Nie jesteś zalogowany.
Jak widać, jakże wspaniała grupa postanowiła zrobić rekrutację.
Poszukujemy:
Tłumaczy
Korektorów
Koderów
Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz komentarz(koniecznie podaj maila, cobyśmy mogli się potem z tobą skontaktować) albo wejdź na irc'a i napisz do Lawcika bądź pr3stona. Jeśli nie pasuje ci żadna z podanych możliwości kontaktu z nami, to wejdź na bloga i zostaw komentarz wraz z adresem e-mail lub po prostu napisz tu ^^
Chcielibyśmy robić kilka anime z przyszłego sezonu, ale jeśli ktoś ma ochotę i zapał, żeby zrobić coś starszego, nie wstydzić się tylko pisać.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-09-05 01:51:37)
Ty się, L. z motyką na słońce nie rzucaj. Bo jak zaczniesz studia, to czasu na suby nie będzie (chyba że zmieniłeś plany).
Nie będzie? Przecież 99% studentów nic nie robi przez cały rok, a naukę do egzaminów zaczyna dzień wcześniej
Bo jak zaczniesz studia, to czasu na suby nie będzie.
Bajki opowiadasz, bodzio.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Skoro taaaak bardzo był zajęty przed maturką (która to w sumie pikusiem była), to na studiach będzie książkowy noł-life (no offence, ofc ). We will see.
Na matura to inna sprawa. Ja byłem przed nią tak zajęty imprezami, że nie miałem nawet czasu się uczyć ^^
Skoro taaaak bardzo był zajęty przed maturką (która to w sumie pikusiem była), to na studiach będzie książkowy noł-life (no offence, ofc ). We will see.
Hm xD a skąd wiesz, że byłem zajęty maturą? xD Q. pisał, że każdy powód do lenienia się jest dobry ^^.
Up.
No, no~ xDDD
Co do studiów... Jakoś da się radę. Bo z moim kierunkiem, to trochę będę musiał uczestniczyć w wykładach itp. ^^ Chociaż mogę się mylić.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-09-05 13:17:20)
Hm xD a skąd wiesz, że byłem zajęty maturą? xD Q. pisał, że każdy powód do lenienia się jest dobry ^^.
Jakieś resztki danych mi zostały w głowie, po cleaningu .
Whatever, powodzenia.
Jakieś resztki danych mi zostały w głowie, po cleaningu .
Whatever, powodzenia.
Odkurzałeś tam, czy co? xD
PS: Szkoda tylko, że szukasz do grupy akurat takich ludzi, którzy są najważniejszym filarem do powstania dobrego suba.
PS: Szkoda tylko, że szukasz do grupy akurat takich ludzi, którzy są najważniejszym filarem do powstania dobrego suba.
A kogo innego mam szukać? xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-09-05 16:08:19)
Odkurzałeś tam, czy co? xD
Ta, defragmentację i instalację programu izolacyjnego również przeprowadziłem . Teraz jest KiRA 3.0 XDDDD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-09-05 16:23:22)
Ja bym był chętny... i tak chciałem tłumaczyć z tego sezonu coś na własną rękę.
mail: sledziuw@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2010-09-05 18:11:50)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Maila raczej na pw radziłbym podawać, potem możesz mieć niechciany spam.
Ostatnio edytowany przez Envie (2010-09-05 18:44:00)
Maila raczej na pw radziłbym podawać, potem możesz mieć niechciany spam.
E tam, kto będzie podskakiwał Mikołajowi z giwerą?
wysłałem maila xD
Envie napisał:Maila raczej na pw radziłbym podawać, potem możesz mieć niechciany spam.
E tam, kto będzie podskakiwał Mikołajowi z giwerą?
Bo prezentów nie będzie!
Nie mówiąc już o bokenie za plecami...
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Bokkena się nikt nie boi. Kup sobie shinkena ;]
Chrup... look at me.
Jestem chętna na stanowisko korektora.
mail: shizuma21@interia.pl
mailed xD