Nie jesteś zalogowany.
poszukuje anime w ktorym bohater...
bravo są to bliższe lub dalsze moje skojarzenia co do twoich wymogów.
1.
Blue Gender
Claymore
Kenyuu Densetsu Yaiba
Scryed
Shounen Onmyouji
Witch Hunter Robin
Elemental Gelade
2.
Amaenaide yo! (no może nie do końca ale warte obejrzenia),
Chrome Shelled Regios
Darker than Black
Hayate no Gotoku!
Natsume Yuujinchou
Ninja Scroll
Shin Angyo Onshi
Sumomomo Momomo
Sword of the Stranger
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2010-12-28 17:55:31)
poszukuję czegoś podobnego do:
1 Kekkaishi,kaze no stigma,Ichiban Ushiro no Daimaou
2 Amagami SS, Bokura ga Ita,Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
moja lista anime :
http://myanimelist.net/animelist/Nefryt
Ostatnio edytowany przez Nefryt (2010-12-29 12:19:30)
Poszukuje coś podobnego do:
-Orphen,Sleyers
Louie, jeśli nie widziałeś. Dobry animiec fantasy-komediowy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poszukuje coś podobnego do:
-Orphen,Sleyers
Ruin Explorers jest trochę podobne klimatem do Slayers.
Poszukuje anime, najlepiej komedie, którą bede mógł obejrzeć razem z dziewczyną, ktora nie bardzo lubi anime. Najlepiej coś z nowości i oryginalnego:)
Envie, zwykle komedie są hardkorowe (tzn. ecchi) więc ciężko będzie coś znaleźć co spodoba się dziewczynie nie oglądającej anime. . Seitokai Yakuindomo może się spodobać. Baka to Test to Shoukanjuu tez może być. Sora no otoshimono to hardkor wśród komedii (najbardziej rozwala 1 odcinek tej serii), jeżeli wam nie przeszkadza golizna (oczywiście ocenzurowana i dotyczy tylko głównego bohatera) oraz duże cyce to śmiało oglądajcie. Poniżej obrazek z cenzurą. Jeżeli chodzi ci o filmy to naprawdę rzadkość coś znaleźć.
Ostatnio edytowany przez MasaGratoR (2010-12-31 19:25:13)
Envie, jeśli Twoja dziewczyna nie jest jakąś trzpiotką, to puść jej Bartendera. W nowościach nie ma zbytnio co szukać, ewentualnie z w miarę nowszych Summer Wars.
Wygląda na to, że swoim gustem jej nie przekonasz, skoro pytasz
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poszukuje anime, najlepiej komedie, którą bede mógł obejrzeć razem z dziewczyną, ktora nie bardzo lubi anime. Najlepiej coś z nowości i oryginalnego:)
Coś od SHAFTa może? Sayonara Zetsobu Sensei, Soredemo machi wa mawateiru, Arakawa under bridge.
Tak poza tym to dobrym wyborem byłyby: Abenobashi, Hare+Guu, ewentualnie School Rumble i Toradora.
<KieR> robotic notes bylo niezle
School Rumble, Dokuro-chan, FMP: Fumoffu!...
PS. ~MasaGratoR, Sora no Otoshimono to wg. ciebie hardkorowa komedia? O.o
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2010-12-31 21:08:56)
Witam to mój pierwszy post na tym forum czy pomogli byście mi znaleźć anime podobne do :
MM!, Toradora!,To Love Ru, Sora no otoshimono ,Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai, Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi
Witam to mój pierwszy post na tym forum czy pomogli byście mi znaleźć anime podobne do :
MM!, Toradora!,To Love Ru, Sora no otoshimono ,Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai, Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi
Pomożemy.
Nie wiem co to za problem wejść na MALa, lecz skoro jesteś nowy to Cię wyręczę:
http://myanimelist.net/anime/4224/Toradora!/userrecs
http://myanimelist.net/anime/7769/Ookam … i/userrecs
http://myanimelist.net/anime/5958/Sora_ … o/userrecs
Poszukuję czegoś GAR jak Souten Kouro, ale nie jak Sengoku Basara. I najlepiej żeby to nie było Legend of the Galactic Heroes
PS. Ale nie GAR w sensie Yume-iro Patissiere
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-01-04 04:21:17)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Próbowałeś Blade of the Immortal, Shigurui? Jest też film Shin Angyo Onshi (Blade of the Phantom Master).
Te dwie serie szybciej wyleciały niż się ściągnęły... A film obaczę, dzięki.
EDIT: Albo i nie, ma lickę
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-01-04 13:11:09)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
ja poszukuje komedie coś jak To Love-Ru i Sora no Otoshimono
Może coś jak: Rosario to Vampire, DearS, Sekirei, Ladies Versus Butlers!, Asu no Yoichi!, Baka to Test to Shoukanjuu, B Gata H Kei. Ciężko powiedzieć bo takich tytułów jest pełno. Ja polecam głównie Baka (choć jest trochę inne od tych podanych przz ciebie)