Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52
Trochę głupio, że można mieć Naruto tego 3lata później już jako genin bez przejścia żadnej misji. A z drugiej strony trochę mało misji dla genina.
Gdy mi się znudziło odblokowywanie postaci, wróciłem do mojego podstawowego składu - żadna postać nie była z tych odblokowanych - więc dla mnie tam luz. Podstawowym składem spokojnie nastukasz sanninom...
Wiem, wiem acha i poza tym...
Jak walniesz skill Hinaty co wysysa 2 chakry i zadaje 20dmg przez 2 tury + eight trigram sixty four pounts Nejiego czy jakoś tak to ile koleś dostaje chakry na turę powinien przecież 0 przez 2 tury i 2 przez 3 po tych 2.
Bo dostaje tylko 3 chakry na turę nie?
Jednym z wyjątków jest Naruto po 3 latach.
Ostatnio edytowany przez matdur (2008-07-06 19:46:25)
Trzymajcie za mnie kciuki po raz 2 mam 3/4 do test for kidoumaru jak mi sie nie uda to chyba w to kończę grać ;/
EDIT: Jupi! Nareszcie Kidoumaru!!!
Moja pierwsza odblokowana postać!
EDIT1: Niech ktoś odpisze proszę...
Bo co? Znajdź sobie, chłopie, jakieś forum ukierunkowane na NA. Tam wszyscy będą się razem z tobą cieszyć odblokowaniem postaci i odpisywali po kilkanaście razy dziennie...
gra ZAWALISTA najlepszy sklad na poczatek to :
Ten ten
Kankuro
Sasuka
przynajmniej dla mnie ... mogl by ktos podac jaki najlepszy sklad jest przy chuninie bo nie wiem xD
Każdy gra jak lubi i chyba nie istnieje skład najlepszy i najuniwersalniejszy. Wszystko zależy od szczęścia (chakra), umiejętności swoich i przeciwnika.
Czy ktoś z ANSI gra jeszcze w N-A ?
Czasami...
znudziło mi się
ale od święta wejdę
Ostatnio edytowany przez luki349 (2009-02-10 19:56:43)
ej jestem nowy na naruto arena jestem geninem ale mi nie zalicza jak zabijam neij czy kogos to tak ma byc czy co?
Siema gram w NA od niedawna ale wciagneło mnie niestety przeżywam załamanie jak mam w misji zeby wygrać np. 5 walk pod rząd to jak mam 4/5 zawsze walcze z jakims kolesiem co w teamie np. ma Kyyubiego Deidare i Kabuto -.-
EDIT: Ja preferuje jak narazie team Schikamaru Haku oraz Naruto
Ostatnio edytowany przez Kazuja (2010-08-03 00:39:14)
Ej jak użyć techniki Kankuro Puppet Preparation na przeciwniku bo widziałem taką akcje
EDIT: Jakie postacie odblokowywać na początek Jirobou Kidomaru Sakona czy Tayuye
EDIT1: Jupi Kidomaru odblokowany smile_big
Strony Poprzednia 1 … 50 51 52