Nie jesteś zalogowany.
Ale przecież my tu mamy swojego Krzyża...
Czy tylko ja tak mam, że jak sobie wejdę np. tutaj to wszystko jest posypane a tła nie ma?
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=9025&p=2
Błąd występuje dlatego, że zamiast "quote" jest "cytuj", nie zmieniło się podczas przenoszenia forum. Wystarczy to zgłosić do moda żeby poprawił.
To co znalazłeś poprawiłam. Teraz powinno być ok.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Pewnie znowu się nie dowiemy, czemu strona leżała cały dzień?
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
A potrzebne Ci to do szczęścia?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bo moderatorzy mieli dosyć głupich pytań i wyciągnęli wtyczkę. Na pewno dużo to zmieni, że po fakcie dowiesz się o awarii serwera, czy innej usterce
Bo mój zamach na ansi znowu się powiódł. Ha Ha Ha...
Bo mój zamach na ansi znowu się powiódł. Ha Ha Ha...
Ty też ?
Mówiłem, żebyście siedzieli cicho! To miało być ściśle tajne.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Chciałem się tylko spytać, czy kierownictwo ansi planuję jakąś składkę na DeLorean DMC-12, żeby wpakować cały serwer do bagażnika i machnąć masowe Beck to the Future o tą zbędną obecnie godzinę wstecz, czy każdy ma się zaopatrzyć w kondensator strumienia energii i hulajnogę we własnym zakresie i zrobić to indywidualnie?
MasterPLASTER, raczej masz złe ustawienia w profilu, mi się czas zgadza.
O, po zalogowaniu się nie działa xD
Odznacz "+1h".
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie wiedziałem gdzie to zamieścić, więc tu się podepnę
Czy tylko ja mam ten błąd? -> http://img130.imageshack.us/img130/9800/beztytuutrf.png
To tylko zwykły rozjazd strony, ale chciałbym wiedzieć, czy to coś ode mnie.
@down
Dzięki za info.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2010-12-27 16:35:12)
Nope. Nie tylko ty. To przez tę dziwną nazwę wrzuconych subów. Jest za długa i się rozjeżdża wszystko.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Lol, jedne suby "rozwaliły" stronę... no coments...
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2010-12-27 16:35:28)
Wystarczy takowe suby zgłosić, poprzez taki sprytny guziczek i problem sam się rozwiązuje, ot tak
Lol, jedne suby "rozwaliły" stronę... no coments...
Ja bym to na zdjęciu uwiecznił.