Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szczęśliwego nowego roku, udanego życia wielu obejrzanych anime.
Happy New Yare
OMG, Banks, stare ale yare?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Banks, powino być Happi nyuu yeaa... w sumie to samo życze, whatever!
a jak kultura musi być aby było wesoło ;D
Ale ludziom odbija^^
Szcześliwego Nowego Roku^^ buhahahahhaa
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Dobra, niech już zostanie, będę pamiętał, gdzie kierować następne takie tematy
Najlepszego w nowym roku, noł lajfy (mnie się to nie tyczy, bo w tym czasie towarzyszyły mi Hiki i Azazella [choć ta druga głównie w szafie i na szafie]
)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Co mi szkodzi, też się wpiszę. Wszystkiego najlepszego w nowym roku, i czego sobie tylko wymarzycie + mase zajebistych anime. Faktycznie, na tą porę to temat dla no lajfów, ale kij z tym. Ja właśnie wróciłem z imprezy, jestem trzeźwy w miarę (na własne życzenie) i gra gitara. Piszę to z pozdrowieniami dla tych co dziś rano/po południu będą zdychać
Wszczęśliwoge Nowego roku trole Oby był lepszy niż poprzedni
Szczęśliwego nowego roku
wsyztskiego naj w Nowym roku 2011:) Oby byl lepszy od poprzedniego
Szczęśliwego!!!
Najlepszego!
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Najlepszego i oby was nie bolało gardło tak jak mnie teraz ;p
Ty dulowaty userze!
Ode mnie dla wszystkich: Wszystkiego naj, najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, zajebistych animców i subków do nich. Dużo zdrówka, pieniążków i szczęścia w życiu.
A dla tłumaczy życzę przyjemniej i bezstresowej pracy podczas pracy nad tłumaczeniem, a korektorom jak największej ilości wyłapanych błędów (żeby napisy były idealne).
To i ja powiem coś od siebie: Szczęśliwego nowego roku, żeby ten rok 2011 przyniósł jak najwięcej szczęścia i pomyślnych wiatrów
PS
~pcela ja to bym korektorom życzył jak najmniej błędów wyłapanych (żeby się za dużo nie napracowali, a napisy były bez błędów )
Wszystkiego najlepsze w Nowym Roku !
Strony 1