Nie jesteś zalogowany.
Jeśli to prawda, to przed nami jeszcze ponad 500 epków.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-09-28 11:01:41)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Tak, tak powiedział. A dzisiaj pojawiły się nowe spojlery z 598 chaptera Czyli jak wygląda załoga po dwóch latach
Luffy: Blizna na klacie i dłuższe rękawy
Zorro: Blizna na prawym oku
Nami: większe piersi, dłuższe włosy
Usopp: Chyba ma brodę, o ile dobrze widzę na obrazku
Sanji: największa zmiana... grzywka tym razem opada na prawe oko, a lewe ma odsłonięte xD
Robim: większe piersi, brak grzywki
Chopper: Nowa czapka
Franky: jest łysy
Brook: Bez zmian chyba
Czekam na resztę spojlerów
Ostatnio edytowany przez Starfox (2010-09-28 14:00:16)
Już się nie mogę doczekać aż wyjdzie nowy chapter
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Nami: większe piersi, dłuższe włosy
Robim: większe piersi, brak grzywki
Przecież w One Piece piersi bohaterek powiększają się w miarę postępowania akcji, a kiedy dochodzi to końca danego Arc'u mają reboot i tak w kółko.
W końcu wyszedł nowy chapter OP po łangielsku ^_^ Mangastream przeżywa oblężenie, bo co chwila tracę połączenie z serwerem :S
~Pablo Picasso
Było ciężko, ale jakoś udało się przeczytać. Nowy rozdział był raczej do przewidzenia - zjazd ekipy, w następnych pewnie zacznie się coś dziać.
No to wygląda na to, że skończę oglądać/czytać One Piece jak będą miał już rodzinę, dzieci, żonę (o ile będę miał) oraz pracę. O zgrozo, 32 latek czekający co tydzień na nowy chapter czy odcinek One Piece. Jedno jest pewne... tej pozycji nie porzucę aż do grobowej deski!
Przeczytałem właśnie rozdział 599 i muszę przyznać, że był zajefajny....
Luffy i Zoro pokazali w małym stopniu na co ich stać ale i tak było to spektakularne, cała załoga już się zebrała na archipelagu a marynarka szykuje najazd więc tak w następnym rozdziale możemy zobaczyć dokończenie walki zaczętej na archipelagu 2 lata temu i zobaczyć na co stać całą załogę po 2 latach treningu.
Zastanawia mnie jedno czy jakiś Admirał się pokaże by bardziej pokazać siłę jaką zdobyli Słomiani Kapelusze pokonując go.
Zobaczymy co czas przyniesie ale na pewno będzie to spektakularne widowisko, nie mogę się też doczekać gdy dojdzie do tego w anime by zobaczyć to wszystko w ruchu
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Dragon23 (2010-10-06 21:31:12)
Mnie zastanowiło jedynie to, czemu po tych wszystkich wyczynach zaczynając od pokonania Morii, aż po udział w wojnie, jego nagroda podskoczyła jedynie do 400 milionów >_> WTF?
http://mangastream.com/read/one_piece/40324560/5
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-10-06 21:41:11)
~Pablo Picasso
Mihawk był by dumny z wejścia jakie miał jego uczeń XD Franky wygląda trochę śmiesznie. Nie mogę się doczekać kolejnego chapterka.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
bo końca nie wiadomo, bo tylko Feake Luffy tak powiedział, a skoro cały świat uważa Słomianych Kapeluszy za martwych to może nie być na razie żadnej nagrody, zobaczymy co będzie tak za 2 może 3 rozdziały, powinno się większość wyjaśnić.
Pokonania Mori nie można brać pod uwagę bo zostało ono zatajone, w przeciwnym wypadku Moria stracił by pozycję Shichibukai.
Nick na ANSI: bobek784v2
Dokładnie, a przecież też było wspomniane, że ktoś na najwyższym stanowisku kazał też zataić to co wydarzyło się w IMPEL DAWN. więc nagroda za Luffiego skoro wynosi nawet te 400 milionów to może być za incydent na Archipelagu, bo przecież po Wojnie z marynarką wszyscy myśleli że Luffy zginą.
Zatajone przed zwykłymi ludźmi, co nie znaczy, że nie można podwyższyć dlatego nagrody.
~Pablo Picasso
No tak ale ludzie by się wtedy zastanawiali czemu nagroda za niego jest tak wysoka.
Ale teraz pewnie po dogrywce z marins na archipelagu nagroda za Słomianych Kapeluszy odskoczy w górę i to o bardzo dużo.
Trzeba cierpliwie czekać i zobaczyć co pan ODA na przedstawi.
łoo, super chapterek, jak zawsze zresztą.
Pacyfiści załatwienie jednym uderzeniem, no, no, już nie mogę się doczekać nowych przeciwników.
A swoją droga ciekawe jak silna jest reszta załogi słomianych, najbardziej ciekawi mnie Brook.
Brook doszkolił się w śpiewie i będzie umilać załodze podróż po nowym świecie.
Jakie usprawnienie obstawicie u Frankiego? Ja podejrzewam, że Strong Right zamieni się na coś w stylu Rocket Punch znanego z mecha anime, a Weapons Left zastąpił działkiem laserowym, jak u Pacyfistów. Pewnie Oda dołoży mu jeszcze jakieś nowe, ale te muszą być.