Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
To glupi post ale moze ktos wie co jest z lunarem, ost nie moglem znalesc rzadnych nowych realisow tej grupy??[klnie].
I jeszcze jedno pytanko, jaka jest roznica miedzy Bleachem grupy Lunar a DB....nichcem niepotrzebnie sciagac db aby sie przekonac, czy sa jakies zasadnicze roznice?
To glupi post ale moze ktos wie co jest z lunarem, ost nie moglem znalesc rzadnych nowych realisow tej grupy??[klnie].
I jeszcze jedno pytanko, jaka jest roznica miedzy Bleachem grupy Lunar a DB....nichcem niepotrzebnie sciagac db aby sie przekonac, czy sa jakies zasadnicze roznice?
Lunar do DB to jak Niebo do Ziemi. A sama grupa? Hmmm... zajrzyj na ich forum.
Dzieki Szefie[respekt]. A niebo a ziemia ktore jest lepsze bo ja bazuje na Lunarze, czy db jest lepsze?
Lunar jest o niebo lepszy
Dziekuje i koncze ten denny watek!![okej] dla Nowego Pana Moderatora!!![respekt]
Hm wydaje mi się że mówiąc "Lunar" miałeś na myśli Bleacha tej serii:P
Co do DB to gonią Lunara w zatrważającym tempie(wystarczy porównać pierwsze epki Bleacha które tłuamczyli z teraźniejszymi czyli coś od 50epa)
A pozatym DB teraz oprócz Bleach society jest jedymym Anglojezycznym hardkiem bo lunar bleacha cghyba zawiesił
Pozdro
Hm wydaje mi się że mówiąc "Lunar" miałeś na myśli Bleacha tej serii:P
Co do DB to gonią Lunara w zatrważającym tempie(wystarczy porównać pierwsze epki Bleacha które tłuamczyli z teraźniejszymi czyli coś od 50epa)
A pozatym DB teraz oprócz Bleach society jest jedymym Anglojezycznym hardkiem bo lunar bleacha cghyba zawiesił
Pozdro
Lunar Bleacha nie zawiesił. Z tego co wyczytałem na forum, koleś który był odpowiedzialny za Bleach miał kilka problemów rodzinnych, do tego komp mu się zepsuł. Piszą, że prace nie zostały ani zawieszone, ani porzucone. Yupi!!!
Ostatnio edytowany przez dareczq (2006-02-09 10:46:33)
No ale zanim zaczną dalej tłumaczyć Bleacha to troche będą w tyle. A co Bleacha DB to moim zdaniem lepiej im wychodzi Naruto:)
No to będą w tyle, i co z tego? Ważne, że mają bardzo dobre tłumaczenie.
Z tego co czytałem to wychodzi na to, że ich Bleach wyjdzie już niedługo. Może to kwestia dni.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Cieszę się,że nie zrezygnowali. Czekałam do tej pory to poczekam i dłużej, ale warto wiedzieć, że jest na co.
jupii jestem w 7 niebie nei moge sie doczekac subów Lunara :D:D:D
Strony 1