatnio edytowany przez Jovanka (2010-07-03 18:11:42)
Tłumacz nadal poszukiwany! I miło byłoby, gdyby być zdecydowany w 100% na współpracę i bał się długich serii...
Polska język trudna być.
Polska język trudna być.
Dlatego szukają tłumacza.
Gdyby "polska trudny język być" to chyba bardziej szukałabym korektora a nie tłumacza... Ale najwyraźniej "logiczne myślenie" też jest trudne...
Ghostpl22, może i to prawda. Szkoda tylko, że Bodzio ze mną współpracuje... Chyba, że mamy na forum dwie osoby z tym nickiem.
Jak już pisałem, załączone emo mode to coś jak berserk, nie patrzy, atakuje wszystkich, morduje, gwałci i miesza z błotem xD No dobra, przesadzam Szczypta zrozumienia i jakiejś olewki do napiętych spraw by mu się przydała, skoro będzie z wami pracował, to może go naprostujecie (tak gadam, ale w to nie wierzę xD).
A i sorry za kolejne offtopowe cuś. Napisz do jakiegoś admina niech przeczyści temat.
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-07-03 18:24:51)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna