Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: Mizugi Kanojo: The Animation
Tytuł ang: Mizugi Kanojo: The Animation
Gatunek: Hentai, Large breasts, Nudity
Typ: OAV
Ilość epizodów: 4
Link do projektu: http://www.animegarden.eworks.pl/projekt.php?id=70
Ostatnio edytowany przez Madzienkowska (2011-05-05 12:03:21)
Nine, ten
Never sleep... again
Siakoś przy pierwszym epie nikomu nie chciało się założyć topiku
W ramach akcji "Nadrabiamy zaległości" można pobierać napisy do drugiego odcinka tejże, jakże ambitnej, produkcji klasy H
Nine, ten
Never sleep... again
Najgorsze to nie jest choć widziałem wiele znacznie bardziej ambitnych i lepiej zrobionych.
To nie jest temat na dyskusje o danym tytule, a miejsce na informacje odnośnie nowych napisów. Jak bardzo chcesz wyrazić swoją opinię, to załóż odpowiedni temat w stosownym dziale.
"Ambitny hentaj" to jak dla mnie oksymoron ;]
Tak więc to taka mała ironia była
Niemniej, moim skromnym zdaniem, Mizugi wyróżnia się na hentajowym poletku ładną krechą i kolorami
Ale ja mam specyficzny gust
Nine, ten
Never sleep... again
"Ambitny hentaj" to jak dla mnie oksymoron ;]
Tak więc to taka mała ironia była
Byś się zdziwiła, że naprawdę niektóre są ambitne i to odnośnie fabuły więc scenki ero są zmarginalizowane.
Niemniej, moim skromnym zdaniem, Mizugi wyróżnia się na hentajowym poletku ładną krechą i kolorami
Ale ja mam specyficzny gust
Bym powiedział, że trochę lepiej niż przeciętne pod względem wizualnym oczywiście.
Ma faktycznie dosyć dokładną i wyrazistą grafikę. Choć
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-07-12 20:46:24)
Ja lubię tą serię. Przynajmniej ma trochę humoru .
Kensai, wcześniej ustalaliśmy, że można w tych topikach także pisać o danym tytule (fabuła, kreska itp). Ale z naciskiem na dany tytuł, do już do ciebie, ledziux, w razie czego
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A, to nie wiedziałem, my bad
Strony 1