Nie jesteś zalogowany.
Już chyba lepszej jakości prócz wersji BDISO nie znajdziesz: http://www.nyaatorrents.org/?page=torre … tid=162165
Wielkie dzięki za pomoc. Szkoda że z hardsubami, ale z tego co widzę grupa Saizen jest jedyną grupą która to udostępniała więc nie mogę narzekać Jeszcze raz dzięki.
Dlatego to właśnie tej wersji szukałem W każdym razie wielkie dzięki ^^
Możesz spróbować jeszcze tego: http://www.hongfire.com/forum/attachmen … 1284862105
Poszukuję serii Saint Seiya The Lost Canvas, rawy 1080p, grupa QTS. Torrenty ledwo zipią (głównie 0 seedów + 1-2 peery).
Dane z nyaatorrents:
Epy, które jeszcze dychają (mają po kilka seedów): 11, 12, 13, 9, 8
Epy, które zdechły: 7 (0/0), 1 (0 seedów, 7 peerów), 2 (0 seedów, 2 peerów), 3 (nie mam torrenta), 10 (0/0), 5 (nie ma), 6 (nie ma)
Epy, które mam na HDD lub się ściągają: 1 (0 seedów), 2 (0 seedów), 7 (0 seedów), 8, 9, 11-13, 4 (na dysku)
Jak ktoś posiada i ma możliwość poseedowania, będę wdzięczny (1, 2, 3, 5, 6, 7 i 10). Jak ktoś wie, gdzie ściągnąć z DDL, będę wdzięczny za informację.
Spróbuj jakoś zagadać do Prota - nie wiem, czy ma wszystko, ale to gromadził.
Czemu nie, choć wątpię by się podzielił :<
Ewentualnie pobierz jakąś łatwo dostępną wersję w 720p. Z wydaniami [QTS] już tak jest, że średnio dwa tygodnie po wrzuceniu torrenta nie mają prawie seedów.
No właśnie potrzebuje QTS i koniecznie FHD (zboczenie ) . Mam alternatywe (ktoś tam wydał w paczkach 1-6 po 2 gb ep), ale wolę mieć wszystko w całości. Może jakaś dobra dusza ma to i poseeduje chociaż.
2 ep stoi na 77.7$ (All Lucky 77s combo xD)
1 ep na na 18.1
reszta epów do których mam torki jakoś ściągają się na tym 1 seedzie.
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-12-15 15:57:48)
Kira, na razie znalazłam jakiś DDL (mam nadzieję, że o to chodzi, bo w temacie tego animca jestem zielona):
http://animeblog.ru/view-21959.html
jakbym jeszcze coś znalazła to rzucę linkiem
dzięki nover, dokładnie o to chodzi... z tym że na MU epy 1-2 wymagają konta premium, zaś te same epy na RS i pozostałych serwach są dednięte.
1,2,3,5,6,7 i 10... cholerne 7 epów które ciężko dorwać...
dzięki nover, dokładnie o to chodzi... z tym że na MU epy 1-2 wymagają konta premium, zaś te same epy na RS i pozostałych serwach są dednięte.
Jako osoba znająca rosyjski powiem ci: nie jest potrzebne konto premium, hasło jest podane wśród "tych dziwnych literek" i brzmi ono: www.animeblog.ru
edit: co ja gadam, tam nawet w ingliszu jest "password", zaraz obok rosyjskiego "parol" (Пароль). Po prostu źle czytasz.
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-12-16 02:42:50)
Ty dulowaty userze!
_KiRA napisał:dzięki nover, dokładnie o to chodzi... z tym że na MU epy 1-2 wymagają konta premium, zaś te same epy na RS i pozostałych serwach są dednięte.
Jako osoba znająca rosyjski powiem ci: nie jest potrzebne konto premium, hasło jest podane wśród "tych dziwnych literek" i brzmi ono: www.animeblog.ru
edit: co ja gadam, tam nawet w ingliszu jest "password", zaraz obok rosyjskiego "parol" (Пароль). Po prostu źle czytasz.
Ale _KIRZE chodzi o te 2 pliki, które mają więcej niż 1 GB i są w rozdziałce 1920x1080. One nie są chronione hasłem tylko najzwyczajniej w świecie potrzebne jest konto premium. KIRA możesz ewentualnie spróbować poszukać jakichś generatorów, albo coś takiego.
coellus napisał:_KiRA napisał:dzięki nover, dokładnie o to chodzi... z tym że na MU epy 1-2 wymagają konta premium, zaś te same epy na RS i pozostałych serwach są dednięte.
Ale _KIRZE chodzi o te 2 pliki, które mają więcej niż 1 GB i są w rozdziałce 1920x1080. One nie są chronione hasłem tylko najzwyczajniej w świecie potrzebne jest konto premium. KIRA możesz ewentualnie spróbować poszukać jakichś generatorów, albo coś takiego.
Raczej nie. Przejrzałam wszystkie linki na MU - dwa pierwsze są chronione hasłem, a inne nie, żaden nie ma więcej niż 1GB.
Hasło jest to, które podałam, sprawdziłam.
Ty dulowaty userze!
A rzeczywiście. Myślałam, że chodzi o te od 1-13.
edit: no nic, spróbuj tutaj epki 1-5 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2202567
Z tego, co przeczytałam, potrzebna jest rejestracja.
Ostatnio edytowany przez coellus (2010-12-16 10:24:48)
Ty dulowaty userze!
edit: no nic, spróbuj tutaj epki 1-5 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2202567
Z tego, co przeczytałam, potrzebna jest rejestracja.
A to są epy QTS? Bo jak nie, to mam alternatywę FHD bez rejestracji. W każdym razie dzięki.
. One nie są chronione hasłem tylko najzwyczajniej w świecie potrzebne jest konto premium. KIRA możesz ewentualnie spróbować poszukać jakichś generatorów, albo coś takiego.
Generatory są, ale limitowane (do 500MB). Konto premium mógłbym kupić na allegro, ale obawiam się, że ociera się to pod nielegalność. Wiadomo, takie konta kupują ludzie, którzy ściągają z warezów.
Nie. Od QTS jest w 720p., to jest od GuSTaVauM.
Ty dulowaty userze!
Te Gustacośtam widziałem na Nyaa też. Mam sentyment do QTS, bo jakość mają zacną.