#41 2010-11-16 17:33:30

Zjadacz
Użytkownik

Odp: Hatsune Miku

_KiRA napisał:

Polacy to taki zacofany naród, że muszą ze wszystkiego "z igły widły robić" (nawet z tego co ma ponad pół roku, no ale trzeba do TV to dać... omg).

A Polacy na krótkiej emigracji to już są tacy pr0, że sobie nawet filmiki nagrywają, jaką gierkę kupili, no nie, Virus? smile

A co do tego tandetnego hologramu - dramat. Jak widzę tych nieszczęsnych Japońców na koncercie, to mi się już nawet śmiać nie chce. Ciekawe, ilu z tych stojących pod sceną walczy w domu w ubikacji z samym sobą, bo zajrzeli hologramowi pod spódniczkę. I proszę nie porównywać tego do Gorillasów, bo oni nagrywają przynajmniej muzykę.

"Skazany na zajebistość"

#42 2010-11-16 18:42:37

Laska
Użytkownik

Tak wszystko dobrze, ale jakby nie patrzeć, oba projekty maja takie same założenia. Artysta jest wirtualny, ale w jednym przypadku sztuczny jest wokal i instrumentalna muzyka, a w drugim podkłady, bo nie wszystkie kawałki Gorillaz są na full instrumentalnych podkładach i też u nich jest dużo elektroniki.
Lubisz Gorillaz? Jeśli tak to gdybyś był na takim ich koncercie jak na MTV Awards (dodałem go wcześniej w tym temacie) to cieszył byś się i piszczał jak małą dziewczynka, chociaż na scenie nikogo by nie było.
O tym można w kółko gadać i przebijać poprzednika nowymi argumentami.

#43 2010-11-16 18:58:53

Zjadacz
Użytkownik

Laska napisał:

Tak wszystko dobrze, ale jakby nie patrzeć, oba projekty maja takie same założenia. Artysta jest wirtualny, ale w jednym przypadku sztuczny jest wokal i instrumentalna muzyka, a w drugim podkłady, bo nie wszystkie kawałki Gorillaz są na full instrumentalnych podkładach i też u nich jest dużo elektroniki.

I ta właśnie różnica jest bardzo istotna, dobrze, że sam ją podkreśliłeś.

Laska napisał:

to cieszył byś się i piszczał jak małą dziewczynka, chociaż na scenie nikogo by nie było.

No chyba jednak nie. Na koncert Gorillasów bym nie poszedł właśnie dlatego, że zespół jest wirtualny, a tym bardziej nie poszedłbym na koncert hologramu. A gości, którzy się tam pofatygowali i, co najważniejsze, zapłacili za to pieniądze, uważam za... czubków? Świat teledysków, koncertów i w ogóle całej tej otoczki wokół muzyki schodzi na psy - choreografie są dramatyczne, na każdym klipie jest milion rozebranych panienek, "artyści" jadą z playbacku, a teraz jeszcze ludzi zastępują hologramy. Ale czy mam za tym ślepo iść? Sora, ale nie mam smaka.

"Skazany na zajebistość"

#44 2010-11-16 19:36:25

smoqqq
Użytkownik

Ja bym tak na równi Gorillaz z tą całą Miku nie stawiał.
Można powiedzieć, że członkowie Gorillaz "występują" pod postacią pewnego rodzaju avatarów.
Mieli taki pomysł na siebie. Może wokalista Damon Albarn uznał, że jest zbyt szpetny by występować na scenie jezor(oczywiście ironizuje).
Hatsune Miku jest w całości tworem wirtualnym/komputerowym, a w Gorillaz przynajmniej wokal jest prawdziwy, a i inni członkowie grupy posiadają głos prawdziwej osoby, a nie jakiegoś syntezatora.

Ostatnio edytowany przez smoqqq (2010-11-16 19:36:44)

rapideoUserbar.png

#45 2010-11-16 19:52:07

Zgrzyt
Użytkownik

_KiRA napisał:

Świat zazdrości japońcom technologii, ot co.

Wiem co ma do zaoferowania Europa, uwierz niema powodów do zazdrości.

samael16 napisał:

(...)więc nawet jeśli to koncert będzie mały a oddziały prewencji spokojnie powinny sobie poradzić z idiotami, którzy mogli by się pojawić(...)

W ocenie policji i osób postronnych idiotami była by banda pryszczatych dziewic podniecającą się hmm tym rodzajem muzyki, i raczej nikt inny by na ten show nie poszedł.

_KiRA napisał:

Nom, bo Polacy w oczach świata to w większości dzikusy i się z tym zgadzam. Nie wspomnę już o tolerancji i innych wynaturzeniach w tym kraju.

wynaturzenie «rzecz, fakt lub zjawisko odbiegające od normy lub niezgodne z naturą»
Ta w japoni to wszystko pro eko naturalne xD

Eeee... zdziwiłeś cały świat? O_o Habugerianie nawet nie wiedzą gdzie polska. A tak na serio, nie czaje skąd ten mit. W Niemczech na przykład spotykałem się głównie dobrymi opiniami na nasz temat, w Francji czy Anglii to samo. Jedyne zastrzeżenia do polaków mają skrajnie prawicowi obywatele co boją się o swoją posadę a tak zarzuca się nam głównie głośnie zachowanie <ale to raczej wynika z naszego dość ekspresywnego języka> no i że lubimy wypić smile_big
Oczywiście żarty bazujące na stereotypach olewam lub się z nich śmieje bo Polacy też się z innych śmieją.
Co do nie tolerancji, wyjdź na ulice do ludzi a nie oglądaj sprawozdań w TV :] 

Skręca mnie jak czytam bzdury typu w Japonii jest bosko, że i innych krajach to luz i zajebioza. A najbardziej wkur... mnie stwierdzenie ze tam zagranica wszytko jest "bardziej" pomarańcze bardziej pomarańczowe, powietrze bardziej czyste a kobiety bardziej chętne. >.< Aż się chce zaliczyć 25 fragów i odpalić tactical nuke'a
jednak biedni Polacy nieumiejący sobie poradzić w życiu nadal będą wierzyć że Japonia jest super, Ameryka cool itd.

BTW.xDDD Ku*wa oznajmianie że Gorillaz  i to elektroniczne pitu pitu to to samo mimo że smutne bawi mnie. <min. dlatego że za twórczością  Gorillaz  stoją ludzie z krwi i kości a nie syntezator >.

#46 2010-11-16 20:04:40

Wakabayashi
Użytkownik

Ale dyskusja rozgorzała... Przecież wiadomo jakim narodem są Japończycy. Od zawsze chyba zamknięci w sobie, bardziej niż inne narody. Zjawisko hikikomori nie występuje tam od wczoraj, podobnie jak wirtualni idole. Ten koncert to tylko naturalna (w tym wypadku) kolei rzeczy. Wy się tu dziwicie, że masa ludzi świetnie bawiła się na tym koncercie? Przecież, to te same osoby, które kupowały płyty, figurki i inne gadżety z Hatsune i spółką. To otaku, którzy przed monitorem z małym torcikiem swiętują urodziny Azu-nyan czy innego moebloba. To ich wybór, i jeżeli sami nie chcą z tym nic zrobić, bo tak im jest dobrze, to już sprytni marketingowcy sprawia, by ich jak najbardziej zadowolić.

Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2010-11-16 20:08:03)

#47 2010-11-16 20:10:25

arystar
Użytkownik

Dobrze prawicie, towarzysze (czyt. Zjadacz, Zgrzyt). Szczerze to się już nawet nie dziwię, nastała taka moda na innowacyjne tandety. Kto co lubi, jedni wolą hologramy i poduszki, a inni coś "prawdziwego", np. dziewczynę (nie gumową).

Ostatnio edytowany przez arystar (2010-11-16 20:10:51)

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!

#48 2010-11-16 20:23:23

Kenshiro
Użytkownik

Jednak pojawiają się i negatywne komentarze choć to dziwne bo przecież Hatsune Miku jest wspaniała i pięknie śpiewa (choć może to aż takie dziwne nie jest bo nawet są tacy fani anime co nie lubię fajniutkich postaci moe czy loli). Trochę obejrzałem jej koncert i zarówno piosenki były fajne jak i hologram bardzo realistycznie wyglądał. Może być takich więcej (i z tego co wiem są).

Sam bym z chęcią poszedł na jej koncert zobaczyć jak to wygląda na żywo. To jest tak zwana nowość, a one zazwyczaj przyciągają ludzi.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-11-16 20:26:05)

#49 2010-11-16 20:31:51

arystar
Użytkownik

Kenshiro napisał:

Jednak pojawiają się i negatywne komentarze choć to dziwne bo przecież Hatsune Miku jest wspaniała i pięknie śpiewa (choć może to aż takie dziwne nie jest bo nawet są tacy fani anime co nie lubię fajniutkich postaci moe czy loli).

Ty tak na serio czy sobie jaja robisz?

Tak bardzo cię dziwi, że niektórym nie podobają się loli i inne skrzywienia?

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!

#50 2010-11-16 21:06:19

JanuszQ
Użytkownik

Po niektórych wypowiedziach zastanawiam się, czy to ja jestem dziwny, czy oni? O.o

#51 2010-11-16 21:11:09

_KiRA
Użytkownik

Wiem co ma do zaoferowania Europa, uwierz niema powodów do zazdrości.

A mnie Europa po prostu nudzi. Kwestia gustu i przyzwyczajeń. Może dlatego, że spędziłem tu całe życie i szukam czegoś nowego.

wynaturzenie «rzecz, fakt lub zjawisko odbiegające od normy lub niezgodne z naturą»
Ta w japoni to wszystko pro eko naturalne xD

Niektóre rzeczy ta. Na przykład domy/świątynie w odludnych miejscach - miodzio. Ale to chyba nie to co miałeś na myśli.

Eeee... zdziwiłeś cały świat?

Zdziwiłeś? oO Chyba zwiedziłeś. Akurat to co napisałem, było w oparciu o internetowe źródła (4chan - ubóswiany przez nerdów, sankaku compex i inne). Akurat tam gdzie byłem (Toronto) było w cholere patriotów polskich. Patriotyzm mnie wkurza, a polski nienawidzę (za to, że jest od cholery rasistów, szownistów, dresów, brudasów, znikoma tolerancja i inne) - nikt mi nie zabroni.

Skręca mnie jak czytam bzdury typu w Japonii jest bosko, że i innych krajach to luz i zajebioza. A najbardziej wkur... mnie stwierdzenie ze tam zagranica wszytko jest "bardziej" pomarańcze bardziej pomarańczowe, powietrze bardziej czyste a kobiety bardziej chętne. >.< Aż się chce zaliczyć 25 fragów i odpalić tactical nuke'a
jednak biedni Polacy nieumiejący sobie poradzić w życiu nadal będą wierzyć że Japonia jest super, Ameryka cool itd.

Parabolizujesz. Wystarczy chwilę posiedzieć i wczuć się w atmosferę panującą w danym miejscu (niekoniecznie kraju) by wyrobić sobie opinie. To samo tyczy się zdrowia, samopoczucia itd. Mi lepiej było poza europą niż w szaroburej polsce (która miejscami wygląda jak za komuny - pustki w sklepach, obdarte budynki, rudery i inne).

PS. Akurat w ameryce z pannicami nie miałbyś problemów ;]
Ps2. Nie troluj na forum tylko odpisz mi wreszcie, póki jeszcze mi żyłka nie pękła.

Szczerze to się już nawet nie dziwię, nastała taka moda na innowacyjne tandety. Kto co lubi, jedni wolą hologramy i poduszki, a inni coś "prawdziwego", np. dziewczynę (nie gumową).

Radykalny radykalizm part1. Jedni wolą tylko to, drudzy tamto, a jeszcze inni to i to. Zapomniałeś o trzeciej opcji. Bo kto zabroni gościowi (lub dziewczynie) mającemu drugą połówkę (żonę, męża, narzeczonego, narzeczoną) lubić coś irracjonalnego? Kwestia gustu i tolerancji. Pójście na koncert z hologramem to nic strasznego (dla polaka ta, wiadomo, nie rozumie mentalności innej kultury).

Jednak pojawiają się i negatywne komentarze choć to dziwne bo przecież Hatsune Miku jest wspaniała i pięknie śpiewa (choć może to aż takie dziwne nie jest bo nawet są tacy fani anime co nie lubię fajniutkich postaci moe czy loli). Trochę obejrzałem jej koncert i zarówno piosenki były fajne jak i hologram bardzo realistycznie wyglądał. Może być takich więcej (i z tego co wiem są).

Sam bym z chęcią poszedł na jej koncert zobaczyć jak to wygląda na żywo. To jest tak zwana nowość, a one zazwyczaj przyciągają ludzi.

Zgadzam się.

Jak mu się podoba, to w czym problem?

Kwestia gustu. Choć loli to przegięcie, a loliconów trzeba tępić. Każdy ma swoje skrzywienia. Nie ma ludzi super normalnych (zdefiniuj normalność ;] - się... pije? imprezuje? ma dobrą gadkę? lubi kobiety? - to nie definiuje normalności wbrew przekonaniu ogółu).

#52 2010-11-16 21:16:27

Zgrzyt
Użytkownik

arystar napisał:
Kenshiro napisał:

Jednak pojawiają się i negatywne komentarze choć to dziwne bo przecież Hatsune Miku jest wspaniała i pięknie śpiewa (choć może to aż takie dziwne nie jest bo nawet są tacy fani anime co nie lubię fajniutkich postaci moe czy loli).

Nie pytaj itd.. bo on łatwo się obraza i modkom funkcjonować nie daje za nietolerowanie jego inności czy jakiś inne gówno xD

_KiRA napisał:

Zgadzam się.

xDDDDDDDDDDD......... X_X

To tyle jeśli chodzi o offtop jestem za mało młodzieżowy,  zbyt sponiewierany przez życie i najwidoczniej nie przekroczyłem granicy która znajduje się po za byciem po prostu zwykłym fanem anime. Może na starość jak nie żadna już nie zechce zainteresuje się hologramami... czekaj.. jest prostytucja więc na starość też oleje tego typu bajery i pomacham fanom sztuczności ^.^/

EDIT.

Zjadacz napisał:

[

_KiRA napisał:

Patriotyzm mnie wkurza, a polski nienawidzę (za to, że jest od cholery rasistów, szownistów, dresów, brudasów, znikoma tolerancja i inne) - nikt mi nie zabroni.

Czekaj - mówisz, że nie ma tolerancji itp. itd., ale psioczysz na Polskę i w zasadzie nikt ci nigdy nic za to nie zrobił.

Szczęście w nieszczęściu... ale jak widać nietolerancja względem polaków i ich skrajności przejawem nietolerancji nie jest.
Dziwne ale wydaje mi się że pod używanym tu od czasu do czasu słowie "tolerancja" kryje się hipokryzja... lub malutkie zakłamanie.

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-16 21:32:48)

#53 2010-11-16 21:21:09

dulu
Moderator

Pozostanie nam jedynie mocno się zastanowić, jeśli ten gówniany-hologramowy-stwór zdobędzie sławę na miarę czegoś takiego.

Zjadacz napisał:
_KiRA napisał:

Polacy to taki zacofany naród, że muszą ze wszystkiego "z igły widły robić" (nawet z tego co ma ponad pół roku, no ale trzeba do TV to dać... omg).

A Polacy na krótkiej emigracji to już są tacy pr0, że sobie nawet filmiki nagrywają, jaką gierkę kupili, no nie, Virus? smile

Chcieć wiedzieć więcej. smile

Ostatnio edytowany przez dulu (2010-11-16 21:26:00)

#54 2010-11-16 21:24:27

Zjadacz
Użytkownik

_KiRA napisał:

A mnie Europa po prostu nudzi. Kwestia gustu i przyzwyczajeń. Może dlatego, że spędziłem tu całe życie i szukam czegoś nowego.

A gdzie poza Polską byłeś w tej Europie i jak długo, jeśli mogę spytać?

_KiRA napisał:

Patriotyzm mnie wkurza, a polski nienawidzę (za to, że jest od cholery rasistów, szownistów, dresów, brudasów, znikoma tolerancja i inne) - nikt mi nie zabroni.

Czekaj - mówisz, że nie ma tolerancji itp. itd., ale psioczysz na Polskę i w zasadzie nikt ci nigdy nic za to nie zrobił.

_KiRA napisał:

Zapomniałeś o trzeciej opcji. Bo kto zabroni gościowi (lub dziewczynie) mającemu drugą połówkę (żonę, męża, narzeczonego, narzeczoną) lubić coś irracjonalnego?

Nikt i nikt tego tutaj nie robi, co pokazuje, że jednak jakąś tolerancję posiadamy. Z drugiej strony - a kto nam zabroni nabijać się/krytykować to zjawisko?

_KiRA napisał:

Kwestia gustu. Choć loli to przegięcie, a loliconów trzeba tępić.

Yeah, masz swoją tolerancję, za której brak oskarżasz Polaków. Oczywiście napiszesz zaraz, że ironizowałeś, ale nikt cię nie zrozumiał - standardowa zagrywka. Oklepana, że tak powiem.

dulu napisał:

Pozostanie nam jedynie mocno się zastanowić, jeśli ten gówniany-hologramowy-stwór zdobędzie sławę na miarę czegoś takiego.

Raczej nie ma opcji. Aż tylu życiowych nieudaczników u nas nie ma, co można sprawdzić, chociażby prowadząc statystykę tego forum smile

"Skazany na zajebistość"

#55 2010-11-16 21:36:33

_KiRA
Użytkownik

A gdzie poza Polską byłeś w tej Europie i jak długo, jeśli mogę spytać?

Norwegia, Czechy, Słowacja... Gdzieś tam jeszcze, nie pamiętam, bo za młody byłem.

A co, nie mogę? Bo kto mi ma coś zrobić? Forum? C'mon.

Nikt i nikt tego tutaj nie robi, co pokazuje, że jednak jakąś tolerancję posiadamy. Z drugiej strony - a kto nam zabroni nabijać się/krytykować to zjawisko?

1. Parę postów wyżej widziałem co innego.
2. No nikt. Ale nabijanie się z czyjegoś hobby to prymitywizm w czystej postaci.

Yeah, masz swoją tolerancję, za której brak oskarżasz Polaków. Oczywiście napiszesz zaraz, że ironizowałeś, ale nikt cię nie zrozumiał - standardowa zagrywka. Oklepana, że tak powiem.

Nie, mylisz się. Zamknę ci twoją jadaczkę bo mam inny argument. Dla mnie lolicon wiąże się z pedofilią, co prawda rysowaną ale zawsze. Kto wie co takiemu otaku odpali w rzeczywistości? A takie zachowanie raczej nie powinno być tolerowane. Takie są moje przekonania i nikomu nic do tego.

To tyle jeśli chodzi o offtop jestem za mało młodzieżowy,  zbyt sponiewierany przez życie i najwidoczniej nie przekroczyłem granicy która znajduje się po za byciem po prostu zwykłym fanem anime. Może na starość jak nie żadna już nie zechce zainteresuje się hologramami... czekaj.. jest prostytucja więc na starość też oleje tego typu bajery i pomacham fanom sztuczności ^.^/

Nie przesadzaj. Pójście na koncert vocaloida nie jest równoznaczne z pieprzeniem hologramu. To że się słucha, to że się ogląda to nic złego. Zwykłe hobby.

Dobra, idę zająć się swoimi sprawami, odchamiłem się już w zupełności.

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-11-16 21:40:59)

#56 2010-11-16 21:53:47

Zjadacz
Użytkownik

_KiRA napisał:

Norwegia, Czechy, Słowacja... Gdzieś tam jeszcze, nie pamiętam, bo za młody byłem.

Ojej, to rzeczywiście światowy jesteś, a Europa nie ma dla ciebie tajemnic.

_KiRA napisał:

A co, nie mogę? Bo kto mi ma coś zrobić? Forum? C'mon.

Jakbym gadał z kimś na poziomie, tobym pomyślał, że sobie żartuje, ale ty chyba naprawdę nie zrozumiałeś.

_KiRA napisał:

2. No nikt. Ale nabijanie się z czyjegoś hobby to prymitywizm w czystej postaci.

Dlaczego?

_KiRA napisał:

Dla mnie lolicon wiąże się z pedofilią, co prawda rysowaną ale zawsze. Kto wie co takiemu otaku odpali w rzeczywistości? A takie zachowanie raczej nie powinno być tolerowane. Takie są moje przekonania i nikomu nic do tego.

A dla mnie słuchanie hologramów wiąże się z brakiem życia. Co prawda towarzyskiego, ale zawsze. Kto wie, czy taki fan kiedykolwiek dotknie żywej dziewczyny? A takie zjawisko raczej powinno być wyśmiewane. Takie są moje przekonania i nikomu nic do tego.

_KiRA napisał:

Pójście na koncert vocaloida nie jest równoznaczne z pieprzeniem hologramu. To że się słucha, to że się ogląda to nic złego. Zwykłe hobby.

To, że się ogląda loli, nie znaczy, że będzie się bawiło w pedofila, idąc twoim tokiem myślenia (?).

"Skazany na zajebistość"

#57 2010-11-16 22:03:29

bodzio
Użytkownik

Jak to mawiał mój dziadek: na mózgi się z dupami pozamieniali.
Ciekawe, dlaczego akurat w Japonii zaczęli dawać takie 'koncerty'... Chociaż nie, lepiej nie mówić, sami i tak się domyślamy. Może i poziom kultury mają czasem wyższy, może i technologię też, ale, doprawdy, w takich sytuacjach to tylko pokiwać głową i im współczuć. Zresztą głosy rozsądku już się tutaj pojawiły. Bo dla nich to coś więcej niż ciekawostka.

wladza1.png

#58 2010-11-16 22:13:42

_KiRA
Użytkownik

Ojej, to rzeczywiście światowy jesteś, a Europa nie ma dla ciebie tajemnic.

Nie kręci mnie ten kontynent. Grecja, Włochy mogą być ciekawe.

Jakbym gadał z kimś na poziomie, tobym pomyślał, że sobie żartuje, ale ty chyba naprawdę nie zrozumiałeś.

Myślałeś że ja to na serio napisałem?

Dlaczego?

Bo takie zachowania świadczą o braku kultury. No ta, o czym ja piszę. Co prawda ja też nie jestem święty, ale... nie wyśmiewam czyiś upodobań (póki starają się nie dotyczć mnie, no ale jak ktoś mi truje o loli to loli tamto, to go zjebie równo).

A dla mnie słuchanie hologramów wiąże się z brakiem życia. Co prawda towarzyskiego, ale zawsze. Kto wie, czy taki fan kiedykolwiek dotknie żywej dziewczyny? A takie zjawisko raczej powinno być wyśmiewane. Takie są moje przekonania i nikomu nic do tego.

Masz poglądy podobne do moherowych beretów, tylko w innym kierunku usytułowane. Oni też twierdzą podobnie a inne poglądy uznają za dzieło szatana. Może w japonii tak jest, u nas ludzie się boją bo więdzą że zostaną wytknięci palcem i zmieszani z gównem przez takich jak ty. Dokładnie o to mi cały czas chodziło. Mówie, różne mentalności. Japońce nie rozumieją naszych zwyczajów, a my nie rozumiemy (nie szanujemy jako naród) ich. Proste.

To, że się ogląda loli, nie znaczy, że będzie się bawiło w pedofila, idąc twoim tokiem myślenia (?).

Nie zrozumiałeś. Napisałem wyraźnie że lolicon to pedofilia tylko że rysunkowa, mnie to nie bawi bo się nie będę podniecał jakimiś flat-chestami z mentalnością 30letniej zdziry.

#59 2010-11-16 22:54:11

samael16
Użytkownik

Panowie nie przesadzajcie w tych walkach na posty ja wiem, że nie przepadacie za sobą bardzo co widać po innych tematach, ale wybierzcie się do baru na jednego i będzie spokój.
AyumiTsukada jakbyś kiedyś wybierała się na koncert o ile pojawi się w polsce, daj znać:)
_KiRA naprawdę ten koncert tak krótko trwa?

Zgrzyt napisał:
samael16 napisał:

(...)więc nawet jeśli to koncert będzie mały a oddziały prewencji spokojnie powinny sobie poradzić z idiotami, którzy mogli by się pojawić(...)

W ocenie policji i osób postronnych idiotami była by banda pryszczatych dziewic podniecającą się hmm tym rodzajem muzyki, i raczej nikt inny by na ten show nie poszedł.

Wypraszam to sobie ja i moja dziewczyna, nie pasujemy kompletnie do tego profilu, ale z miłą chęcią wybraliśmy by się na taki koncert, lubimy posłuchać tego co potrafi oprogramowanie od Yamahy, oraz moglibyśmy na pierwszy raz zobaczyć w rzeczywistości jak wygląda w praktyce taki hologram, oraz jak widzę po postach zapomina się o ważnej rzeczy dla której chodzi się na koncerty zespołów czy wykonawców np. moich ulubionych OSTR, Sabaton, Nightwish dla zabawy, dla atmosfery która jest wokół nich.

Dajmy sobie spokój i nie demonizujmy tego wszystkiego. Tak samo tolerancja, czy też styl życia każdy ma własny i chyba najważniejsze aby nie szkodził drugiej osobie a wtedy wszystko jest dla ludzi. Japończycy, brytyjczycy, polacy mamy inną historię, styl życie itp ale najważniejszy jest szacunek.

I cóż mam nadzieje, że Vocaloidy zawitają do polski na koncert.

#60 2010-11-16 23:07:54

_KiRA
Użytkownik

samael16 napisał:

_KiRA naprawdę ten koncert tak krótko trwa?

No z tego co mam na klipie to tak. Nie wiem, ściągnę wersję 5GB, może dłuższe będzie. Ściągnałem mniejszą od zero by szybko obadać.

samael16 napisał:

Wypraszam to sobie ja i moja dziewczyna, nie pasujemy kompletnie do tego profilu, ale z miłą chęcią wybraliśmy by się na taki koncert, lubimy posłuchać tego co potrafi oprogramowanie od Yamahy, oraz moglibyśmy na pierwszy raz zobaczyć w rzeczywistości jak wygląda w praktyce taki hologram, oraz jak widzę po postach zapomina się o ważnej rzeczy dla której chodzi się na koncerty zespołów czy wykonawców np. moich ulubionych OSTR, Sabaton, Nightwish dla zabawy, dla atmosfery która jest wokół nich.

Czyli wg "skazanego na zajebistość" zjadacza, którego zdanie jest świętrze niż najświętrza świętość to:

Zjadacz napisał:

I wszystko jasne.

Chociaż jest jedna osoba popierająca moją teorię jezor .

Stopka forum

© Animesub.info 2025