Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ja natomiast, chętnie sprzedam, bądź zamienię na mangę.
-Le Chevalier D'Eon [24 odcinki + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Samurai Champloo [26 odcinków + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Devil May Cry [12 odcinków + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Aquarion [26 odcinków + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Project Blue Earth SOS [12 odcinków + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Raideen[26 odcników + BOX (wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Ergo Proxy[23 odcinki + opaska kartonowa( wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Hellsing[13 odcinków + opaska kartonowa(wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Shakugan No Shana[24 odcinki + BOX(wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi)]
-Karas[6 odcinków + Płyta z materiałami dodatkowymi + BOX(wraz ze wszystkimi pocztówkami i materiałami kolekcjonerskimi +Karty)]
-Evangelion: 1.11 You Are (Not) Alone - Edycja Kolekcjonerska w BOXie, a wraz z nią kompletna zawartość, czyli Figurka Asuki, pocztówki, plakat, książeczka.
Tak jak pisałem na początku, interesuje mnie sprzedaż, lub wymiana za mangę.
Wszystko może odbyć się za pośrednictwem allegro.
Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową lub poprzez forumowe pw.
Jeśli jesteś z Warszawy, to mogę dać po 20PLN za Champloo i Aquariona.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Przykro mi, jestem z południowego krańca Polski. (:
Na święta jadę do domu. Bytom i Katowice też by pasowały Pewnie też nie będą pasowały, ale podanie miasta może pomóc innym.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-12-07 22:14:20)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mnie Shana interesuje i Champloo, ale to drugie mogę sobie na razie odpuścić. Z jakiego województwa dokładnie jesteś? I w jakim stanie są płytki i dodatki?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Dosłownie, kraniec Polski - Krynica Zdrój, Piwniczna, możliwa wysyłka pocztą.
Co do płytek, stan idealny, dodatki także. Dbałem o nie jak o swoje dzieci. (:
Strony 1