Nie jesteś zalogowany.
Weźmie się ktoś za Soredemo Machi wa Mawatteiru i Star Driver???
Weźmie się ktoś za Star Driver???
Więc:
Star Drivera będziemy robić w hardach. Kiedy wyjdzie BD.
Ewentualnie masz napisy od pita-kun.
dzadzar napisał:Weźmie się ktoś za Star Driver???
Więc:
Qashqai napisał:Star Drivera będziemy robić w hardach. Kiedy wyjdzie BD.
Ewentualnie masz napisy od pita-kun.
Też bym się już wreszcie wziął za seans Star Driver'a, ale do drugiego epka nie ma napisów, hardków nie trawię totalnie, angielskich subów w anime nie lubię (nie wiem czemu ). Chyba jak stracę cierpliwość obejżę RAWa bez napisów Byłoby miło jakby jakaś dobra grupa wstawiła conieco na ANSI.
A ja bym prosił o dokończenie Tantei Opera Milky Holmes, jak i to co kolega wyżej wymienił, czyli Star Drivera. hardków również nie trawie, więc i tak bym nie oglądał. Ostatecznie jakby nie wydano napisów, to pewnie rawa, jak już wielu przypadkach . Osobiście wole mieć w kolekcji FULL HD z napisami standardowymi bez bajerów xD. Tak więc do pełnego wydania FULL HD jeszcze zostało trochę, więc mam boską nadzieje, ze jakiś miły user przetłumaczy obie serie
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-12-24 15:17:27)
HentaiDymon, odcinek nr 2 jest gdzieś na serwisach online.
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc pokusiłem się w tym temacie wydalić moje wewnętrzne niezadowolenie(kropka)
Szukam jakiś/egoś masochistę/ów do tłumaczenia Soredemo Machi wa Mawatte Iru(kropka)
Jako iż wypływa to z mojej inicjatywy, mogę zająć się korektą(kropka)
Zauważyłem, że ktoś tknął tą serię ale nie wydaje mi się by ta osoba posunęła się dalej(kropka)
Propozycję współpracy ślijcie na moje PW(kropka)
Romeo no Aoi Sora 33 epizody
Ktoś myślał nad tym??
Byłby ktoś tak uprzejmy i przetłumaczył Bungaku Shoujo Memoire - OVA 02? Jak na razie przetłumaczyła to chyba tylko jedna grupa - [Monokage]_Bungaku_Shoujo_Memoir_-_02_[143BCFD8].mkv.
Suby do kinówki Triguna powinny wyjść od AG.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tears to Tiara
Odcinek - 22-26
Może ktoś ma ochotę dokończyć ten tytuł.
Mitsudomoe Zouryouchuu - nowo wychodzącą seryję.
4) przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę); - treść pierwszego posta w tym wątku Trochę trzeba poczekać, ponieważ anime wyszło dopiero dziś. Jak przez tydzień nie będzie subków to napisz prośbę w tym temacie.
Mój błąd, przepraszam.
Byłoby baardzo miło, jakby ktoś przetłumaczył kinówkę Gintama: Shinyaku Benizakura-hen.
Jak nikt nie podawał to przydałyby się porządne suby do kinówki Gundam 00.
autoreklama xd
Lub ew. hardka... być może z końcem miesiąca... o ile zechce mi się ruszyć to i owo ^^
koniec autoreklamy xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2011-01-12 22:57:18)
Sprawdzę oba (jedno z braku cierpliwości a drugie bo to znana i solidna firma).
Witam czy ktos moze dokonczyc serie Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch od 41 odcinka? ostatnie napisy byly dodane 25.11.2010, a ~Hotaru nie daje znaku zycia na PW.
Moj dzieciaczek uwielbia syrenki, a sama nie jestem w stanie jej przetlumaczyc - tak wiec byla bym wdzieczna