Nie jesteś zalogowany.
zgadza się
odświeżam
kobato/kobato
W anime jest jeszcze podane jej nazwisko
Przecież napisał, że to Kobato >.>
5. Podajemy najpełniejsze imię jakie występuje w anime, jeżeli postać nazywa się np. Monkey D. Luffy, to tak podajemy, a nie samo Luffy, jeżeli postać posiada pseudonim. To można go zapisać zamiast imienia lub wraz z nim.
A anime przedstawia się imieniem i nazwiskiem. Tesli kobato to nazwisko to pozostaje jeszcze jej imię.
Luk4S napisał:5. Podajemy najpełniejsze imię jakie występuje w anime, jeżeli postać nazywa się np. Monkey D. Luffy, to tak podajemy, a nie samo Luffy, jeżeli postać posiada pseudonim. To można go zapisać zamiast imienia lub wraz z nim.
A anime przedstawia się imieniem i nazwiskiem. Tesli kobato to nazwisko to pozostaje jeszcze jej imię.
To niech napisze Hanato Kobato
@up, nazwisko to Hanato, jeśli się nie mylę, no ale przecież nie trzeba aż tak bardzo dociekać, jeśli wiadomo o co chodzi, więc nie róbmy problemu...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
możne jestem zbyt zasadniczy
ok Weteran666 dajesz:)
Ostatnio edytowany przez djgraff (2010-07-29 22:55:29)
jakoś nie mam weny a skoro bodzio podał pełniejsze dane ode mnie to niech zadaje.
Chociaż pod koniec anime miała jeszcze inne imię z tego co pamiętam
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2010-07-29 23:13:48)
jakoś nie mam weny a skoro bodzio podał pełniejsze dane ode mnie to niech zadaje.
Chociaż pod koniec anime miała jeszcze inne imię z tego co pamiętam
... No nie wygłupiajcie się, zadawaj, ja się tylko tak wciąłem przy okazji.
Jeny, nie róbcie żadnych problemów, po prosty Weteran jedziesz dalej.
myślę ze będzie łatwe
awatar Kenji Koiso // Summer Wars
awatar Kenji Koiso // Summer Wars
wiedziałem że będzie łatwe
Kurou/Kurozuka
zgadza się