Nie jesteś zalogowany.
Nowy chapter nawet niezły, końcówka najlepsza. To się nazywa siła młodości XD
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Flashbacki... czyli wiadomo kto wyciągnie wkrótce kopyta... liczę że dadzą powalczyć trochę Naruciakowi... ostatnio lamersko go wyeliminowali z walki... ten sposób na "zwichniętą kostkę" -_- kiedyś z połamanymi nogami albo dziurą w płucach walczył...
I znów kolejny członek Akatsuki stracił życie Już tylko 2 pozostała przy życiu + Kabuto + Sasuke
+ zombiaki wskrzeszone przez Kabuto. Wreszcie jakaś ciekawa walka będzie. Zobaczymy, co takiego potrafi Konan.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Dlatego napisałem Kabuto, bo patrząc, są pod jego kontrolą.
Myślałem, że rybnik będzie silniejszy, no, a może to Gai był niedoceniany?
Nie doceniliście siły młodośći XD Chapter taki sobie, bez rewelacji.
Spodziewam się, że Madara wygra tę walkę, bo pokonać go będzie mógł albo Sasuke albo Naruto.
No pewnie, że wygra; pytanie tylko czy Konan powie, gdzie pochowała Pain'a, czy nie.
Nick na ANSI: bobek784v2
Nieźle? Mało powiedziane, ja tam nie widzę u chłopa prawej ręki. Tylko żeby się nie okazało, że dziadek złapał ją w jakąś iluzję, bo walnę na ryja. A pomysł z oczami Nagato jest do du! "Wszystko zgodnie z planem".
Utonąć może i utonie, ale pewnie wylezie, bo nawet jego ryja nie widzieliśmy. A jest to jakiś tam wyznacznik śmierci.
Dziwie się, że chce go utopić w tym morzu makulatury... facet nie dość, że wszystko przez niego przechodzi to na dodatek się teleportuje... średnio logiczne. No chyba że to wszystko wysadzi...
Najciekawsze że Madarze ręce "odrastają"... jeśli mnie pamięć nie myli, to już raz ją stracił podczas walki z pachołkami Danzo... niezła z niego gadzina
... Najciekawsze że Madarze ręce "odrastają"... jeśli mnie pamięć nie myli, to już raz ją stracił podczas walki z pachołkami Danzo... niezła z niego gadzina
Nie odrastają, raczej sobie przyszywa nowe co w tym uniwersum jest standardem xD
A co do chapa to pozostaje czekać na śmierć Konan (prawdopodobnie samobójczą), zabranie rinnegana Nagato, bo nie wierzę że madzia będąc głównym złym go nie wykozysta.
I czemu mnie to nie zaskoczyło? Ehh...Madara coraz bardziej przypomina mi Aizena... Rozdział taki sobie.
Ufff... W pewnym momencie, gdy zaczęły pojawiać się retrospekcje o powierzonym marzeniu itd, naszła mnie straszna myśl, że Konan jakoś przekaże Rinengana Naruto - to już lepiej żeby Madara go zabrał.
I tak się zastanawiam, ostatnia strona - Nagato od początku należał do klanu Uzumaki, bo jakoś sobie nie przypominam ? Czy ja coś źle zrozumiałem z tej paplaniny o kolorze włosów ?