Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Hej!! mam pytanko... czy ktoś z Białegostoku posiada odcinki One Piece 265+ >?? w razie co proszę o kontakt na gg..
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2007-11-16 16:08:59)
Rzeczywiście, stary ale jeszcze na chodzie.
ELO !! Tutaj organizator. Wszyscy zainteresowani wymianą anime i ITP (Podlasie i okolice) Zapraszam na odzew NA NUMER gg (Gadu-Gadu) - 1643230. (Niedługo otwarcie kwatery głównej )
Ostatnio edytowany przez Miszczu_beer (2008-05-25 20:10:20)
wiem, że to temat o wymianie, ale chciałbym wiedzieć czy są jakieś zloty w Białymstoku, bo wiem, że kiedyś były Kawaii, ale byłem mały i zbyt wstydliwy żeby pójść
Czy jakieś zloty są to nie mam pojęcia no chyba że można podczepić takie EGU
http://egu.org.pl/index.php?page=manga-anime
Może tu coś więcej się dowiesz :> Bo nic innego nie przychodzi mi do głowy ...
http://www.snk.fora.pl/
~gome, mam takie pytanie, czy ktoś od nas, posiada na wymianę, takie tytuły jak
"Naruto" "DB" "Saint Seyia" "Yu Yu Hakusho"? tylko i wyłącznie w RAW'ach chyba że macie coś lepszego?
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Hmm, są nadal aktywni fani anime w Białym? Chętnie wymieniłbym się doświadczeniem;]
Boomerek, ja posiadam najlepsze Rawy DB i Saint Seiya.
Ostatnio edytowany przez Tybek (2010-08-19 18:08:33)
Pewnie sporo jest fanów anime w białym
A są osoby chętne na np. wyjazd na Konwent do innego miasta?
btw. Był ktoś na EGU w tym roku?
Może i ja na jakiś wyjazd bym się skusił nigdy nigdzie nie jeździłem a ciekawi mnie jak jest na konwentach:> Tak powiem od kiedy ten wątek powstał i zapoznałem paru ludzi to teraz raczej większości z nich ta pasja przeszła chociaż może ktoś coś napisze:)
Co do EGU byłem parę h w pierwszy dzień i raczej część o anime była niewypałem chociaż może trafiłem na złą część:P
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10