Nie jesteś zalogowany.
siema
własnie skonczylem ogladac Hajime no Ipoo( najlepsze anime jakie ogladalem :):D)
i teraz nie wiem co ogladac mam kilka tytulow ale chcialbym zaczac od najlepszych ale nie wiem ktore sa lepsze od drugich :
Hunter X Hunter
Whistle
Hungry Heart Wild Striker
Capitain Tsubasa Road 2002
Those Who Hunt Elves I and II
o no i nie ogladam jeszcze Bleach'a
napiscie co najlepsze albo napiscie cos czego tu nie ma to sobie sciagne
pozdro
Ja moge sie wypowiedziec na temat 2 anime z Twojej listy poniewaz reszty nie ogladalem z tych co ogladalem to jezeli mialbym wybierac miedzy kapitanem tsubasa a bleachem to bym wybral Bleach'a Naprawde warto obejrzec:)
ja rowniez polecam bleach. tylko nie zraz sie pierwszymi epkami:D. polecam rowniez full metal panic oraz ichigo 100%
Ludzie o co wam chodzi z tymi pierwszymi epkami w Bleachu???No co jest w nich takiego dziwnego???Zraźić to się można ale raczej do kilku ostatnich...niestety
a co do tematu to zdecydowanie Bleach
Ostatnio edytowany przez aigorr (2006-02-09 00:41:37)
chodzi mi o kreske hollows. za to fabula jest dobra.
a moze jednak Hunter X Hunter ktos to ogladal jak tak to niech powie czy fajne
Hunter x Hunter jest fajny ale bym już bardziej polecił Bleacha i Those Who Hunt Elves
Ja ze swojej strony polecam Bleacha. I pierwsze epki niesa wcale takie złe.
ehh... nie napisalem ze sa zle tylko ze potworki biednie wygladaja
Nie tylko potworki bidnie wypadają w pierwszych epkach Bleacha. Fabuła też jest taka byle siaka. A niektóre sceny czy pomysły na odcinki są po prostu głupie, że aż można się załamać. Olbrzym Chad opiekujący się jakąś papużką, która jest wcieleniem kogoś tam. Inoue przytulająca wielkiego Pustego, który jest jej bratem, a następnie "nawracająca" go na dobrą drogę. Sorki, ale jak ja to oglądałem to aż czasami w niektórych scenach tak przeginali, że aż skrętów żołądka dostawałem. Później jeszcze jak zobaczyłem, że w jednym odcinku Inoue wypuszcza jakieś wróżki, a Chadowi atomówka z ręki wyrasta to myślałem, że sobie daruję. Na szczęscie nie zrobiłem tego, bo później Bleach robi zwrot o 180 stopni i robi się już tylko poważniej i coraz bardziej trzyma w napięciu. Walki zapierają dech w piersiach i z niecierpliwością się czeka na kolejny odcinek. Więc nie sugerować się anime po pierwszych kilkunastu odcinkach, bo później to już całkiem inne anime jest.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
dzieki wszystkim za pomoc
bede ogladal Bleach'a
a moze ktos wie ile to bedzie mialo ep.??