Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Lawliet, nie przyszło ci do głowy, że być może poświęcili szybkość dodawania na rzecz jakość swoich tłumaczeń? Myślę, że to byłby bardzo rozsądny kompromis.
Mi to wisi xD i tak oglądam z angielskimi, tak z ciekawości pytam, bo takie fajnie animu winno mieć jakieś porządne polskie tłumaczenie. są cycki i majteczki jest zabawa.
No to teraz mnie rozwaliłeś:P Skoro masz cycki i majteczki, to po co ci jeszcze porządne tłumaczenie?:P Z twojej wypowiedzi wynika, ze nie oglądasz tego tytułu dla dialogów:P
nie no, ecchifan ze mnie żaden xD nie lubię w anime cycków i majtków, ale jak są ładnie zrobione i jeszcze są ZOMBIE to aż chce się oglądać xD pewnie jakby zamiast dialogów było jakieś "bla bla bla" to i tak by się połowa... blee 99% polaków nie skapnęła, bo im zależy tylko na cyckach i majtach... xD
hej. niestety nasz korektor pojechał w świat i słuch po nim zaginął. 5 i 6 ep są już przetłumaczone tylko czekają na korektę :]
5 odcinek dodany
prawie wszyscy z ekipy wrócili z urlopów, zaczniemy powoli gonić, bo mamy spore zaległości z tym tytułem. w tym tygodniu powinien pojawić się 7 ep. a teraz zapraszam do ściągania 6 odcinka.
7 odcinek już jest, na razie będzie dostępny na MU. jutro powinien pojawić się torrent.
torrent dodany
8 odcinek już jest
Strony Poprzednia 1 2