Nie jesteś zalogowany.
Witam. Chcialem napisac do tych którzy nie wiedzą(sam nie wiedzialem do wczoraj) w piątki na TVP KULTURA o chyba 22.30 leci Cowboy Bebop(ale niestety juz 16 odcinek(chyba). Wiec ci którzy chcą niech sobie oglądają. Po japońsku to leci z polskim lektorem.
łooo chopie my o tym wiemy juz 2 miesiące;d
Czasem warto jest użyć opcji "szukaj na forum" by nie dublować topików:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Wiecie ale nie kazdy szuka wiec to napisalem.
Dla mnie na tvp kultura nie leci nic ciekawego?
Bo po pierwsze oglądałem to już na hyperze ,a po drugie raz w tygodniu to tyle co nic.
Jeden odcinek dziennie to powinno być absolutne minimum.
Jedyny polski program który spełnia te warunki to Hyper.
Ja ta Hypera nie mam, a co do tego ze jeden odcinek na tydzien to malo sie zgodze. Nawet 1 odcinek na dzien to malo.
Przydałoby się w Polsce takie TOKYO TV. Heh, marzenia
Jeśli ktoś to nagrywa i nie kompresuje z mpeg2 to niech się prosze zgłosi do mnie bo brakuje mi niestety kilku odcinków .
Przydałoby się w Polsce takie TOKYO TV. Heh, marzenia
Hmm, mi by wystarczył odpowiednik francuskiego Mangas'a. Sporo klasyki dają (Hokuto no Ken rządzi).:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja tam gdzieĹ mam na kasecie Cowboy'a Bebopa'a ale peĹnometraşówke, no zgadzam sie mĂłgĹby byÄ mangas po polsku ogladam po francusku ale wiecie nie rozumie sie wszystkiego... a co do cowboya to ja wiem Ĺźe leci ale jakoĹ mi sie nie chce oglÄ daÄ a hypera teĹź nie mam tak na marginesie skÄ d go odbieracie? kanblĂłwka satelita platformy?
Merenwen
Też go nie mam , ale na Cyfra + leci, same gry i Anime więcej takich by się zdało...:-D
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-02-24 19:28:43)
Dwie największe kablówki w Polsce mają gdzieś hypera więc go odcięli.
Chodzi oczywiscie o UPC i Vectre.
Mnóstwo osób by oglądało anime na hyperze jakby te dwie kablówki go miały.
Ja również.