Nie jesteś zalogowany.
Pierwszy epek Level E nawet przyjemnie się oglądało.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mimo moich wcześniejszych obaw, ten sezon może nie być taki zły. Fakt ciężko coś konkretnie powiedzieć po jednym epku, ale:
- Beelzebub - Trzyma poziom. Dobrze by było jakby zrobili z niego potrójny sezon, bo w standardzie 26, ciężko będzie coś uklepać.
- Gosick - Znów GothLolita, ale przyjemnie się oglądało i ma całkiem fajny klimacik.
- Kore Wa Zombie Desu Ka - Ooo tak! To ma moc! Masou-Shojo do boju!
- Level E - Tu najciężej ocenić co z tego wyjdzie, ale jak na razie daje rade.
- Mazinkaiser SKL - WIN!
- Mitsudomoe Zouryouchuu - Jako że pierwszy sezon na czysto obejrzałem tuż przed pierwszym epkiem tego, to muszę powiedzieć, że nieco się zawiodłem, ale zobaczymy.
- Oniichan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne - Głupie to to jak but... w sam raz na lekkie odmóżdżenie (Zombie, na mocne).
- Wolverine - Nie żeby Iron Man był jakiś tragiczny, ale tutaj czuć prawdziwego Wolviego rage'a.
Z Kimi ni Todoke S2 trzeba poczekać na pierwszy ep, ale obaw nie mam.
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2011-01-11 05:00:04)
Dla mnie Wolwerine to profanacja komiksu, plus fatalnie dobrany głos . Coś strasznego :/
Hmm, Bleach się kończy I skończy się równo z zakończeniem Aizen Arca
Hmm, Bleach się kończy
I skończy się równo z zakończeniem Aizen Arca
Eee... Skąd ten news?
Ty dulowaty userze!
Hmm, Bleach się kończy
Nie ma jeszcze potwierdzonej informacji, tylko jakaś plotka ze strony ROOKiEZ is PUNK'D.
Oby to się okazało prawdą, niech te gówno się wreszcie skończy. A i mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji.
No zobaczymy, co z tego będzie. Od kilku tygodni nie oglądam Bleach i jakoś nie tęsknię zbytnio, a niech się kończy.
Może w to miejsce dadzą coś lepszego!
Skończy się Bleach i zacznie się Bleach Shippuuden . Skoro manga jest kontynuowana, to i anime będzie, możliwe, że dadzą jakiś podtytuł i tyle.
KieR napisał:Hmm, Bleach się kończy
Nie ma jeszcze potwierdzonej informacji, tylko jakaś plotka ze strony ROOKiEZ is PUNK'D.
Oby to się okazało prawdą, niech te gówno się wreszcie skończy. A i mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji.
No niby ta, ale według mnie to więcej niż pewne, ja się nie dziwie tej informacji i popieram ją w 200% W końcu do skończenia Arca z Aizenem jest może z 2-3 epki (nie licząc fillerów), a po końcu Aizen Arc jest aż 10 rozdziałów, które zekranizują w 2-3, a dalej co? Kolejne głupie fillery? I tak ich z 120 jak było w Naruciaku? Może robią podobny zabieg, jak w przypadku Gintamy
Ba, imo na pewno ^.^
Źródła:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … es-mention
http://www.sankakucomplex.com/2011/01/1 … st-season/
I w końcu w miejsce Bleacha teraz jako tasiemiec wchodzi Beelzebup
Ostatnio edytowany przez KieR (2011-01-11 19:23:03)
Beelzebup będzie kolejnym tasiemcem, to go bardzo obniża w moich notowaniach :/
Co do Bleacha to już myślałem, że mają zamiar przetrzymać One Piece
Studiu Pierrot ta zmina na pewno wyjdzie na dobre. Jeśli pójdą zgodnie z mangą, to za pare miechów nikt nie będzie pamiętał, że kiedyś było coś takiego jak Bleach. Trzymam kciuki, aby Beelzebub miał jak największą sprzedasz DVD/BD.
Ostatnio edytowany przez Pisak (2011-01-11 19:36:26)
Zdupią Belzebuba, przecież już to widać. Po obejrzeniu 1. odcinka widać niewykorzystany potencjał. Zmarnowali parę dobrych gagów, dodali jakieś niepotrzebne sceny, z których może jedna była śmieszna. Mogliby się trzymać mangi i wyszłoby to im na dobre. A co do Bleacha, to zrobiłem sobie rok przerwy, a teraz z nudów nadrabiam. Fajnie, że się kończy, bo gniot jak mało co. Mam nadzieję, że Shippuuden też się kończy, bo ta seria fillerów tak jakby to zapowiada imo.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Gdyby pominąć fillery, to obie serie Bleach i Naruto były by dość dobre. No cóż takie życie tasiemca, kiedy o tym myślę, nasuwa mi się pewien odcinek Gintamy, gdzie wyjaśniano powstawanie fillerów.
Z innej beczki, jak długo będzie się ciągnąć Fairy Tail???
Heliar, Bleach był dobry do 60 odcinka około, ogólnie chodzi mi o arc z Rukią. Po tym jeszcze nieźle było, ale Aizen Arc to tragedia według mnie.
Naruto jest według mnie lepsze od Bleach'a, manga mi się podoba, anime bez filarów też byłoby niezłe.
Jeśli chodzi o Fairy Tail, to chyba nie ma żadnego info o ilości odcinków.
Bleach ma zrobić sobie jakąś przerwę albo wpuścić około 6 miesięcznego fillera potem będzie kontynuowane z manga (przynajmniej tak słyszałem)
ta co do Fairy Tail nie ma info o tym
mnie ciekawi ile będą trwać fillery w bleachu teraz i w naruto s
Ostatnio edytowany przez Nefryt (2011-01-11 20:46:44)
w 306 ma byc już manga
Z dalszą szerszą dyskusją o Bleachu zapraszam do odpowiednich tematów
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Studiu Pierrot ta zmina na pewno wyjdzie na dobre. Jeśli pójdą zgodnie z mangą, to za pare miechów nikt nie będzie pamiętał, że kiedyś było coś takiego jak Bleach. Trzymam kciuki, aby Beelzebub miał jak największą sprzedasz DVD/BD.
Ale wy tego Bleacha nie lubicie... Ja tam będę o nim pamiętał, bo Soul Society arc był dla mnie zajebisty, a i dalej, nie licząc fillerów, było całkiem dobrze. Choć faktycznie mogliby sobie dać spokój na jakiś czas, zamiast puszczać zapychacze. Potem po roku jechać dalej z jakimś podtytułem . Z drugiej strony, jak przeczytałem o tym, że Tite planuje Wybielacza na 10 lat to się za głowę złapałem. Powinno się skończyć na Aizenie, ale trudno. Ciągną to dalej, a ja, póki trzyma to jako taki poziom, będę oglądał. A z tym Beelzebubem to mnie rozwalacie. Na razie po pierwszym epie imo słabe, ale dam jeszcze szanse...
edit: Quithe, dopiero zobaczyłem Twego posta
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2011-01-11 21:24:39)
Bleach stuknie w tym roku 10 latek.