Nie jesteś zalogowany.
Kensai napisał:Czyli kto przetrwa 36 kolejek, wygrywa?
Tak, ale pijąc, a nie chowając się po kątach z Hiro
Ej, co ja na to poradzę, że w taką pogodę wódzia kompletnie mi nie podchodzi... :/ (wolę się raczyć browarkami)
BTW. jakieś foty to będą? Ciekaw jestem zdjęć z nieszczęsnym kloszem, który wreszcie zakończył swój niepewny żywot
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Zrobiliśmy listę 36 powodów do picia na następnej imprezie:
1. Quithe
2. Hiki
3. DUDi
4. waski
5. mbell
6. hiro
7. koni
8. loli
9. jagódka
10. arst
11. samson
12. maku
13. camel - brat maku
14. iczki
15. lilith
16. wajcha
17. zjadacz
18. shelly
19. kane
20. zatoichi
21. illparazzo
22. qwig
23. smoczek
24. porobo
25. buba
26. druga dziewczyna prorobo
27. trzecia dziewczyna prorobo
28. przemek 3 flaszki
29. iza-Juri
20. marcin
21. lawliet
22. kaszka
23. filip
24. besamir
25. rutek
26. siostra rutka
27. issina
28. b4rt3k
29. kensai
30. emlug
31. suchy
32. Renata - 2 połowka kane
33. miranda
34. Drizzt221 - kolega icziego
35. Siostra kane
36. Siostra hiki
Nie chcę nic mówić, ale to nie jest 36, ale 46 powodów XD"
I tak nikt nie dożyje 36, więc bez różnicy ;P
36 kolejek w naszych kielonach to będzie 0,7l na głowę xP Może by przeszło, ale tylko jeśli będą lane do połowy xD A posty pisał qwig wcześniej
Zdjęcia są na kompie już, zaraz przejrzymy i wrzucę do uploadu.
A co do Dudiego, mina wodna, imo, wygląda lepiej, niż by wyglądał Charlie (choć mniej roboty bym miał
No i foty, zaskakujaco szybko, nie? Hasło jak zawsze.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-07-17 22:49:51)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Z mocą!
40gx36=1446g czyli przyjmijmy ze 1,4 wiec to nie jest o,7 to co wy macie za kielonki i szkoda ze ja mam tak daleko do tej warszawy.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Nie wiem, jakieś małe są, przyjąłem że mają 20ml pojemności Przemek, nasz spec od wódki, powinien się wypowiedzieć na temat tych kielonów ;]
No cóż, ale zawsze zostaje pociąg
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
najmniejsze z jakich piłem to 25 i wyglądały tak http://img706.imageshack.us/img706/8428/226910.jpg
Nawet bym się przejechał i zobaczył się z ludźmi z tego forum już szmat czasu na nim siedzę. To czy się przejadę zależny od tego jaki będzie następny termin zjazdu.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
kurde, nie wchodziłem tutaj ze 3 tygodnie i widzę, że mój "nick" został lekko podrasowany:P
i faktycznie coś Quithemu coś się pokręciło z numeracją:P
Hummm... Jakby w najbliższym czasie było jeszcze jakieś spotkanie, to ja chciałabym się tak ładnie i kulturalnie wprosić :] Wymościłam sobie nowe gniazdko w Lublinie to i z dojazdem nie będzie już tyle problemu (max 3 h dojazd), no i z ewentualnym powrotem :] Także jakby w wakacje jeszcze coś miało się wydarzyć to z mojej strony wielkie Za i obecność raczej potwierdzona
@down
Do października...
Ostatnio edytowany przez miranda (2010-08-07 19:13:11)
Fajowo, tylko powstaje pytanie, jak dlugie masz wakacje
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To we wrześniu coś powinno się udać ukręcić A Lublin... Jest opcja, że październik spędzimy tam oboje, a Hiki raczej na pewno (robota)
Ogłaszam nabór na spotkanie w ten weekend Piątek lub sobota, nam w sumie obojętne, więc się wypowiedzcie, co wolicie. Wejście jak zwykle po 18. Hasłem spotkania będzie parapetówa, kto wie, o co biega, niech zostawi niespodziankę dla innych
Ze spraw organizacyjnych, po ostatnim razie zostało jeszcze trochę ponad 0,5l żubrówki i jakieś pół flaszki absolwenta na start.
EDIT: Jednak sobota.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2010-09-14 19:04:02)
Niestety ten weekend jest rownie zly jak ten nastepny. W ten piatek jedziemy z Krolem do Kutna na mecz, a w sobote ide na wesele jako osoba towarzyszaca. Za tydzien czeka mnie weekend baseballowy [sobota i niedziela] pod Bydgoszcza. Tak wiec chyba bedzie to pierwsze [no moze drugie] spotkanie warszawskiej ANSI na ktorym sie nie pojawie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To spotkanie również i ja przegapię, w piątek jadę na 18stke i pewnie przed poniedziałkiem nie wrócę.
Tak jak napisał Dudi, spotykamy się w sobotę, wstęp od 18. Porozsyłam jeszcze jutro esy, bo chyba lud się zbyt rozpieścił i czeka na to
Wąski, jeśli wesele nie będzie szło, bierz towarzyszkę i wbijajcie ;]
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-09-15 00:36:45)
ja chetnie bym sie zjawil, ale mi pasuje piatek a sobota niezupelnie (urodziny kolezanki) :/
niestety w sobotę się nie pojawię, ( żałuję ) bo wybywam na poprawki do Łodzi, niestety jedna mam w sobotę rano, drugą po południu,
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Hm, coraz więcej osób się wykrusza. Hiki zaczyna coś łapać. Kotka jest dopiero w fazie oswajania się. No dobrze, to zrezygnujmy z tej soboty jako spotkania takiego szerokiego. Podawajcie terminy weekendów, które wam pasują najbardziej i dogramy jeden wspólny.
A w teraz umówionym terminie możemy zrobić małe spotkanie mahjongowe dla chętnych przy piwie (co by nie było poszkodowanych . Przy okazji dokręcę Dudiego zamiast przekładać na późniejszy termin.