Nie jesteś zalogowany.
Nodame Cantabile
Dokładnie, dawno tak dobrego animca nie oglądałem. Chociaż o muzyce klasycznej wiem tyle, ile pingwiny na tematy powstania cząsteczki Higgsa, to świetnie wspominam tę serię. Polecam
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
macie dla mnie coś w stylu Kaichou wa Maid-sama!, special a ? (bohaterowie nie są 10-latkami) plss
Ouran?
Post pod postem, żeby podbiło. Ten wyżej można wywalić.
Jakiś fajny film/krótką serię/OAV. Ciekawy/ą, z lat 70., 80. lub 90. Preferowane SF.
Coś podobne do The Prince of tennis . Czyli bohaterowie grają w tenisa
Sir Ace spróbuj Lost Universe oblukać . To też seria sf. Seria rozpoczyna się w tym samym czasie co akcja slayersów 1 seria tylko na innej planecie
Ostatnio edytowany przez max-kun (2010-08-25 20:41:03)
Sir_Ace, sprawdź Venus Wars [filmik wypas, polecam wersję (G_P)], Roujin Z (napki od Latarnika, raw od kokusia i można się cieszyć dobrym filmem), Getter Robo Armageddon (seria TV, ale tylko 13 epów, więc... imo seria kozak), jeszcze mogę polecić Patki ictj., ale to to z całą pewnością widziałeś.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Post pod postem, żeby podbiło. Ten wyżej można wywalić.
Jakiś fajny film/krótką serię/OAV. Ciekawy/ą, z lat 70., 80. lub 90. Preferowane SF.
Crusher Joe (film) - 1983
Robot Carnival - 1987
Crusher Joe (2 częściowa OVA) - 1989
The Five Star Stories - 1989
Roujin Z - 1991
Memories (Magnetic Rose) - 1995
Super Atragon - 1995
Dzięki, ludziska. Takie naprawdę wielkie
Szukam czegoś epickiego jak NGE czy Higu, czegoś po czym zrobię kupę z wrażenia .
do NGE podobne i świetne jest RahXephon.
A może by tak dokładniej byś określił to "Szukam (...) czegoś po czym zrobię kupę z wrażenia smile_big."
Bo tak mogę wymienić ogrom serii zaczynając od Anime z mechami kończąc na jakimś romansidle.
Choć ten temat nie bardzo pasuje, to jednak nie chce zakładać nowego.
http://chartfag.files.wordpress.com/201 … 3fixed.jpg
Jakie anime z tej listy polecacie? Takie, no powiedzmy minimum 7/10.
Drrr!!, Katanagatari i Cobra. Resztę dropłem po 1 odcinku.
Nick na ANSI: bobek784v2
Nodame.
hanamaru Youchien jeszcze dodam
Poszukuje jakiegoś epickiego anime, które będzie pochłaniało swoją fabuła, takie które po każdym epku będzie się mówiło "moar". Ostatnio ciągle trafiam na jakieś nudnawe serie, obejrzę 3 epki i mam dość. Myślałem, że już mi się anime znudziło( ). Ale szybko się przekonałem, że jednak nie, gdy ponowie obejrzałem sobie Code Geass
A więc poszukuję coś podobnego do:
CG
FMA:Brotherhood
Gintama itp.
Mam nadzieje, że są jakieś jeszcze takie animce.
@
Dzięki wszystkim za propozycję.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-09-04 20:45:14)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
A więc poszukuję coś podobnego do:
FMA:Brotherhood
Mam nadzieje, że są jakieś jeszcze takie animce.
Allison to Lillia.
Poszukuje jakiegoś epickiego anime, które będzie pochłaniało swoją fabuła, takie które po każdym epku będzie się mówiło "moar".
Ja ostatnio tak miałam przy Last Exile i Kaijim, tak więc polecam to
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2010-08-30 02:47:21)
Jeśli lubisz starocie i nie boli cię myślenie, przy każdym ep Legend of Galactic Heroes będziesz robił głośne NOM NOM NOM!!!
Epickie to jak cholera, a fabuły mogą pozazdrościć wszystkie filmy i powieści SF.
Coś epic? Proszę: Berserk, Cowboy Bebop, Ergo Proxy, Fighting Spirit, Monster, wszystkie Gitsy, Gungrave (do połowy, później olać dalsze oglądanie), Gurren Lagann, Legend of the Galactic Heroes, Mononoke, Mushi-Shi, wsio z Black Lagoon, Now and Then, Here and There, Samurai Champloo, Shigurui: Death Frenzy, Xam`d: Lost Memories, Tentai Senshi Sunred + 2 seria, One Piece , Baccano!, Freedom, Afro Samurai, i chyba Qashqai chodziło o Kaiji - też polecam.
To by było mniej więcej - kozak serie, chce się więcej po każdym jednym odcinku, który się obejrzało. Ale prawdopodobnie już większość, jak nie wszystkie z nich obejrzałeś.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!