Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Na koncercie jest inny klimat niż w domu. Nawet jeśli to tylko hologram. Poza tym trzeba to naprawdę lubić a nie ulegać chorobie społecznościowej "co ludzie powiedzą" czy innym argumentom wyszukanym na siłę. Druga sprawa że to japonia i tam ludzie (fani) mają inną mentalność niż my. Trzeba być prawdziwym fanem, maniakiem, otaku, whatever... o wyboru. W polsce takie coś by nie przeszło i nie przejdzie, bo u nas na topie jest świrowania pawiana i udawanie "ubertwardziela cwaniaczka" i to co "na dzielni powiedzą". Brutalna prawda ale prawda.
Poza tym, technologia, innowacja... która do naszego biednego kraju trafi może za 20 lat...
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-01-07 20:31:23)
Raz widziałam na youtubie i w zasadzie mi wystarcza. Potraktowałam bardziej jako nowinkę technologiczną niż jakiś rodzaj muzyki, której można słuchać na co dzień.
Ale jak to mawia mój brat - są ludzie i parapety.
Ty dulowaty userze!
Ale jak to mawia mój brat - są ludzie i parapety.
Jak rozumiem ty jesteś parapetem, tak?
Z chęcią bym poszedł na taki koncert chociaż nie ukrywam że głównie dla obejrzenia "nowej" technologii.
PS. Nie wie ktoś może jakich konkretnie technologii użyli do wyświetlenia tego obrazu?
Jak rozumiem ty jesteś parapetem, tak?
Pewnie, czekaj, poprawię sobie doniczkę.
Ty dulowaty userze!
Macie na rozluźnienie . Najlepiej słuchać codziennie, min. 15 min w kółko
Jak co to mam więcej takich odjazdów z Miku... a raczej Brain-crusherów
Macie na rozluźnienie
. Najlepiej słuchać codziennie, min. 15 min w kółko
Zapodaj więcej plz :]
Gdzieś ktoś pisał o jakiejś półprzezroczystej kurtynie, ale ja się tam nie znam.
A z tego typu tworów wolę dzieła Sharon Apple - przynajmniej brzmią jak muzyka
_KiRA napisał:Macie na rozluźnienie
Zapodaj więcej plz :]
Dobra, ale to potem, jak ogarnę syf na dysku, bo sam nie wiem gdzie co mam. W każdym razie maskotka śpiewająca kolędy po japońsku miażdży
http://www.pown.it/4288
Voca-on!
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-01-07 23:03:59)
Metoda projekcji opiera się na świetle odbijanym z luster\obrotowych luster. Ciężko znaleźć jakieś konkretne info na temat metody użytej podczas koncertu . Znalazłem coś takiego.....
http://www.openframeworks.cc/forum/down … php?id=840
i coś o lustrach ,złudzenie optyczne...
http://www.youtube.com/watch?v=HPWbP1zvsxA
Widziałem wcześniej eleganckie wyjaśnienie co i jak na anglojęzycznej stronie ale nie mogę ponownie tego wyśledzić.
A z tego typu tworów wolę dzieła Sharon Apple - przynajmniej brzmią jak muzyka
Nigdy nie słyszałem , naprędce przesłuchałem kilka utworów. Wolę Miku.
Ostatecznie wszystko sprowadza się do gustu.
Ostatnio edytowany przez StaticLord (2011-01-07 23:10:11)
Rozumiem jarać się kjutnymi animacjami, ale jak można słuchać czegoś co potrafię naśladować w następujący sposób: wyciągam cieniutki, częściowo nosowy głosik zupełnie jakbym chciał udawać słitaśną dziewczynkę (co naturalnie niezbyt wychodzi) i dla końcowego efektu z wysoką częstotliwością napieprzam się pięścią w gardło podczas wydawania dźwięku XD Brzmi strasznie? I takie jest. Zaskakująco przypomina oryginał Pobawcie się maniacy.
Cóż ...
Skoro tak ładnie ci wychodzi naśladownictwo jest szansa na karierę. Wyślij producentom sampla a może ujrzą światło i zrobią dla Miku towarzysza z twoim głosem do duetu . Jak Len i Rin.... ;]
dla końcowego efektu z wysoką częstotliwością napieprzam się pięścią w gardło podczas wydawania dźwięku
Na tym etapie zapewne większość by odpadła . Pro masochist .
Macie na rozluźnienie
Pranie mózgu i to lepsze niż w amerykańskich filmach
StaticLord, przed znakami interpunkcyjnymi (prawie wszystkimi) spacji się nie daje.
Jeśli chodzi o temat - kto co lubi.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wybacz czasem tak wychodzi, i jakoś estetyczniej to dla mnie wygląda. Dewiacja.
No i na lekcjach polskiego źli nauczyciele nie uczyli że na forach\w dokumentach po znakach przestankowych robi się spację.
_KiRA napisał:Macie na rozluźnienie
Pranie mózgu i to lepsze niż w amerykańskich filmach
Taa, na dysku mam tego znacznie więcej (niekoniecznie z Miku), ale takie rzeczy ryjące mózg... są piękne i odjechane (imo lepsze to niż zajaranie się ziołem na jakieś klatce w bloku czy innym wymysłem "współczesnej młodzieży polskiej") xD Ostatnio wciągnął mnie... PL Dub do Caramel Dansen (grupy Insomnia dub) - turbo sweet pro epic xD a wciąga jak cholera
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2011-01-08 00:34:56)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5