Nie jesteś zalogowany.
"Skąd tam, do cho...., się wzięło to jezioro?".
Też się nad tym zastanawiałem. xD
Tyle że jak ma się rinnegana, to chyba idzie panować nad wszystkimi żywiołami To teoretycznie możliwym jest wykonanie jeziorka Osobiście ten odcinek mi się podobał, trochę inny od mangi, a co za tym idzie nie nudził tak
Tak ma rinnegana, ale jakbyś jeszcze nie zauważył, każde ciało Pain'a posiada tylko jedną umiejętność, a Oryginal Pain siedzi unieruchomiony w drzewie, więc on raczej tego nie zrobił.
Nick na ANSI: bobek784v2
Przecież Pain może przyciągać różne rzeczy, to dlaczego nie mógłby przyciągnąć sobie morza?
Przecież Pain może przyciągać różne rzeczy, to dlaczego nie mógłby przyciągnąć sobie morza?
Nie zgodzę się z tym, ponieważ jak to było pokazane Pain "wycisnął" wodę z ziemi (te kwadratowe rzeczy zrobione z ziemi).
Przy czym trzeba zauważyć, że te kwadratowe kamienie z których są zrobione piramidy, to robili przodkowie tych animatorów co robili ten odcinek, gdyż te głazy zawsze rozlatywały się na tak równe prostopadłościany, że tylko Egipcjanie potrafili takie robić.
Dwutygodniowa przerwa...zdążycie więc zapomnieć o tym epku
Heh tak sobie patrzyłem i znalazłem 169 odcinek naruto shippuuden - kiepska jakość dość, ale jak komuś się bardzo śpieszy xD to czemu nie. Nie wiem jak to się stało - ale jakiś wyciek mieli o0
http://www.animetake.com/naruto-shippuuden-episode-169/
169 odcinek był już przed 168.
Zresztą nie tylko naruciak wyciekł do sieci, tu info o tym:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ore-airing
I na szczęście wrócili do normalnej kreski, widać tylko najlepszą walkę z tego arc'a zepsuli. Ale jak ostatnie odcinki przedłużali tak ten wyszedł tak, jakby im się śpieszyło, ale to dobrze, bo przynajmniej się to przesadnie nie ciągnie.
PS. Mam nadzieję, że wypuszczą jakiegoś specjala z porządnie zrobioną walką z painem. Ale cóż pomarzyć można.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2010-07-17 12:07:31)
Nick na ANSI: bobek784v2
I znowu filiery...
Jany jany gdyby chociaż te 2 odcinki były ciekawe a to nie wiadomo co :<
Po którym odcinku anime można obejrzeć spokojnie ten najnowszy film kinowy ?
po walce pain vs. naruto
Po którym odcinku anime można obejrzeć spokojnie ten najnowszy film kinowy ?
Kiedy chcesz, gdyż kinówki nie mają nic wspólnego z akcja z serii TV.
Mam pytanie, czy teraz ciągle trwają fillery? Ostatnim odcinkiem, którym oglądałem był ten special dwu odcinkowy fillerowy: 170-171.
@
Thx.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-08-29 12:54:09)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Wie ktoś może czy zero-raws albo leopard-raws jeszcze wydaje tą serię, bo ostatnich 2 odcinków nigdzie nie mogę znaleźć.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-10-15 23:54:24)
Jestem właśnie w 11 minucie ostatniego (185) odcinka, zrobiłam sobie przerwę, bo stwierdziłam, że nie wiem, czy wytrzymam psychicznie walkę ze strusiem ninja.
Wie ktoś, kiedy te debilne fillery się skończą?
Ty dulowaty userze!
Do końca roku na pewno nie, potem nie wiadomo. Swoją drogą zastanawia mnie, dlaczego za Sasuke/Akatsuki nie wyślą elitarnego oddziału strusi i kangurów, skoro są lepsze od kapitanów ;p
Nooo powiem ci, że 5 strusiów i Konoha leży
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-11-14 01:35:16)
Ty dulowaty userze!