Nie jesteś zalogowany.
Wyszły już BDripy 1-2. Myślałam, że zrobią z BD...
To co uploaduję teraz, to wersja 1.0 HDTV. Wersja 2.0 będzie BDRip.
GG: 1677958
szkoda, że nie wyskoczyliście z tym wcześniej. była to mobilizacja dla mojego tłumacza, by zagęszczał ruchy, bo jak zawsze on opóźnia pracę
jeszcze nikt w fansubie nie stracił, na zdrowej konkurencji. pozdrawiam.
ps. przyjrzałem się z grubsza materiałowi wideo. szkoda, że nie umieściliście karaoke.
MikeGold napisał:To co uploaduję teraz, to wersja 1.0 HDTV. Wersja 2.0 będzie BDRip.
To ja sobie grzecznie na BD poczekam.
A ja tam wolę wersję od Smoków (co prawda to softy, ale profesjonalnie zrobione). Bardzo dobre tłumaczenie, dodatki w postaci opisu broni i krótkiej recenzji na koniec, no i karaoke (które niestety ma od cholery błędów w romie - to jedyny minus tego wydania), można sobie zmuksować z BDripem i ma się softoharda - a synchro podobno ma być od nich). Druga sprawa Ataraśki dali DTV.
PS. Nie jestem z grupą w żaden sposób powiązany, a reklama jest tylko wynikiem mojej własnej opinii, oraz tym, że była to pierwsza i jedyna wersja (po Animanie który nie przypadł mi do gustu), do której miałem dostęp będąc na zachodzie. Dziękuję.
PS.2. Ciekawę czy poleci ten post .
Edit:
Czyli synchro do BD już dali
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-09-24 14:23:58)
Sporo zajmuje ten HDTV to jaka jest spodziewana waga BDRIP pewnie większa . Czy wersja Blu-ray rip ma jakieś dodatkowe sceny, przerysowane postacie czy tylko poprawioną rozdzielczość?
Sporo zajmuje ten HDTV to jaka jest spodziewana waga BDRIP pewnie większa . Czy wersja Blu-ray rip ma jakieś dodatkowe sceny, przerysowane postacie czy tylko poprawioną rozdzielczość?
Na pewno jest bez cenzury i ma poprawioną animację. Zresztą, za wersją BD wystarczy że przemawia pierwszy argument (bo cenzura była upierdliwa).
Ale nogi Takagi nie poprawili w openingu, dalej wygląda jak udko z kurczaka. ;p
Może tak jest sexy XD
Może tak jest sexy XD
Albo animatorzy byli głodni, licho ich tam wie. ;p
Nic obejrzałem 1 epek "Liceum Śmierci" i przyznać muszę, że zarówno tłumaczenie jak i samo anime dość fajne (muzyka pasuj do klasycznych filmach o zombie co idzie na plus xD).
A co do tłumaczenia i typa, to nie wiem czemu ale jak odpalę w MPC, to mi się czas przesuwa coraz bardziej do takiego momentu, że jest gdy go nie ma xD (ale to pewnie wina moja a nie tej wersji, bo w KMP wszystko śmiga cacy, oprócz tego, iż tam efektów nie uraczę ;p)
Wielką wadą jak dla mnie jest natomiast brak karaoke, albo raczej powinienem powiedzieć efektów w karaoke (jest jakaś możliwość, że przy v2 zostanie ono dodane? Oczywiście jeśli v2 wogóle wyjdzie ;p)
Atarashii nie robi kary, pogódźcie się z tym.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak z ciekawości - co byś zamierzał z takowym karaoke robić o.o?
Tak z ciekawości - co byś zamierzał z takowym karaoke robić o.o?
Jak dla mnie to pytanie nie ma sensu...
A jak sądzisz po co jest karaoke? Po to aby umilić oglądanie opa i enda, bo ja zaliczam się do tej połowy (tak połowy, bo jest podzielona co do tego opinia), której efekty w nim znacznie je umilają oglądanie jak i jakość.
Edit: Ale mniejsza z tym Quithe już powiedział, że nie będzie, to nie ma sensu offtopować.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2010-09-26 13:35:12)
Przyznaj się, że chcesz sobie po prostu pośpiewać, a nie będziesz pitolił.
Dla mnie brak kary na +, bo i tak mam ją... głęboko.
edit:
Mnie tam karaoke nie umila jakości, no ale co kto lubi.
Prowokacje? Pokaż który, zaraz wyślemy Qcusia, żeby warna wlepił.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-09-26 13:49:07)
Przyznaj się, że chcesz sobie po prostu pośpiewać, a nie będziesz pitolił.
Dla mnie brak kary na +, bo i tak mam ją... głęboko.
To też, ale głównie rozchodzi się o to co napisałem powyżej. ;p
A tobie nie przeszkadza, bo ty zaliczasz się do tej drugiej połowy (też wspomniałem o tym powyżej ;p)
Edit: I jak tu nie offtopować, skoro co chwila ktoś prowokuje, powie mi to ktoś? ;d
Edit up: Dobra, dobra, nie mam na myśli prowokacji takich o jakich myślisz, ja nie Kira. xD
Edit down: Luknę na to.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2010-09-26 14:01:17)
Shinuta, no dlatego pytam, bo jak na moj gust karaoke nie ma zadnego sensu, a w 90% przypadkow nawet nie pomaga spiewac, bo efekty i tak wszystko przyslaniaja xD.
Ale jezeli lubisz, jak Ci napisy po ekranie lataja, no to przeciez nie moja sprawa ^^, wybacz ze zapytalem ;3.