Nie jesteś zalogowany.
Pomimo tego, że kibicowałem Niemcom, Hiszpanie wreszcie zagrali porządny mecz na tym mundialu, a Niemcy chyba najgorszy. To nie byli Ci sami Niemcy z poprzednich spotkań, no ale wygrali lepsi. Pociesza fakt, że piłkarzy Barcy (m. in. Puyol i Iniesta) zagrali świetny mecz.
I wreszcie ktoś nowy zdobędzie puchar.
Stawiam na Holendrów
Jak będą grali, tak jak w tym meczu, to wątpię, żeby Holendrzy coś wykombinowali.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Pech holendrów w finale może się znowu powtórzyć.
W tym meczu jednak Mullera zabrakło, Trochowski był jednak za słaby, i Ozil był prawie całkowicie niewidoczny, muszę pochwalić Hiszpanów za grę w obronie, Niemcy mieli chyba tylko jeden celny strzał na bramkę.
ośmiornica albo niedziela pokarze
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
No i ośmiornica miała znowu rację
Viva España! I o to chodziło! Praktycznie powtórzenie finału ME 2008. Ten sam wynik, bardzo podobny przebieg gry. W finale liczę już tylko na piękną piłkę (czy to możliwe przy takiej stawce?) i niech wygra lepszy.
ps. Urugwaj do boju!
Kurde, szkoda mi Niemców. W tegorocznych rozgrywkach pokazali klasę (nie to co w poprzednich mistrzostwach; dla mnie grali zbyt... hmm... chamsko:P). Ale muszę przyznać, Hiszpania była o niebo lepsza:) Nie mogę się doczekać finału:D Ciekawe, czy i tym razem ośmiornica da popalić moim faworytom:D
Po nadziejach, ośmiornica Paul wybrał Niemców w meczu Niemcy vs. Urugwaj
No i 1:0 Germania-Urugwaj
Jeeeeeeeeeeeeeest 1-1
Ostatnio edytowany przez Rozczochrany (2010-07-10 20:58:28)
I 2-1 dla Urugwaju
Yey..! xD
Oby tak dalej!
Z ośmiornicą będzie ciężko xD
no i Niemcy udowadniają wyższość ośmiornicy no i dobrze bardzo dobrze graja
uru 2-3 ger
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-07-10 22:13:38)
DZIECIĘ NEO
Cholera, trafić w ostatniej minucie w poprzeczkę... Niemniej Forlan jest, wg mnie przynajmniej, najlepszym zawodnikiem tych mistrzostw!
Jak dla mnie to cały Urugwaj zaprezentował się bardzo dobrze -naprawdę byłem mile zaskoczony tym co pokazali - należą im się za to wielkie brawa. Dawali z siebie 100% od początku do końca mundialu. Jak dla mnie najlepsza drużyna tego turnieju. Pokazali wszystko to czego brakuje naszej reprezentacji, a co powinien mieć każdy zespół - serce i wolę walki.
Cholera, trafić w ostatniej minucie w poprzeczkę... Niemniej Forlan jest, wg mnie przynajmniej, najlepszym zawodnikiem tych mistrzostw!
co nie zmienia faktu ze dzisiaj bramkarz się nie popisał. Niemcy mogli tak grac z Hiszpanią to by wygrali a nie zamknęli się na własnej bramce.
Ps. zamiast uru powinna tu grac Ghana i najlepiej jak dla mnie było by. Ponieważ pokazali piękny football.
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2010-07-10 22:39:36)
DZIECIĘ NEO
Ło, nudny ten finał na razie. Liczę na jakieś bójki, bo chyba tylko to nam zaprezentują.
Dokładnie, nudny ... Ale z tego co widzę, zagrywki bywają brutalne Może będzie mała powtórka z poprzednich mistrzostw
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.