Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Informuję, że rozpoczęły się przygotowania do kolejnego wydania Anfo-Event, tzw. "połówki" - czyli AE 4,5.
Grupy, które są zainteresowane wzięciem udziału w naszym kolejnym projekcie, zapraszamy na forum Anfo-Event.
Przypomnę, że Anfo-Event "połówka" jest tak trochę "partyzantką", zatem może odbiegać w niektórych punktach od regulaminu.
Zatem nie ma wysyłania zaproszeń do grup; grupy chętne do wzięcia udziału w projekcie zgłaszają się na forum same.
Jednocześnie każda grupa może zaproponować pod głosowanie swój typ - czyli tytuł anime, który chciałaby widzieć w projekcie.
Tytuł serii anime należy zgłosić w tym temacie.
Miło mi poinformować, że osobą prowadzącą projekt w AE-4,5 jest bodzio. Życzę powodzenia.
Wszystkich chętnych zapraszamy.
Pozdrawiam, Izumi
Ciekawy jestem, które anime wydacie, bo suberzy napalają się na każdą nową serię z fajnymi screenami. W każdym bądź razie życzę powodzenia.
W każdym bądź razie życzę powodzenia.
W każdym razie <= tylko tak, zapisywanie z 'bądź' jest błędem. W mowie potocznej ujdzie, ale nie w piśmie xD
Envie napisał:W każdym bądź razie życzę powodzenia.
W każdym razie <= tylko tak, zapisywanie z 'bądź' jest błędem. W mowie potocznej ujdzie, ale nie w piśmie xD
W dyskusji na forum, komunikatorach, irc itp. można tak napisać, bo czasem wymagana jest szybka reakcja, czyli jak w realu. Mimo wszystko dzięki, przyda się wiedzieć.
Ostatnio edytowany przez Envie (2010-08-27 19:18:53)
W dyskusji na forum, komunikatorach, irc itp. można tak napisać, bo czasem wymagana jest szybka reakcja,
Kto ci takiego kitu nawciskał?
Envie napisał:W dyskusji na forum, komunikatorach, irc itp. można tak napisać, bo czasem wymagana jest szybka reakcja,
Kto ci takiego kitu nawciskał?
Dobry szklarz.
Ten offtop pozwala utrzymać temat w dość widocznym miejscu xD
Ostatnio edytowany przez bodzio (2010-08-27 19:30:31)
Miałem na ten temat wzmiankę na zajęciach konwersacji i prof. powiedział, że w niektórych sytuacjach pisze się w Internecie tak, jak się mówi.
Nie jestem ekspertem od języka polskiego, więc może macie rację, a to taki głupi trend w sieci. Chociaż nie wyobrażam sobie "rozmowy" przez GG, tak jak powinno się pisać, tj. z zachowaniem zasad.
Ten offtop pozwala utrzymać temat w dość widocznym miejscu xD
That's the point^^
Ostatnio edytowany przez Envie (2010-08-27 19:50:08)
Jesli sie mowi niepoprawnie to mozna pisac niepoprawnie? No to dosc smiala teoria.
Wezcie pod uwage propozycje bodaj Ejsa odnosnie Paradise Kiss, prosze w imieniu swoim i nieswoim, ale to tak by nie bylo, ze i ja tylko brzydko offtopuje.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Wezcie pod uwage propozycje bodaj Ejsa odnosnie Paradise Kiss, prosze w imieniu swoim i nieswoim, ale to tak by nie bylo, ze i ja tylko brzydko offtopuje.
Zgłoszenia mogą umieszczać grupy, nie podpisał tego jako jednoosobowa 'grupa', ni w inny sposób, więc to tak, jakby propozycji nie było.
No to wlasnie dlatego o tym mowie.
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Strony 1