Nie jesteś zalogowany.
BTW, doszły mnie słuchy, że przypominanie hasła nie działa zgodnie z oczekiwaniami (po aktywacji nowego nadal nie można się zalogować). Badam sprawę... :|
Imperare sibi maximum est imperium
Za kłopoty ze zmianą hasła odpowiedzialna jest kompatybilność wstecz FluxBB. Skrypt logowania sprawdza to i owo, jeśli stwierdzi, że aktualne hasło było ustawione w wersji 1.3 próbuje je odpowiednio (ale coś nie do końca odpowiednio) zweryfikować... przez co już kilka osób nie mogło się zalogować po zmianie hasła.
Udało mi się wypracować hotfix'a (na życzenie, mogę to poprawić u danego usera), ale problemu jeszcze definitywnie nie usunąłem :|
Imperare sibi maximum est imperium
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś dostać się do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje, upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawione w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
Jakie to dziwne, teraz wywala mi to tylko przy zmianie ustawień w profilu i gdy próbuje edytować swoje posty na pod forum dla mojej grupy Nyan, a tak inne posty to mogę edytować.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
A to już się na starym forum pojawiało
I nie wiedzieć czemu tylko przy tym temacie i na ostatniej stronie
Gdzieś tak od dwóch tygodni wyskakiwał mnie błąd o numerze 12,13, 43, 55 podczas przechodzenia ze strony gł. na forum i na odwrót, oraz podczas wysyłania posta.
Teraz troszkę się uspokoiło i co jakiś czas pojawia się gadzina nr. 12
pomaga odświeżanie strony... System XP i Opera
To co się czasami zdarza się zauważyć. Brak template'a w części postów.
Chciałem coś napisać odnośnie Berserka, ale tak:
1.) Po pierwsze, primo, temat jest w złym dziale: Prawie o wszystkim i o niczym?
2.) Po drugie, sekundo, strony 2 , 7 i 8 się wysypują.
3.) Po trzecie, trekundo, nie chce mi się.
Dziękuję, dobranoc.
1 i 2 poprawione, na 3 nic się nie poradzi
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Albo nie działa raportowanie postów (26 lub 27 zgłosiłem wulgaryzm w poście) albo moderacja na to kładzie.
Moderacja (w mojej osobie) na to kładzie. Zgłosiłeś ten post - http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 59#p330059, i nawet nie wiem za bardzo, gdzie tu jest wulgaryzm. "Wpieprzają"? Zresztą nawet jakby se raz na sto postów zaklęła, tobym nie robił z tego afery - nie popadajmy w paranoję.
"Skazany na zajebistość"
No to przy takiej postawie gratuluję, naprawdę. Człowiek ma dość wszechobecnych wulgaryzmów, a i nawet tu jest na to przyzwolenie. Szkoda słów. Jeszcze raz gratuluję.
Dziękuję, gratulacje przyjmuję, nawet zdrowie twoje dzisiaj przy grillu wypiję
Aha, BTW - gdzie tam jest wulgaryzm?
"Skazany na zajebistość"
Albo nie działa raportowanie postów (26 lub 27 zgłosiłem wulgaryzm w poście) albo moderacja na to kładzie.
Dobra gdzie ty masz tam wulgaryzm?
No to przy takiej postawie gratuluję, naprawdę. Człowiek ma dość wszechobecnych wulgaryzmów, a i nawet tu jest na to przyzwolenie. Szkoda słów. Jeszcze raz gratuluję.
FACEPALM. Idź na swój dwór paniczu i tam sobie płacz, że coś ci na ansi nie podoba.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A żeby nie było, kawałek regulaminu:
"Nie należy umieszczać wiadomości, które:
Zawierają nadmierne wulgaryzmy (art. 3 Ustawy o języku polskim z dnia 7 października 1999r.);"
Pozwoliłem sobie podkreślić fragment. I nikt nie wmówi mi, że "za starych, dobrych czasów to wulgaryzmy leciały masowo do kosza!", bo to absurd - do teraz można znaleźć kupę np. moich starych postów, w których są pojedyncze bluzgi, i nikt nie robił z nich afery.
"Skazany na zajebistość"
Mógłby ktoś wyjaśnić mi dlaczego od rana do ok. 18.00 forum ANSi było martwe? i dlaczego moja skrzynka PW została sformatowana? I czy to pojedynczy incydent czy może się to w najbliższym czasie powtórzyć?
Nie wiem, czy tylko u mnie to miało miejsce, ale przez jakiś czas forum się wywalało. Jakaś modernizacja była wprowadzana w życie, czy jak?
I tak btw brak wszystkich wiadomości w skrzynce.
EDD, tu lejt... Zgrzyt mnie ubiegł.
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-08-28 18:37:05)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Błędów czytać nie umiecie? Miejsce na dysku się skończyło. xD
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Wątpię. Nie pierwszy raz wywaliło skrzynkę i z tego co pamiętam, ostatnim razem wiadomości przywracane nie były.