Nie jesteś zalogowany.
"Milczenie niekiedy jest lepsze od wiedzy" w przypadku Naruto też tak jest nie czytam mangi żeby sobie potem zabawy nie popsuć!! choć korci mnie nieziemsko
Ostatnio edytowany przez Silvek (2006-02-01 20:12:21)
czy ktoś cos wie na temat 170 odcinka naruto?? bo saiyaman zawsze udostępniał swojego rawa najpózniej o 17 a jest już po 22 a z tego co wiem to dzisiaj wychodzi nie za tydzień. wie ktoś co je?
czy ktoś cos wie na temat 170 odcinka naruto?? bo saiyaman zawsze udostępniał swojego rawa najpózniej o 17 a jest już po 22 a z tego co wiem to dzisiaj wychodzi nie za tydzień. wie ktoś co je?
No własnie chciałem spytać o to samo. Co się dzieje ?
Jako że dawno nikt nie założył wątku o zapychaczach w Naruto (czyżby świadomość w narodzie wzrosła?) odświeżam temat, bo się tak smutno zrobiło.
zapychacze sie znudziły i tematy o nich też. Ludzie dali se spokój, część se podcieła żyły, inni popadli w depresje a jeszcze inni szukają innych teamtów żeby sobie pospamować ^^
Nooo,we wcześniejszych zapychaczach przynajmniej kreska nie była najgorsza ( nie mówie że była cudowana) ale jak zobaczyłem kreske w 170 epie to mnie[cenzura]a najbardziej dobijał mnie ten efekt świecących sie nosów
zapychacze sie znudziły i tematy o nich też. Ludzie dali se spokój, część se podcieła żyły, inni popadli w depresje a jeszcze inni szukają innych teamtów żeby sobie pospamować ^^
=) a ja tam nie narzekam na zapychacze.. bo jestem dopiero przy 15 odcinku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja jestę na 125ep. i po filmie...
Polecam
To się cieszcie póki naruto dobre jest.Jak dojdziecie do 170 to wam się momentalnie odechce.Seria miała genialny początek.Oglądało się "taśmowo" a teraz już bardziej pasuje słowo "tasiemiec".Zobaczymy co będzie dalej...
Mini seria zapychaczy 137-142 nie jest taka zła (to 1 mini seria zapychaczy) i da sie jeszcze golądać, ja sie nawet nie zorientowałem że to jest zappychacz.Lecz następny jest wątek z Minukim, go właściwie można wogóle nie oglądać, jedyna ciekawa rzecz w tym wątku to nowe techniki Ino, Shikamaru i Chouji.Potem ten wątek z szukaniem owadów, całkiem fajny.Potem kolejna głupota ,,Carry Życia" nazwa mówa sama za siebie jakie to beznadziejne :/ Potem też nie jest lepiej... Skończłem oglądać na 162 epku więc nie wiem co jest dalej i nie mi to oceniać Ale ci co nie obejrzeli jeszcze całego naruto mogą dać se spokój z zapychaczami, choć pewnie i tak wszytko obejrzą (ja bym tak zrobił)
=) a ja tam nie narzekam na zapychacze.. bo jestem dopiero przy 15 odcinku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pa3cja, jeśli jesteś dopiero na 15 odcinku, to mam nadzieję, że oglądasz Naruto z moimi napisami...:)
Z tego co podawało DB to zapychacze mają trwać do wiosny , bo chyba poźniej zacznie się historia Hatake Kakashi (tak to się pisze?)[baka]A poźniej to juz chyba tak jak w mandze . A i jest polska stronka z mangą naruto pl ale juz od 245 rozdziału do 282 i dalej pewnie będzie wychodzić.
kurde, jestem na 155 i dostaje załamki:| tak kiepskich beznadziejnych historyjek dawno nie oglądałem. Naciągane na amxa. Aha, zauważyliście? Seria odcinków zapychaczy różni się trochę kreską. Różnice są dość widoczne, szczególnie przy zoomie bohaterów. Prawdziwi autorzy pojechali na wakacje, a druga liga trzepei zapychacze:)
co do kreski to prawda a w 170 epie to już jak widziałem postacie to mnie rozpacz brała
Może w 171 będzie lepiej? Ale szczerze mówiąc, to zapychacze chyba coraz lepsze są.
Pa3cja, jeśli jesteś dopiero na 15 odcinku, to mam nadzieję, że oglądasz Naruto z moimi napisami...:)
sluchaj ziom... mi kolezanka pozyczyla plytki z naruto i nie wiem z czyimi to bylo napisami.. ale niedlugo bede sobie sama sciagac, i specjalnie dla ciebie bede sie nawet bila o to, zeby moc obejrzec z twoimi napisami :):)
Oglądał już ktoś 171 od DB? Bo się zasysa i ciekaw jestem, czy to nie aby podpie?dolka. Spieszno mi tłumaczyć!
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-02-09 22:08:46)
[placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze][placze]
własnie obakałem sobei 156 odcinek.....
no traume przechodzę...[placze][placze][placze][placze]
ludzie ratujcie, powiedzcie że odcinki nastęne są super albo co bo zarzucę tę serię[placze]
uff...jak wspomnę o odcinkach sprzed śmierci III Hokkage...:):):)
jeśli autorzy nic nie zrobią, to seria umrze kończąc swój byt jak były premier RP (dobrze zaczął, kiepsko skończył).
sluchaj ziom... mi kolezanka pozyczyla plytki z naruto i nie wiem z czyimi to bylo napisami.. ale niedlugo bede sobie sama sciagac, i specjalnie dla ciebie bede sie nawet bila o to, zeby moc obejrzeć z twoimi napisami :):)
Trzymam za słowo! Ale wiesz, żeby zrobić dobre napisy, potrzebowałem dużo czasu, więc na razie są tylko do 19 odcinka. Ale to i tak wystarczy, żeby osiągnąć stan nirwany... Rozkoszuj się nimi, a ja będę się rozkoszował twoją rozkoszą...:D
Wszyscy narzekacie na te zapychacze a przypomnijcie sobie jak było z DB...
NA TVN specjalnie puszczali po 3 ep zeby ludzie mieli wrazenie ze akcja idzie do przodu.
Wszystkie tasiemce tak maja.
Ale mrdka --->