Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio popularne jest sprzedawanie mang więc dołączę się i ja.
Dlaczego sprzedaje? Nie muszę mówić ale niektórzy lubią wiedzieć, są to duble z mojej kolekcji wygrane podczas konkursów, nieudane prezenty lub kupione okazjonalnie gdzieś tam z śmieszne pieniądze. Powoli brakuje mi miejsca a podwójne egzemplarze są mi niepotrzebne po za tym zbieram na dobry kolimator a szkoda mi wydawać kasę nabytą ciężką pracą. Są to mangi w stanie ogólnie dobrym, raz czytane, typowe ślady użytkowania + kurz gratis. Tytuły dobre i warte przeczytania. Poniżej przedstawię listę mang jakie mam na sprzedasz, za ile i w razie czego dlaczego właśnie tyle chce. Oto lista:
<Sprzedaje seriami lub całość >
JPF.
Hack #1
Hack #2
Hack #3
= 30zł
Hellsing #1
Hellsing #2
Hellsing #3
Hellsing #4
= 45zł
Magiczni Wojownicy - Slayers #1
Magiczni Wojownicy - Slayers #2
= 22zł
Neon Genesis Evangelion #1
Neon Genesis Evangelion #2
Neon Genesis Evangelion #3
Neon Genesis Evangelion #4
Neon Genesis Evangelion #5
Neon Genesis Evangelion #6
Neon Genesis Evangelion #7
Neon Genesis Evangelion #8
Neon Genesis Evangelion #9
Neon Genesis Evangelion #10
Neon Genesis Evangelion #11
= 90zł <jeden tom uszkodzony małe dziecko wyrąbało kilka kartek, są wsadzone do środka trzymają się na dobrych chęciach>
Record of Lodoss War #1
Record of Lodoss War #2
Record of Lodoss War #3
= 25zł
Całość wydana przez JPF = 212zł <w e-sklepie wydawnictwa za całość zapłaciłbyś 351.80 zł>
Egmont
Eden #1
Eden #2
Eden #3
Eden #4
= 50zł
Waneko
Saiyuki #1
Saiyuki #2
Saiyuki #3
= 35zł
CAŁOŚĆ = 297zł
Uwaga!
Możliwość targowania się baa nawet wymiany na inne ciekawe rzeczy jak gry na konsole lub sprzęt ASG itd.
Forma płatności możliwa do obgadania preferuje wysłanie za pobraniem< kupujący ponosi koszt wysyłki > lub odebranie na terenie Katowic, Gliwic te okolice.
Propozycje, oferty itd. składać w temacie, PW lub gg nie mam wiele czasu na siedzenie przy kompie więc prawdopodobnie wolał bym kontakt tel.
<Jako osoba będąca już trochę czasu na ansi sadzę że jestem na tyle wiarygodny by ludzie nie bali się oszustwa z mej strony>
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-09-20 18:36:02)
2 tom Edenu wstaw na allegro. To jest tom nie do zdobycia. My za niego daliśmy jakieś 50PLN z przesyłką (trzy lata temu);]
Ładny chwyt marketingowy z tym tytułem EDIT: ah interwencja moda
2 tom Edenu wstaw na allegro. To jest tom nie do zdobycia. My za niego daliśmy jakieś 50PLN z przesyłką (trzy lata temu);]
http://merlin.pl/Eden-2-It-s-an-Endless … 74954.html
2 lata temu kupiłem za 18 złotych.
Dobre;] no to mój egzemplarz jest bezcenny;) W takim razie nie zarobi więcej, niż napisał;]
przed wstawieniem tej oferty przeszukałem neta by wiedzieć na ile mogę liczyć i by było tanio dla nabywcy. I jak zwykle chwytliwa nazwa poszłaa.....
EDIT:
jak było ch.. to można było sobie doczytać cholernie xP
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-09-20 22:36:24)
By Q:
trzeba było dać "w cholerę/cholernie"
EDIT
Nie można
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-09-21 00:57:11)
Strony 1