Nie jesteś zalogowany.
Jesli chodzi o mnie, to dostepny jestem dopiero od pierwszej soboty pazdziernika.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A nie przypadkiem od drugiej ?
Pytania docierają, więc przypominam, że jutro nadal można wpaść
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Camel, skoro mecz mam do jakiejs 16, to w domu bede okolo 20, wiec spokojnie moge od razu isc na impreze
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tak tylko jest jeden problem kto cie tam zawiezie i jak trafisz w niedziele do Mazowsza ?
ja wpadnę
Też na trochę wpadnę.
czy impreza jak zwykle o 18 ? zrobiłem właśnie 1 zaliczenie a 2 drugiego chyba się nie dam rady dzisiaj, więc jeszcze tylko jeszcze pozbieram wpisy i do warszawy, całkiem możliwe że się wyrobię.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Tak, od 18. Pewnie się wyrobisz, odetchniesz od uczelni
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
niestety się nie udało a szkoda
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Właśnie czytałem o tegorocznym WFF. Animca żadnego nie ma (a szkoda, liczyłem na Redline xD), za to jest nowy film Takashiego Kitano "Wściekłość". My się wybieramy, ktoś jeszcze się pisze? Na razie wstępnie, bo rozpiski seansów jeszcze nie ma, a preordery będzie można od 1.10 brać. Po ujawnieniu godzin i dat seansów coś się dobierze. Jak coś, znowu mogę zająć się odbiorem biletów.
A, zdjęcia. Dużo ich nie było, jutro postaram się wrzucić. W bonusie dodam kilka fot Azazelli
Po ostatnim WFF to może i lepiej że nie ma.. Bardzo źle wspominam ruski dubbing ang hardsuby i dziwny wyswietlacz pod spodem z polskimi napisami, plus migotanie ekranu przy wiekszej akcji na ekranie... ta.. to naprawde nie zachęca, chyba nie myślą że w rok zapomnimy dlatego robią przerwe z anime..
A mnie zaciekawił ten film.
Ostatnio edytowany przez rutek (2010-09-23 05:16:00)
Byłem dziś u wąskiego, który powyrywał sobie włosy z tęsknoty za imprezami ANSI. Przepytany o nie (imprezy, nie włosy wąskiego) Q powiedział, że możemy mu się wszyscy niezapowiedzianie zwalić w sobotę 16.10* Co WGA na to?
* Wstęp płatny, cena: 1 saszetka żarcia dla kotów od osoby, albo flacha dla gospodarza
BTW, może tak spróbować Filipa ściągnąć? Kto ma do niego jakiś kontakt i jest gotowy go użyć?
Ostatnio edytowany przez qwig (2010-10-04 22:05:53)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Akurat ciekawostka związana z naszym Długowłosym Aligatorem, przy okazji ankiet wysłałem mu maila, który, jak się okazało, ma aktywny, tak więc Filip żyje! Pisał, że studio zżera mu cały wolny czas i dlatego się nie pojawiał. Poczekam jeszcze z kilka dni aż data się się upewni i dam mu znać, że jest spotkanie (zresztą zapowiadałem mu info).
Tak przy okazji się zapytam: Ktoś chce za darmo (no, może za ciechana ) 1 numer Arigato? Stan b. dobry, praktycznie nie czytany, bo internet jest lepszy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
16.10 nie bardzo mi pasuje - znajoma ma wtedy urodziny.
Może dzień wcześniej lub później?
Foty z ostatniego spotkania (15.10). Kilka z poprzedniego gdzieś jest, chyba na lapie, gdy znajdę, dam znać xD
To pochwal się jeszcze w dziale Twórczość forumowiczów.
O, widzę, że Azazella miała niezłą sesję ^^