Nie jesteś zalogowany.
a jezeliby doszlo do tego zlotu czy jest ktos chetny z oklic wroclawia ? wiecei rozumiecie z mila checia wpadne na ten zlocik (sam zreszta dalem temat gdzie indziej) ale jest jedno ale wzialbym cala moja kolekcje ale uwierzcie ze targanie ponad 400 DVD potrafi byc ciezkie ^_^ zreszta jezeli te plany sa na wakacje to bedzie marne 600 wiec sam sobie nie poradze ;( mozliwe ze uda mi sie znajomych z podobna kolekcja wyrwac to bedzie dla was lepiej
a jezeliby doszlo do tego zlotu czy jest ktos chetny z oklic wroclawia ? wiecei rozumiecie z mila checia wpadne na ten zlocik (sam zreszta dalem temat gdzie indziej) ale jest jedno ale wzialbym cala moja kolekcje ale uwierzcie ze targanie ponad 400 DVD potrafi byc ciezkie ^_^ zreszta jezeli te plany sa na wakacje to bedzie marne 600 wiec sam sobie nie poradze ;( mozliwe ze uda mi sie znajomych z podobna kolekcja wyrwac to bedzie dla was lepiej
Heheh jak by co to musiałbym bym was przenocować bo jak już byście wpadli z taką kolekcją to napewno bym was po prędku nie wypuścił
W przeliczeniu 1,5 Tera , przy dobrych witrach skopiował bym to na płytki w jakieś 33 godziny wykorzystując 3 komputery
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-02-08 00:54:52)
~utsukushii to ladny z ciebie kolekcioner
i jak ty sie w tym wszystkim lapiesz moze zdradzisz mi swoja tajemnnice
ta tajemnice zabiore do domu ;P
ej nie badz taki
podziel sie ze swoja wiedza z kolegami z formu
ja mam troszke wiecej anime niz 1,5tb okolo 2 dwoch kumpli ma taka sama ilosc
jakbym zaprosil kolege z niemiec 7tb anime to by znalezli tylko jakies sztaki a nie maniakow anime ;P
A jakieś panny zgłosiły się, że jadą? Bo to zwykle ożywia tzw. atmosferę.
jak bedzie nas 15 i jenda sztuka plci przeciwnej sie pojawi to moze byc dla niej zgubne. wyobraz sobie ze 15 niewyspanych facetow z poteznie przekrwionymi oczyma sie patrzy na ten okaz jak myslisz jaka bedzie jej reakcja?
Nie będzie jej krzywdy.
znajac zycie maniaka jak bys przywiozl 600 plytek to kazdy by sie slinil na nie a nie na kobiete
Witam więkrzość ludzi posiada gg proszę was o to abyście mi napisali wasz nick oraz czy będziecie na zlocie tzn. wiem że jeszcze za wcześnie na taką odpowiedź więc jeżeli jesteście gdzieś pewni w około 51% ze bedziecie to mi napiszcie zrobimy wstępną listą kto będzie i umieszczę ją w tym poście powiedzmy gdzieś za 2 dni . Będziemy wiedzieć już coś więcej
No to ja sie zgłaszam jak to powiedziałem wcześniej ksywa chyba oczywista: Mugen
numer gg 5098063
Nad spisem jeszcze pracuje bedzie dostępny dopiero koło piątku bo mam jeszcze 1 egzam zfilozofii. utsukushii ja ci zapraszam moge ci nawet pomuc taszczyć te płyty tylko błagam zjaw sie.
Jeszcze jedna prośba ja bym prosił o jakiś termin poza 12 marca bo 13 mam poprawke i chciałbym sie troche wyspać ~_^
WD zgłośsie do mnie na pm albo gg mam sprawe do przedyskutowania
moze to troszke dziwn pytanie na kiedy przewidujecie termin zlotu?
moze to troszke dziwn pytanie na kiedy przewidujecie termin zlotu?
Jak narazie 5 Marca lecz przewidywany jest również 12 (Niedziele) A na 12 Marca jest już 1 donos że niebardzo/
ja tez bym sie na to pisal akurat mi to wszystko obojetne kiedy bedzie ale zeby to byla niedziela
nr gg 3191862 a nick na gg to Dabek
Szybka lista osób, które jak narazie się zadeklarowały na zlocik.
(Niebęde zaśmiecał wątlku więc jak coś się bedzie zmieniać to będę ją aktualizował w tym poście 'edit')
Nick:--------------------Będzie %:-----------Spis:
01~whiteDevil---------------100%-----------------X
02~kuna_kun----------------- 51%-----------------??
03kumpel ~kuna_Kun---------- 51%-----------------??
04kumpel ~kuna_Kun---------- 51%-----------------??
05~muGen--------------------100%-----------------W przygotowaniu.
06~utsukushii /zantzuken----200000000000%--------X
07~johny_lennon/dabek------- 97%-----------------X
08~iLuvYaaAll--------------- 99%-----------------X
09~dareczq------------------ 51%(Nie potwierdzono)--X
10~biszkopt/es_sabbi-------- ??%(Nie potwierdzono)--??
11~fansubs------------------ 71%--------------------??
12~Wersus------------------- 99%-------------------- Spisik dostałem mailem (pisać do Wersusa)
13~Marianos----------------- 51%-- (Nie potwierdzono)--??
14~ronaldo23---------------- 20%-- (Nie potwierdzono)--??
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-02-16 21:19:05)
Doubel(
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-02-09 23:34:58)
czyli jak na razie wychodzi 10 osob mniej wiecej:) fajnio bedzie a wlasnie brac jakies procenty czy organizator zapewnia?
Ja się na to piszę:D. Jam mam mały:( zbiór anime(~15DVD)... Spis dołączę jak go zrobię. Termin mi pasuje. gg1824958
Pozdrawiam
jeśli ktoś z osób wybierających się na zlocik jest z okolic mojej "wiochy" bądź Częstochowy/Katowic to możnaby się zabrać razem czekam na propozycje...
czyli jak na razie wychodzi 10 osob mniej wiecej fajnio bedzie a wlasnie brac jakies procenty czy organizator zapewnia?
takie miłe kameralne spotkanko póki co się szykuje, z druga sprawą raczej będzie trzeba się zaopatrzyć samemu o ile główny organizator nie będzie miał nic przeciwko...
Ostatnio edytowany przez IluvYaaAll (2006-02-09 21:45:39)