#1 2010-07-28 23:45:04

martinru
Użytkownik

Night Shift Nurses - nowe, odświeżone tłumaczenie

Witajcie.

Jak zapewne zauważyliście, odświeżyłem tłumaczenie do serii Night Shift Nurses. Będę wdzięczny za szczere komentarze i oceny. Pewne rzeczy, jeśli chodzi o tłumaczenie (skrócone wypowiedzi czy przeinaczenia, jednak zachowujące pierwotny sens) czy wyczasowanie (opóźnione lekko bądź za wcześnie pojawiające się napisy) zrobiłem świadomie.

Jestem też ciekaw Waszej opinii o tej serii. Mnie takie rzeczy nie kręcą, jednak uważam, że jest to jeden z najlepszych hentaiców.  Posiada on ciekawą fabułę, w którym występują ciekawe, nie sztampowe postacie i gdzie pewne, umotywowane wydarzenia mają wpływ na losy bohaterów. Mogę się pokusić o stwierdzenie, że jest to hentai psychologiczny.

Zainteresowanych zachęcam do obejrzenia serii i czekam na Wasze opinie.

#2 2010-07-29 00:15:32

Zgrzyt
Użytkownik

Odp: Night Shift Nurses - nowe, odświeżone tłumaczenie

buahahahaha.jpg
Tyle w kwestii psychologicznego Hentaia
jeszcze tylko czekam aż ktoś powie że ten hentai odmienił czyjeś życie.

By nie spamować..napisy dobre jednak jak przystało na napisy do tego typu produkcji jest wiecej śmiechu niż powagi. xD

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-07-29 00:15:45)

#3 2010-07-29 00:26:12

Kenshiro
Użytkownik

Odp: Night Shift Nurses - nowe, odświeżone tłumaczenie

martinru napisał:

Jestem też ciekaw Waszej opinii o tej serii. Mnie takie rzeczy nie kręcą, jednak uważam, że jest to jeden z najlepszych hentaiców.  Posiada on ciekawą fabułę, w którym występują ciekawe, nie sztampowe postacie i gdzie pewne, umotywowane wydarzenia mają wpływ na losy bohaterów. Mogę się pokusić o stwierdzenie, że jest to hentai psychologiczny.

Zainteresowanych zachęcam do obejrzenia serii i czekam na Wasze opinie.

Świetnie, że zrobiłeś napisy. Uważam, że mają całkiem dobry poziom.

Serial co prawda dosyć hard, poważny i nawet chwilami bardzo brutalny ale możliwe, że ludziom z fetyszami pielęgniarek się spodoba.
Całe anime jest bez cenzury więc mimo wszystko to zachęca do obejrzenia. Poza tym jest wyjątkowo długie jak na OVA hentai.

Co do samej fabuły to jak pamiętam ten doktor zawsze znajdował jakieś mniej lub bardziej sensowne powody żeby zmusić je do seksu (mimo wszystko to był rape). Czyli jak pamiętam głównie chodziło o trzymanie jakichś informacji (zdjęć) w sekrecie (czyli wpierw się nimi interesował żeby znaleźć ich "słabe punkty") więc one się zgadzały być jego zabawkami z tego powodu. Fajne jest natomiast zakończenie 5 odcinka.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-07-29 00:30:16)

Stopka forum

© Animesub.info 2024