Nie jesteś zalogowany.
White Album 2nd Season bo tłumacz chyba porzucił projekt (wiem że musi być 60 dni ale osobiście zatrzymałem sie na 3 odcinku )
Nie, nikt niczego nie porzucił, musiał sobie zrobić wakacje Jak ci bardzo zależało na dokończeniu, to mogłeś/mogłaś mnie męczyć
vegito11 napisał:White Album 2nd Season bo tłumacz chyba porzucił projekt (wiem że musi być 60 dni ale osobiście zatrzymałem sie na 3 odcinku )
Nie, nikt niczego nie porzucił, musiał sobie zrobić wakacje Jak ci bardzo zależało na dokończeniu, to mogłeś/mogłaś mnie męczyć
Jak ja się pytałem, to odpisałeś mi, że kiedyś dokończysz. Kilka dni później pokazał się 3 epek, tak więc pełen nadziei czekam, a że cierpliwy jestem i na ten odcinek czekałem pół roku, no to se mogę poczekać i dłużej. KOR już mnie zahartowało
Darth Matt napisał:vegito11 napisał:White Album 2nd Season bo tłumacz chyba porzucił projekt (wiem że musi być 60 dni ale osobiście zatrzymałem sie na 3 odcinku )
Jak ja się pytałem, to odpisałeś mi, że kiedyś dokończysz. Kilka dni później pokazał się 3 epek, tak więc pełen nadziei czekam, a że cierpliwy jestem i na ten odcinek czekałem pół roku, no to se mogę poczekać i dłużej. KOR już mnie zahartowało
No to twoja cierpliwość zostanie nagrodzona dziś lub jutro kolejnym odcinkiem
A ja bym prosił o przetłumaczenie filmu Eve no Jikan Gekijouban. Wydaje się że jest fajny
Dziś pojawił sie Iron man, jest szansa że ktoś sie za niego weźmie ?
( [Force-Works] Iron Man – 01 [A66813DB].mkv )
edit: dzięki
Ostatnio edytowany przez dareios (2010-10-02 18:36:22)
AG bierze na swoje barki. Jednak przy pierwszych epkach nie liczyłbym na bardzo szybkie dodawanie.
Edit
Jednak ja będę tłumaczył, nie Hiki. Przekład od F-W jest w porządku. Postaram się wieczorem zacząć, w następnym tygodniu powinien być sub.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-10-02 16:38:21)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dziś pojawił się Sora No Otoshimono Forte czy ktoś sie na niego zamierzył? z tłumaczeniem
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
To samo zapytanie odnośnie Bakuman i MM. Ogólnie bierze się ktoś za nowy sezon??
Dziś pojawił się Sora No Otoshimono Forte czy ktoś sie na niego zamierzył? z tłumaczeniem
1. ep pewnie przetłumaczę (jutro wrzucę), dalej licho wie.
Sprawdźcie najpierw topik "Co kto tłumaczy", a potem pytajcie o serie, które jeszcze tam nie padły.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
bardzo prosiłabym o tłumaczenie Yumeiro Pâtissière Professional oraz przetłumaczenie Yumeiro Pâtissière: Mune Kyun Tropical Island!
V666, pierwsza seria nie została przetłumaczona, a ty chcesz już drugą?? Opanuj się poczekaj jak tłumacz skończy pierwszą, to pewnie weźmie się za drugą.
Proszę o przetłumaczenie anime Fairy tail - ep 47 i 48 [47 nie ma na animesub, a 48 jest tylko że cały robiony translatorem] odcinki te są od dawna, wygląda jakby te anime zostało porzucone a jest to naprawdę dobre anime. Pozdrawiam i dziękuję, proszę niech ktoś kontynuuje te anime.
sazu, tutaj masz grupę, która na bieżąco wydaje odcinki(nie wiem czy w dobrej jakości bo nie oglądam FT XD)
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2010-10-07 23:09:49)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Właściwie, to pierw wydaje same napisy z linkami do odcinków, a potem hardsuby . Jak chodzi o jakość, to jest dobra, ale według mnie lepiej poczekaj na wersje zero-raws albo leopard-raws, bo jakość jest wyraźnie lepsza, a ja osobiście oczywiście czekam na te rawy
Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 Picture Drama [2-9] Do pierwszego mam napisy PL do reszty mam ENG wiec jakby był ktoś chętny to mogę napisy podesłać.
Ostatnio edytowany przez Darknes (2010-10-10 11:54:42)
Będzie ktoś tłumaczył Arakawa Under the Bridge 2 ???
Będzie ktoś tłumaczył Arakawa Under the Bridge 2 ???
Też się podpisuje pod prośbą i dorzucam
1. ep pewnie przetłumaczę (jutro wrzucę), dalej licho wie.
Jakbym mógł prosić to na 2 epizod również czekam - zapewne inni użytkownicy także
Ostatnio edytowany przez spayker (2010-10-13 22:09:49)
Hakuouki tłumaczy chyba Sagiri z KA.