Nie jesteś zalogowany.
Jak bym rzucił tak:
- Blood+
- D.Gray-man
- Darker than Black 1 + 2
- Gintama
- Get Backers
- Great Teacher Onizuka
- Hagane no Renkinjutsushi
przydało by mi sie coś w stylu Kimi ga nozomu eien
No to poszukuję 2 rodzajów anime, gdyż szukam już wiele dni jakichś interesujących tytułów ale znajduje sam badziew, albo już widziałem.
1. Jakiś dobry horror, bo mam znów manie horrorów.
2. Jakieś mordobicie, może być połączone z przygoda itp.
No to poszukuję 2 rodzajów anime, gdyż szukam już wiele dni jakichś interesujących tytułów ale znajduje sam badziew, albo już widziałem.
Requiem for the darkness
Vampire Hunter D
Hellsing
Hellsing Ultimate
Memories : Magnetic Rose
Garden of Sinners
Anime jest dla nieudaczników.
przydało by mi sie coś w stylu Kimi ga nozomu eien
Trochę słabo sprecyzowane, więc odsyłam do MALa
Elfen Lied, Shiki, Ninja Scroll, Gantz, Paprika, Paranoia Agent, Genocyber, Aoi Bungaku Series, Ayakashi - Japanese Classic Horror, Blood Reign: Curse of the Yoma, Boogiepop Phantom, Jigoku Shoujo, Shigurui
Nie wszystko co wymieniłam to horrory, jedne są straszne jak horror, ale inaczej np. Paranoia Agent, Aoi Bungaku Series, inne porażają ilością flaczków.
Mordobicie... Sama dawno niczego dobrego nie widziałam ^^'
Mordobicia zrobione z jajem już wymarły, polecam obadać JoJo's Bizarre Adventure i Hokuto no Ken (Fist of the North Star).
coś w stylu Guyver: The Bioboosted Armor? poprosze!
poszukuje jakiegoś anime podobnego do jakichkolwiek innego "zapychacza czasu", nie musi być jakieś wybitne gatunek jest mi obojętny, poza yaoi, po prostu ma się przyjemnie oglądać xd
poszukuje jakiegoś anime podobnego do jakichkolwiek innego "zapychacza czasu", nie musi być jakieś wybitne gatunek jest mi obojętny, poza yaoi, po prostu ma się przyjemnie oglądać xd
moja propozycja... Lucky Star :>
moja propozycja... Lucky Star :>
K-ON, bardziej wypierający mózg. ;p
oba już widziałem dla ułatwienia http://myanimelist.net/animelist/Wetera … tus=7&tag=
To może Slap Up Party. Na zagranicznych serwisach tak się burzyli, że trefny klon Slayersów, ale imo warto obejrzeć, bo dość śmieszne i lekko strawne jest wbrew pozorom
szukam czegos podobnego do Tenchu Muyo, NieA under 7, School Rumble
oba już widziałem dla ułatwienia http://myanimelist.net/animelist/Wetera … tus=7&tag=
to w takim razie coś nowego - 'Mitsudomoe' bardzo fajnie się to ogląda ;3
Szukam podobnego anime do:
Nogizaka Haruka no Himitsu 1,2
Ai Yori Aoshi 1,2
Siema, piszę tu, bo nie widziałem gdzie by to dać: Czy 2 seria Darker Than Black nazywa się : Darker than BLACK Ryuusei no Gemini ?
Tak.
Dzięki wielkie