Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Rozdzielczość: 848x480
Źródło: DVD
Waga: 100mb
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-07-13 00:47:16)
Widzę, że na taką samą rozdziałkę, co ostatnie 19 odcinków nie ma co liczyć, choć mam nadzieję, że się mylę.
Jeśli jednak nie, to czy jest możliwość przesłania samych napisów, co by można było samemu sobie sklecić?
Mam już część epków nagraną na płytkę, a chciałbym mieć wszystko w jednej rodziałce.
Nick na ANSI: bobek784v2
Widzę, że na taką samą rozdziałkę, co ostatnie 19 odcinków nie ma co liczyć, choć mam nadzieję, że się mylę.
Jeśli jednak nie, to czy jest możliwość przesłania samych napisów, co by można było samemu sobie sklecić?
Mam już część epków nagraną na płytkę, a chciałbym mieć wszystko w jednej rodziałce.
Waćpan chyba widzi wyraźnie, jakie źródło, nie?
Zawsze można upclasować, jak ktoś tak pragnie
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-07-13 08:45:09)
bobek784 napisał:Widzę, że na taką samą rozdziałkę, co ostatnie 19 odcinków nie ma co liczyć, choć mam nadzieję, że się mylę.
Mam już część epków nagraną na płytkę, a chciałbym mieć wszystko w jednej rodziałce.Waćpan chyba widzi wyraźnie, jakie źródło, nie?
No sęk w tym, że widzę jakie źródło, to też się grzecznie pytam o podesłanie samych napisów, co by można było sobie to sklecić z innym.
Zawsze można upclasować, jak ktoś tak pragnie
Taa, ale jak to mówią "z pustego nawet Salomon nie naleje", więc takie skalowanko nie ma sensu.
Nick na ANSI: bobek784v2
Strony 1