Nie jesteś zalogowany.
Poszukuje jakiegoś mocnego i mrocznego tytułu coś w stylu Shigurui, Berserk. Możecie coś polecić?
Poszukuje jakiegoś mocnego i mrocznego tytułu coś w stylu Shigurui, Berserk. Możecie coś polecić?
Z czymś podobnym do berserka to słabo, na niektórych portalach porównują go do Claymore, ale imo claymore to klasa (lub kilka) w dół. Z cyklu krwawa sieczka możesz obadać Basilisk. Jeśli szukasz czegoś poważniejszego i zajebistego zarazem musisz sprawdzić Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen
Zawsze możesz Guin Sage, chociaż anime nie wyszło im najlepiej, ale powiem ci ciekawostkę, że Berserk jest zainspirowany Guin Sagą.
AA, mroczny chciałeś. To lepiej za Guin Sage się nie bierz
Ale ciesz się i raduj, bo za niedługo zaczynamy reedycję anime Berserk
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-12-08 00:44:07)
Claymore juz widziałem. Natomiast zinteresował mie Basilisk ładna kreska i mroczny klimat, zabieram sie za ogladanie.
No i oczywiscie niemoge sie doczekać nowego berserka
hm moze Tekkonkinkreet? albo Mind Game? ewentualnie Sayonara Zetsubou Sensei? moze nie az tak oryginalne ale obejrzec mozna
A ja tak się zapytam czy wyszło coś podobnego do Black Lagoon? Przez ostatnie... jakieś 2-3 lata .
A ja tak się zapytam czy wyszło coś podobnego do Black Lagoon? Przez ostatnie... jakieś 2-3 lata .
Nie.
Jestem w kropce, dawno nie miałem takiego problemu żeby znaleźć dobrego animca. Szukam czegoś zbliżonego klimatem do Paradise Kiss czy Honey & Clover, czyli niepozbawionego dramatyzmu, bardzo emocjonalnego romansu dla młodych kobietek (josei lub nie bardzo przesłodzone shoujo). Dokładna lista tego co widziałem w stopce.
Lovely Complex
Jestem w kropce, dawno nie miałem takiego problemu żeby znaleźć dobrego animca. Szukam czegoś zbliżonego klimatem do Paradise Kiss czy Honey & Clover, czyli niepozbawionego dramatyzmu, bardzo emocjonalnego romansu dla młodych kobietek (josei lub nie bardzo przesłodzone shoujo). Dokładna lista tego co widziałem w stopce.
Kuragehime.
poszukuje anime w ktorym bohater uczy sie nowych umiejetnosci i ciagle sie rozwija jak np. DB, Ippo, Bleach czy Historys Strongest Disciple kenichi
lub anime w ktorym glowny bohater pojawia sie w jakims miejscu gdzie nie jest znany a ma bardzo duze umiejetnosci w jakiejs dziedzinie i pokazuje je wszystkim do okola jak np. One Outs, Initial D czy Prince of Tennis
oto anime ktore ogladalem: http://myanimelist.net/animelist/Kojot_Bravo
prosze o podpowiedzi im wiecej tym lepiej licze na wasza pomoc ;/
poszukuje anime w ktorym bohater uczy sie nowych umiejetnosci i ciagle sie rozwija jak np. DB, Ippo, Bleach czy Historys Strongest Disciple kenichi
lub anime w ktorym glowny bohater pojawia sie w jakims miejscu gdzie nie jest znany a ma bardzo duze umiejetnosci w jakiejs dziedzinie i pokazuje je wszystkim do okola jak np. One Outs, Initial D czy Prince of Tennis
oto anime ktore ogladalem: http://myanimelist.net/animelist/Kojot_Bravo
prosze o podpowiedzi im wiecej tym lepiej licze na wasza pomoc ;/
Co do pierwszego to polecam Kekkaishi.
Jeszcze się zastanowie to ci dorzucę.
ad1. Dragon Ball xD
ad2. Akagi, Kaiji (zasadniczo też się nada)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ad1. Dragon Ball xD
ad2. Akagi, Kaiji (zasadniczo też się nada)
Dragon ball podalem nawet w przykladach (DB= Dragon Ball) to byla moja pierwsza stycznosc z anime jeszcze na RTL7 ;]
Akagiego ogladalem (jest na liscie do ktorej link podalem)
Kaiji moze byc ciekawe
dzieki tez dla tornadoretkinia za polecenie Kekkaishi wyglada to na ciekawe anime
i prosze innych o inne anime o podanej we czesniejszym moim poscie tematyce, jak ktos cos ma to niech porzuci
Ostatnio edytowany przez bravo (2010-12-27 02:21:47)
1) Busou Renkin, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Kaze no Stigma, Tengen Toppa Gurren Lagann
2) Kiba, Chrome Shelled Regios, Zero no Tsukaima
Tyle z pamięci. Polecam też Gintame.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2010-12-27 04:14:38)
1)Też lubie motywy, które wypisałeś, pierwsze co do głowy przyszło to One Piece. Widzę, że zatrzymałeś się na 22 epku. Im dalej tym lepiej, OP bije wszystkie shouneny na głowe, we wszystkich kategoriach, polecam wznowić oglądanie ^^
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
1)Też lubie motywy, które wypisałeś, pierwsze co do głowy przyszło to One Piece. Widzę, że zatrzymałeś się na 22 epku. Im dalej tym lepiej, OP bije wszystkie shouneny na głowe, we wszystkich kategoriach, polecam wznowić oglądanie ^^
Jest jeszcze JoJo's Bizarre Adventure, więc nie do końca bije wszystko, ale to ta sama najwyższa liga. Zamiast jednak tracić milion godzin na oglądanie anime radzę zwyczajnie jechać mangę.
Lovely Complex
Kuragehime.
Dzięki za propozycje. Lovecoma mam rozpoczętego i nie mogę się przemóc by zakończyć, Kuragehime będę miał na celowniku. Ostatecznie wziąłem się za Glass Mask z 2005 roku. Tematyka podobna jak w Skip Beat, z tym że klimat i narracja Garasu no Kamen zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2010-12-27 19:32:43)
bravo D-Gray-man czym dalej tym lepiej a końcówka to tyłki urywa ;p Przez wielu niedoceniane anime .
marshall0 zdecydowanie Legen of legendary heros w pierwszych 4 epkach mroku jak dobrze pamiętam wiele nie zaznasz ale później ...
Ostatnio edytowany przez B-Rabbit (2010-12-27 21:01:53)