#1 2006-02-04 12:41:00

Jasmine
Użytkownik

ANKIETA - pomoc mile widziana :)

Jak zdążyłam zauważyć na Waszą pomoc można liczyć oczkod
Jako zadanie z marketingu mam przygotować i przeprowadzić ankietę na wybrany temat związany z hotelarstwem. Tematem mojej ankiety jest popularność obiektów hotelarskich i korzystanie z ich usług przez młodzież. Więc jeśli chciałoby się Wam poświęcić 10 minut na wypełnienie i przesłanie mi ankiety, to byłabym niezmiernie wdzięczna smile Teoretycznie mogę sobie wymyślić wyniki, ale z ciekawości wolę przeprowadzić ankietę wśród żywych ludzi jezor

Oto ankieta:
ANKIETA

Potrzebuję jakieś 10 osób w wieku 16-27 lat smile Jak już się ktoś zdecyduje na ten poważny krok, to prosiłabym o odesłanie mi wypełnionej ankiety w ciągu kilku dni. Odpowiedzi w niej najlepiej zaznaczajcie przez pogrubienie lub podkreślenie. Mój mail to: jasmine05@wp.pl
Z góry dziękuję za pomoc.

#2 2006-02-04 13:00:48

sa1d
Użytkownik

Odp: ANKIETA - pomoc mile widziana :)

co do ankiety, jest w wordzie...spoko tyko jak zaznaczyc te okienka... pozatym mam mala sugestie co do pytani 2 i 3.

pytanie 2 - W jakim celu Pan/i podróżuje?
-wypoczynkowym
-turystycznym
-rekreacyjnym

odpowiedzi nie sa trafnie dobrane ( moim zdanie) bo przeciesz turystyka moze byc
zarówno formą wypoczynku jaki formą rekreacyjna.Została pominieta grópa ludzi którzy podrórzują w celach osobistych, biznesowych.
A co za tym idz w pytaniu 3 brakuje odpowiedzi "sam"

poza tym powinna zostac dołaczona jakas mała instrukcja, do tej pory nie wiem czy mozna zaznaczyc wiecej niż 1 odpowiedz.
POZDRO ...

brak

#3 2006-02-04 13:14:47

Jasmine
Użytkownik

Dzięki za uwagi.
W pytaniu 2 pominęłam kwestię biznesową, bo właściwie starałam się układac pytania pod grupę uczniów i studentów, zapominając, że ludzie pracujący w ustalonej grupie wiekowej mogą podróżowac w celach biznesowych.
Co do pytania 3 to musiałam nie zauważyć tej odpowiedzi, gdy przepisywałam ankietę na kompie. Bo w pierwotnej wersji taka odpowiedź była.

#4 2006-02-04 13:14:53

Winged
Użytkownik

Głosujemy poprzez podkreślenie. pogrubienie. Tak wynika z posta autorki. Ja tam gdzie uważałem pogrubiłem więcej niż jedną odpowiedź. Zaraz podeślę ankietę. smile

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#5 2006-02-04 14:36:20

Beavis
Zbanowany

Dzisiaj jakiś szczególny dzień ankiet baka
Też wysłałem swoje odpowiedzi... I hope they will be helpfull for you szpan

papa

#6 2006-02-04 14:55:04

Aaron
Użytkownik

Odpowiedzi już poszły smile Mam prawie 17 lat więc tak jak Ci najbardziej odpowiadało. Beavis widocznie dużo ludzi z ANSI zostanie ankieterami madrala

#7 2006-02-04 16:54:04

Jasmine
Użytkownik

Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety smile Akcję uważam za zakończoną - mam już wystarczającą ilość ankiet smile
Już wiem, gdzie kierować prośby, gdy będę potrzebować pomocy jezor

Stopka forum

© Animesub.info 2024