Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Może i jest jeszcze sporo czasu, więc temat trochę w przód, ale na dobrą sprawę to ostatnia okazja na wcześniejszą rezerwację wejściówki ;p Nie wiem jak z ilością już wykupionych, ale zawsze może ich zabraknąć na miejscu Standardowo pytanie kto się wybiera Dla niedoinformowanych powiem tylko, że konwent odbędzie się w Warszawie, a dokładniej w Wilanowie Co do atrakcji, kilka przyciągnęło mój wzrok, ale jeszcze się zobaczy ^^
Teraz raczej żyje WFKJ bo już 4 a wampirkon później ale oczywiście ide bo do warszawy mam blisko... jest już rozkład atrakcji?? to trzeba zobaczyć z tego co słyszałam ostatnio jakaś fama jest na warszawskie konwenty... najpierw na ecchicon był donos że nie moralne, teraz już doniesiono na Wampirkon że będzie demoralizacja młodzieży...
Te donosy są przykre. Szczególnie, że (przynajmniej w przypadku Ecchi) chyba nie składał ich jakiś strapiony rodzic.
Mam nadzieję, że na miejscu będą jednodniówki, bo szczerze mówiąc nie chce mi się jechać na wszystkie 3 dni. xD
Betewu, weszłam na stronę... A tu w newsie "skożystania" xD WANEKOOOO
Betewu, weszłam na stronę... A tu w newsie "skożystania" xD WANEKOOOO
To już wiemy kogo przekładów nie kupować :DD
Co do donosów, walić ich >< I tak będzie jakaś alternatywa, a szczerze mówiąc, hentai night to i tak pokój do spania xD
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-11-30 17:51:33)
Co do donosów, walić ich >< I tak będzie jakaś alternatywa, a szczerze mówiąc, hentai night to i tak pokój do spania xD
No i niestety pomyliłeś się. Czytaliście już na stronce waneko/wanekon co zrobili? Konwent przełożony na marzec. Tylko jedno słowo: ŻAL!
Główna pani od korekty mang jest osobą kompetentną, tylko redakcja nie przykłada uwagi do poprawiania błędów na stronach i, o dziwo, na obwolutach.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jezusiu tragedia... x.x
To może...
...zacznijmy usuwać wszystko co kojarzy się z hentajcami i pochodnymi...
Ze wszystkich polskich stron o 'animu i mango'
Tylko osobiście nie wiem czy będę się potrafił z tym 'silem apruwalem' rozstać xD (ładnie się komponuje)
A tak całkiem serio... śmiech na sali tak w jednym zdaniu określając...
Dla mnie w sumie plus... marzec pewniejszą opcją na pojawienie się na owym konwencie.
Grudzień jakoś wybitnie nie wpasował się w grafik planowanych zajęć
edit:
wyszperane na ircu xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-12-03 22:52:47)
Heh, to mamy kabla w fandomie. Ogólnie to nie widzę większego problemu z tym przeniesieniem konwentu. Może i troszkę się zdenerwowałam że nie zobaczę znajomych, ale to co niektórzy wypisują na acepie, to gorsze jest niż drama kosplejowa >D Uwieszanie psów na orgach i tyle.
Za kilka dni może się okazać, że Super Niania nadal walczy o rozgłos i to ona kablem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Może to i lepiej. Wiele osób ma w grudniu dużo nauki (koniec semestru), a w dodatku niektórym ciężko skombinować kasę przed świętami
Strony 1