Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
dobra możecie mnie zbesztać, moge dostać bana, możecie mówić "to ten k***s co zapycha forum",
możecie nam mnie nasłać Yang-a, taki temat już był !@#$%^&
ale kiedy wychodzą nowe ep-ki Bleach??
bo naruto w każdy czwartek a Bleach??[spam]
DB wydaje chyba we wotorki.
DB w środy
ja tam uwazam ze twoj post jest dosc sensowny i nikt sie do niego nie przyczepi. Gorzej by bylo gdys sie spytal kiedy wyjdzie tlumaczenie, bo ang hardek juz wyszedl:D A dla dopowiedzenia to ang tlumaczenie wydaje tez Lunar ale cos sie opoznia a do tego chyba zatrzymli sie na 62 epku.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No cos ostatnio nie widzialem wydania Lunara a czekam zeby sobie sciagnac wlasnie tej grupy dobrze ze db wydaje solidnie i wlasnie widze ze juz ep 66 jest do sciagniecia
Epek 66 jest już do ściągnięcia ale gorzej z tłumaczeniem
Dostałem od takiego gostka pół przetłumaczonego epka i mi mowi że nie da rady dzisiaj więcej zrobić i żebym ja dokońvzył (na początku paln był taki że ja miałem kkorekte zrobić:P)
Ale jak tak patrze to sama korekta+zrobienie openongu(bo nie zrobił)zajęło mi od 17 do teraz (właśnie skończyęłm korekte i robię sobie chwilę wytchnienie)
Więc nie wiem kiedy dam napisy czekajcie cierpliwie:P
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-02-01 20:58:29)
eee tam co do naruto to wychodzi w srode ale RAW (wole rawy) a Bleacha sie nie znacie ja zaciągam od l33t-raws i mam większą satysfakcje z oglądania niz od DB czy Lunara:d
THX za info[kombinuje] jakoś sobie poradze[ej]
hmm... co do przestania subowania przez Lunar to zauważcie, że Lunar przestał wypuszczać suby w momencie pojawienia się zapychaczy ... może poprostu szkoda mu pracy na jakieś głupie fillery i nie chce psuć serii w swoim wydaniu ?
ej niewiem czy o tym co sie spytam juz było ale niemam zbyt czasu szukać
niewiecie moze skad najszybciej i najłatwiej ściągać bleacha? bo z torrenta jakoś dziwnie mi idzie :/
TO SIE SPYTAM ^^
Dyzio ja to na twoim miejscu podlaczyl bym sie do akcji ANIME ZA FREE ktorego spis masz TUTAJ a o zasadach mozesz poczytac TUTAJ. Bleach jest na pewno (paczka nr. 13) bo sam go dolaczalem i dociagalem w wersji Lunar do 55 epka. No ale jesli mial bys ochote na wersje raw to daj znac to moge ci nagrac bo mam w wersji l33t-raws wszystkie epki ktore wyszly.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To ja mam pytanie:
Kiedy skończą sie zapychacze w bleachu?
Jak ktos wie w którym odcinku akcja wróci do mangi
to będe wdzieczny za informacje.
pozdrawiam wszystkich
Nowy Bleach powinien wyjść za okolo 3 dni w wersji DB.
Dokładniej za 2 dni i 15 godzin[szpan]
ponoć gdzieś około 73ep mają sie skończyć zapychacze. Strasznie ciekawi mnie jednak jak oni zamierzają powiązać akcje napowrót z mangą , bo niektórych wydarzeń nie powinno być w tych zapychaczach.
Strony 1