Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przeglądałem screeny z tej serii i zobaczyłem coś, co wzbudziło moje (nieistniejące dotychczas) zainteresowanie tą serią, ale zanim zabiorę się za oglądanie, to muszę poznać odpowiedź na jedno pytanie: jak często pojawia (-ją) się na ekranie wilkołak (-łaki) i w jakim charakterze ???
Wilkołak jest tym "tańczącym z wampirami"
Na ekranie jest praktycznie non stop. Przecież to główny bohater.
To ja może zapytam - ma to w sobie ducha Shafta, czy to tylko zwykła loli-komedyjka?
Na ekranie jest praktycznie non stop. Przecież to główny bohater.
Tak, ale w ludzkiej postaci.
To ja może zapytam - ma to w sobie ducha Shafta, czy to tylko zwykła loli-komedyjka?
Według mnie posiada ten klimat - wyraźnie widać, że jest to produkcja od Shaft'a.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6773
Ciekawe czy będzie II sezon. : ) To smutne, że tak dużo anime nie ma zakończenia. Pod względem fabuły wyjaśniło się niewiele, a ostatni odcinek był naprawdę zachęcający.
Co prawda ogólnie pisząc zbyt dobra ta seria nie była (chwilami oglądanie było nawet męczące bo po prostu anime irytowało), ale trochę zalet również ma.
Ostatnie odcinki szczególnie mi się spodobały. Jednak właśnie ta głupia konstrukcja scen wzięta z Bakemonogatari w dużym stopniu popsuła to anime.
Jakby je zrobili w normalny sposób to prawdopodobnie oglądanie byłoby przyjemniejsze.
Strony 1