Nie jesteś zalogowany.
Mam kilka mang na sprzedaż. Gun Shmit Cats (komplet), Ranma (pierwsze tomy), Love Hina (komplet). Video Girl Ai (komplet), mam jeszcze Chobits ale jeszcze zastanawiam się nad sprzedażą.
Wystawiłem Battle Angel Alita na allegro, jeżeli jest ktoś chętny by kupić to macie linka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=572913654
Mam do sprzedania Chobitsy. Zainteresowanych zapraszam tutaj.
Jeśli jakimś cudem nikt tego nie kupi, jestem zainteresowany tomami 6-8.
Mam do sprzedania Naruto [tomy 1-6]. Całość za jakies 45 pln +przesyłka [cena do negocjacji ]. Stan oceniam na dobry. Info na PM.
Do sprzedania:
Locke Superczłowiek 1-5
Tu Detektyw Jeż 1-2
Cześć, Michael 3-4
Paradise Kiss 2-5
Slayers 1-3
Dr. Slump 1,8,10
Dragon Ball 1-11, 36-37
Cowboy Beebop 2
Naruto 1-2
Chobits 6-7
Fushigi Yuugi 1
X 1-3
Love Hina 2
Video Girl 1-2
Brzoskwinia 1-2,4
Skrzydła Serafina 1-4
Exaxxion 1-2
Zapiski detektywa Kindachi 1-3
Chirality 1-3
Legend of Lemnear 1
Oprócz tego posiadam sporą kolekcję książek sf/fantasy z których większości też jest do odstąpienia.
Stan wszystkich bardzo dobry/dobry, ceny do negocjacji, odbiór osobisty możliwy na warszawskim spotkaniu ansi.
Kontakt najlepiej przez gg: 1677958
Ostatnio edytowany przez ill (2009-06-21 08:31:56)
GG: 1677958
Witam.
Posiadam w sprzedaży kilkanaście serii mang w języku polskim oraz kilka tomów w innych językach. Wszystkie są wystawione na aukcjach w portalu świstak.pl.
Zapraszam do udanych zakupów
Witam.
Posiadam w sprzedaży kilkanaście serii mang w języku polskim oraz kilka tomów w innych językach. Wszystkie są wystawione na aukcjach w portalu świstak.pl.Zapraszam do udanych zakupów
Napisz w jeszcze jednym temacie, bo w 5 może być za mało i ktoś nie zauważy jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2010-08-20 12:02:32)
Różni ludzie do różnych wątków zaglądają, stąd moje posty. Chciałem dotrzeć do większej liczby osób. Niemniej teraz to rzeczywiście wygląda nieco nachalnie, a nie było to moją intencją.
Dzięki za zwrócenie uwagi, będę pamiętał na przyszłość.
Pozdrawiam
to są nówki czy używane? bo na konwentach czy przez neta za nówki płaciłem mniej xD
Ludziom na wakacje kasy brakuje że mangi wyprzedają? Ja bym nie potrafił sprzedać swych zbiorów.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-20 13:44:29)
Witam.
Wszystkie sprzedawane przeze mnie komiksy i książki są używane. W przypadku mang stan jest idealny, ponieważ dbałem o nie jak o nic innego Zwykle były tylko raz przeze mnie czytane, a potem lądowały w szafie, każdy tom zafoliowany osobno.
Co do ceny, to sprzedaję za tę samą kwotę, za którą kupiłem i nie doliczam kaski "dla siebie". Chcę tylko, żeby zwróciły mi się pieniądze, które w mangi zainwestowałem.
Pozdrawiam
Witam.
Wszystkie sprzedawane przeze mnie komiksy i książki są używane. W przypadku mang stan jest idealny, ponieważ dbałem o nie jak o nic innego Zwykle były tylko raz przeze mnie czytane, a potem lądowały w szafie, każdy tom zafoliowany osobno.
Co do ceny, to sprzedaję za tę samą kwotę, za którą kupiłem i nie doliczam kaski "dla siebie". Chcę tylko, żeby zwróciły mi się pieniądze, które w mangi zainwestowałem.
Pozdrawiam
Marne szanse że ktoś kupi za tę samą cenę którą ty dałeś. Powinieneś chociaż amortyzację odjąć.
Jak nie dzisiaj, to za rok, za dwa. Mi się wcale nie spieszy Niemniej, gdybym dostał interesującą ofertę, pewnie nie miałbym nic przeciwko negocjacjom.
metasearcher tylko że za ta cenę można kupić nówki na stronie JPF czy innej i ma sie dodatkowo rabaty czy pk. a u ciebie NIC.
Z komiksami i mangami jest tak że po otwarciu i przeczytanie tracą na wartości ^.^
Slayers tom 3 15 złoty nówka u wydawcy u ciebie 17 .<ja dwa nowe tomy nabyłem za cenę 14zł sztuka>
Chirality tom 1 28zł nówka u wydawcy u ciebie 40zł !
Hack tom 1-3 45zł całość u ciebie 50zł <ja na konwencie kupiłem przy stoisku JPF za 37zł>
Neon Genesis Evangeliont tom 1-10 u wydawcy ok. 170zł <+ chyba jest rabat po przekroczeniu jakieś ceny> u ciebie 180zł
Itd.
metasearcher szuka frajera nie nabywce nie kupować u niego!
Hmm, dzięki, że zwróciłeś mi na to uwagę. Pewnie dlatego sprzedaż mang mi nie idzie. Będę musiał posprawdzać ceny u wydawców i dostosować swoje w takim razie. Jednak będę musiał się pogodzić z tym, że będę do tyłu
No cóż, mówi się trudno. Jeszcze raz dzięki za podpowiedź.
Pozdrawiam
@Zgrzyt
Miałeś rację tylko po części. Sprawdziłem aktualne ceny mang przeze mnie oferowanych. Rzeczywiście obniżyłem ceny na część z nich.
Niemniej z tym, że mam za wysokie ceny to nie była do końca prawda. Większości tytułów nie dostaniesz taniej, a niektórych nawet w ogóle nie można już znaleźć w sieci (chętnie zajrzałbym np. na stronę JPF, ale - jak wiadomo - w tej chwili jest niedostępna, więc nie wiem gdzie w tej chwili wydawca sprzedaje swoje komiksy i gdzie Ty znalazłeś wymienione wyżej ceny). O konwentach nie wspominam, bo tam niższa cena to normalka. Są to jednak wydarzenia ograniczone w czasie i przestrzeni, więc nie można na nich kupować na co dzień (poza tym do kosztów trzeba doliczyć dojazd, ewentualny nocleg i inne wydatki).
Tytuły, które są trudno dostępne, siłą rzeczy nie mogą kosztować np. 10 zł. Jeśli natomiast chodzi o mangi używane, często jest tak, że ich stan nie jest najlepszy. W przypadku mojej kolekcji, każdy egzemplarz jest dokładnie taki jak w dniu, w którym go kupiłem. Niczym się zatem nie różni od nówki.
Nie wiem czy nowe ceny według Ciebie będą odpowiednie, ale niżej już nie mogę tych mang wystawić.
Pozdrawiam
Co nie zmienia faktu, że gdy widzę mangę używaną i nową za taką samą cenę, zawsze kupię nówkę. Ba, dopłacę złocisza czy dwa, żeby mieć świadomość, że chińska bajka była i jest moja i tylko moja.
A ludzie, którzy sprzedają swoje używane kolekcje za koszt nabycia albo nie znają podstawowych praw handlu, albo są zwykłymi naciągaczami (czy chodzi o mangi, kolekcje anime, książki czy cokolwiek innego).
(no i piszę tu tylko o tytułach dostępnych)
metasearcher strona JPFu jest cały jpf.com.pl dostępna, allegro* też też. A na konwentach również nie raz trafiałem nawet na rzadkie egzemplarze i ludzie z czystej uczciwości sprzedawali za niezbyt wysoką cenę.
*przykładowo na allegro za dwa tomy Kroniki miecza 25zł u ciebie za jeden 16zł
Hiroki Endo Eden 16 tomów, stan idealny 179zł u ciebie za 11 150zł
NEON GENESIS EVANGELION 11 tomów 139zł
NARUTO TOMY 1-45 SPRZEDAJEMY PO 5 SZTUK+GRATISY! za 68,00 zł czyli za tomy od 2 do 18 mniej niż 230,00 zł <nówki>
NARUTO TOMY 1-18 BEZ CENY MINIMALNEJ! na razie 40 parę złotych <używane>
MANGA - BRZOSKWINIA - KOMPLET - 18 TOMÓW na razie 67,50 zł a jest to BCM
Oh! My Goddess Tomy: 1 do 20 któregoś tam za ok. 200zł
Paradise Kiss, tomy 1-5 47zł
itd.
Jak widać daaa się taniej ^.^
Ale już siedzę cicho i nic nie wspominam że żądasz za dużo.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-08-20 18:18:22)
Paradise Kiss, tomy 1-5 47zł
Mnie Deshi w idealnym stanie sprzedał bodajże za 30, więc da się wyhaczyć jeszcze lepsze oferty. A do poliglotów pytanie - czy "meta" nie znaczy czasem w jakimś języku "frajera" albo coś w tę mańkę?
"Skazany na zajebistość"
Zjadek, mnie się tam nic nie kojarzy. Ale z drugiej strony meta mogła komuś zryć mózg
metasearcher, jeśli jesteś z Malborka lub Wawy, to mogę wziąć całą Alitę za 90 zyla w trybie odbioru osobistego.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA