Nie jesteś zalogowany.
Na moje oko to fanart. Postać po prawej to na pewno Saber, prawdopodobnie z Fate/Zero, ta po lewej to podobno jakaś postać z Ga-Rei Zero.
Ostatnio edytowany przez Tristan (2010-12-02 21:20:52)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Na moje oko to fanart. Postać po prawej to na pewno Saber, prawdopodobnie z Fate/Zero, ta po lewej to podobno jakaś postać z Ga-Rei Zero.
Z tym Saber możliwe, chociaż imo raczej to nie Saber a z tym Ga-Rei: Zero, niby kto to ma być?
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-12-02 21:31:49)
Podobno niejaka Isayama Yomi. Przynajmniej tak znalazłem opisany ten art. Wielokrotnie widziałem już tą Saber.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Po wpisaniu w google isayama yomi saber znajdowałem dokładnie ten sam art.
ps: na temat podobieństwa wypowiadać się nie będę bo Ga-Rei: Zero nie oglądałem.
Ten rak toczący anime z lewej strony wygląda jak jeden z tych pokemonsów występujących w okropnej kreskówce zwącej się K~ON (ale ponieważ każda brunetka z długimi włosami wygląda w chińskich bajkach tak samo, może to być wszystko).
Z tego wynika, że Tristan ma rację. Również nie raz widziałem tak ubraną Saber. Druga postać, choć trochę nie podobna, to Yomi - miecz mówi wszystko.
MussiPussi to są zdjęcia z gier.
Soul Link.
Kaichou wa Maid-sama
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ayuzawa Suzuna z Kaichou wa Maid-sama!?
EDIT: Za długo przypominałem sobie tytuł
Ostatnio edytowany przez Remek (2011-01-06 21:50:51)
1. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, a ja mam prawo mieć jego zdanie w d**ie.
2. O gustach się nie dyskutuje.
Tym razem ode mnie kilka gifów do zlokalizowania:
Pomożecie?
Pomogliście!
Ostatnio edytowany przez DUDi (2011-01-13 14:07:35)
6 to będzie so ra no wo to, a 4 to dennou coil.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!