Nie jesteś zalogowany.
2. Chyba "Genocyber".
qwig napisał:6 to będzie so ra no wo to...
Uso! Czemu tak zajedwabna scenka jest w takiej wioskowej serii?!
Żeby pokazać upadek poprzedniej cywilizacji
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
2 to na pewno Genocyber, a od tego So Ra No Wo To trzymaj się z dala jeśli chcesz akcji, gdyż ten gif jest mylący i przez 96% czasu masz tam K-ON z dziewczynkami w mundurach.
5 znalazłem w google w ciągu minuty (sam byłem ciekawy), tak jak myślałem to nie anime. Tytuł tej krótkiej francuskiej animacji to "Le Royaume" (The King and the Beaver).
od tego So Ra No Wo To trzymaj się z dala jeśli chcesz akcji, gdyż ten gif jest mylący i przez 96% czasu masz tam K-ON z dziewczynkami w mundurach.
Ta, widziałem kilka odcinków.
od tego So Ra No Wo To trzymaj się z dala jeśli chcesz akcji, gdyż ten gif jest mylący i przez 96% czasu masz tam K-ON z dziewczynkami w mundurach.
Sora no Woto również nie polecam gdyż bez porównania gorsze od K-On (w sensie komediowym chociażby). Ta cała akcja też nieciekawa i w ogóle niepotrzebna (była jedynie w scenach z przeszłości i na końcu anime).
...gorsze od K-On (w sensie komediowym chociażby)...
yyy... może dlatego, że... to nie komedia? Oo
Fakt, gif strasznie mylący, zwłaszcza że cała seria to w zasadzie taki misz~masz o wszystkim i niczym...
Jedyną dobrą rzeczą, to takie pomieszanie kilku różnych mniej lub bardziej ciekawych aspektów.
Akcji ala ta z gifa, jednak na próżno tam szukać xD
(oczywiście prócz niej, choć krótkiej wspominającej o tym i owym [czyt. post qwig'a])
może dlatego, że... to nie komedia?
To jest komedia w 80 procentach (choć w większości znacznie gorszy humor i nie tak fajne postacie jak w K-On). Chyba, że sam nie wiesz co oglądałeś.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-01-13 15:54:08)
Ludzie, Sora no Woto to żadna komedia i nie miało też nią być Jest to militarne daily life. Kilka pojedynczych gagów nie czyni filmu od razu komedią
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6783 - o tym mówimy, tak (?)
Btw, jakkolwiek polecam. To anime nie jest straszne ani odpychająco nudne czy cuś... Można obejrzeć.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2011-01-13 17:19:26)
Ludzie, Sora no Woto to żadna komedia i nie miało też nią być...
My to wiemy... tylko niektórzy fanatyczni 'fani' niektórych pozycji nie potrafią dostrzec, że są inne, z innych kategorii, których ni w ząb nie da się porównać z ubóstwianym i wysławianym pod jakże wyniosłe niebiosa gniot... znaczy tytułem
I tak mówimy o tej serii własnie link się w 100% zgadza ^^
W sumie zła ta seria nie była, dało się oglądać (kreska wkurzała i te dziwne krzywe nosy).
Ale przynajmniej nie ogłupiała tak, jak taka jedna podobna seria (pod względem wykonania, nie kategorii).
Nie ma sensu się o to spierać gdyż przecież nawet jeśli nie napiszą czarno na białym komedia to chyba dla większości co obejrzeli tą serię nie będzie problemem zauważyć, że główny nacisk położono na sceny komediowe. Nie było ich tyle co w znacznie lepszym k-on lecz i tak całkiem sporo.
mylisz moe z komedia a roznica jest duza.
Są poważne moe (Shiori z 11 eyes) i zabawne/komediowe moe (większość z Sora no Woto i K-On).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-01-13 18:49:22)
Nie ma sensu się o to spierać gdyż przecież nawet jeśli nie napiszą czarno na białym komedia to chyba dla większości co obejrzeli tą serię nie będzie problemem zauważyć, że główny nacisk położono na sceny komediowe. Nie było ich tyle co w znacznie lepszym k-on lecz i tak całkiem sporo.
nie, glowny nacisk polozono na interakcje miedzy postaciami i przedstawienie zagubionych dziewczynek w calkiem fajnie zrobionym postapokaliptycznym swiecie.
mylisz moe z komedia a roznica jest duza.
Poszukuje pewnego Hentai którego kiedyś oglądałem.
Niestety nie pamiętam nazwy :/
Na samym początku były 4 osoby które uczyły się przed stołem.
Jeden z chłopaków nie mógł zaznać ulgi (mhm).
Dziewczyna widząc to udała że spadł jej ołówek. Schyliła się pod stół udając że go szuka i zabrała się za blow job ^_^
Potem razem (w dwójke) wybrali się do jej domu, zabawa w kuchni, zabawa w jej pokoju (już nie czuje gdy rymuje).
Chłopak dostał od niej kartkę z adresem / telefonem lub było to zdjęcie.
Wyrzucił ją i nie zauważył że na odwrocie był napis "I love you."
Spodobała mi się ta fabuła, może ktoś to oglądał i zna nazwę ?
Wygląda jakby z gry jakiejś...
A mi to na fanarta wygląda.
http://kwejk.pl/14132/obrazki/0821__219 … k=77&id=10
Kojarzy to może ktoś? Byłabym wdzięczna za tytuł.
http://kwejk.pl/14132/obrazki/0821__219 … k=77&id=10
Kojarzy to może ktoś? Byłabym wdzięczna za tytuł.
Fanart z Team Fortress 2
Medyk, dokładnie mówiąc.
Ostatnio edytowany przez Rafaga (2011-01-26 21:04:10)
Czyli sadzicie ze to raczej fanart niz postac z anime. Kurcze szkoda ;/
Witam wszystkich mam do was takie oto pytanko. Z jakiego animca jest ta słodka panna xD Bo ja szukałem ale znaleźć nie mogłem. Chyba ślepy jestem xD Dlatego zwracam sie o pomoc zna może ją ktoś?? Jeśli wogóle Ona jest z jakiegoś animca.