Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Jestem slowpokiem i dopiero co obejrzałem odcinek szósty (czyli jedenasty), w każdym razie ten epek to kompletna miazga. Od scen akcji prawie zgubiłem gałki próbując śledzić całą zawieruchę na ekranie. Kneesocks i jej RRURUUU to orgazm dla uszu.
Brief miał okazję, żeby przestać być prawiczkiem, ale niestety za dużo myślał...
ZOMFG Zaczęła się jakakolwiek fabuła.
Taka na poziomie Atomówek, zły burmistrz chce chyba zapanować nad światem.
Końcówka 3 odcinka mnie zmiażdżyła
A mnie 6 epka całkowita masakra. Super to wyglądało
Ja jestem wierny swojemu ogródkowi i oglądam z napisami od Madzienkowskiej O reszcie się wypowiem, kiedy obejrzę
Ostatnio edytowany przez Kensai (2010-11-08 22:44:49)
No ostatni odcinek miazga totalna
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie spodziewałem się niczego specjalnie ryjącego beret po poprzednim wypasionym odcinku, ale Pantymus Prime i Stockingtron rozwaliły mnie na miejscu. Oglądając pierwszą połowę prawie umarłem ze śmiechu (komiczne animacje walk), druga część miała powrót akuma high class comandah, więc też nie był to czas stracony.
Panty i Stocking w wersji mechów, generalna parodia Transformerów i robot-ikemen (oraz scena seksu) mnie rozwaliły. W ogóle cały ten odcinek o mechach był prze. Co do drugiej części... fanserwis, fanserwis, fanserwis... :3 i biedne Scanty i Kneesocks znowu dostały po dupie
Widać twórcy towar mają od Walaszka
Widać twórcy towar mają od Walaszka
Jakby to był facebook to bym kliknął "lubię to!". Nie da się ukryć, że Walaszek ma dobry stuff
To ja tak tylko krótko 3 grosze dorzucę skoro o ANSI zahaczyłem od dawna. Osobiście nie jestem fanem humoru klozetowego (żeby nie powiedzieć przeciwnikiem), niemniej seria trzyma mnie przy ekranie. Nieustanna polewka z popkultury wszelakiej (głównie jednak amerykańskiej) podana w cukierkowym papierku (nie przepadam za cukierkowymi produkcjami, ale tu mi to nie przeszkadza) jest całkiem niezłą rozrywką dla widza, do tego stopnia, że mimo ogólnego wrażenia bezładu, można nawet wyczekiwać jej kolejnych porcji.
Właściwie coś chciałem napisać, ale...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pokaż spoiler
Przekonałeś mnie
[edit po pierwszy ep]
Jezu... Nawet nie jestem pewien, czy mi się podobało
Pewnie zobaczę następny (a może i kolejne) odcinek, ale już nie dzisiaj...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2010-12-18 01:37:50)
Jeśli nie trawisz takiego durnego humoru to skapituluj, potem wszystko się tylko potęguje.
A najlepiej obal coś przed obejrzeniem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie no, sama treść jest ok. Taki [(Shaft^2) + (Gainax^3)]^4. Niepokoi mnie tylko oprawa.
Widać, że kreska i animacja są staranne aż do przesady. Poza tym efekty specjalne (wybuchy potworów) po prostu miażdżą (uwielbiam te niskobudżetowe dzieła). Już nawet nie chodzi o wylewającą się cukierkowatość, ale amerykańskość.
Zobaczymy - po następnym ep już pewnie będę wiedział - kochać to, czy nienawidzić
No i koniec. Ostatni epek bardzo dobry . Mama godna zakończenia;p Choć te wtf po napisach imo nie potrzebne ;p
No, Gainax nieźle pojechał z tym zakończeniem, ale mi bynajmniej się podobało. W pewnym momencie zacząłem się obawiać, że skończy się tak jak spodziewałem się po przedostatnim odcinku - Stocking wróci i siostry od nowa będą zmuszone zbierać monety, a tak seria dała nam najbardziej absurdalne zakończenie jakie w życiu widziałem. Ciekawe tylko czy sezon drugi rzeczywiście wyjdzie, jeśli nie to ten "Ciąg dalszy nastąpi" będzie idealnym uzupełnieniem trolla jakiego zgotował nam Gainax.
Tak poza tym dzisiaj w nocy pojawił się soundtrack do którego link można znaleźć tutaj:
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2010-12-28 14:57:33)
<KieR> robotic notes bylo niezle
No, zakończenie było niesamowicie absurdalne. Po prostu... jeden wielki WTF, no bez kitu. Zero sensu.
Drugi sezon chyba faktycznie potwierdzili, przynajmniej tak pisał koleś na stronie, z której ściągałam OSTa. Chociaż jak teraz patrzę, mowa jest tylko o ważnej zapowiedzi związanej z PSG, więc być może GAINAX znowu trolluje
Swoją drogą, OST jest absolutnie genialny.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna