Nie jesteś zalogowany.
Rozdzielczość: 1280x720
Źródło: BD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-13 22:37:22)
3.2 GiB, jak ja to ściągnę?! Przecież mój 2TiB dysk nie pomieści tego! Jak możesz wydawać takie wielkie animu?! Co to w ogóle za grupa ten lol-tan?! Internet mi odetną!
A tak serio, to zapraszam do pobierania i życzę miłego seansu.
Planujecie może torka?
"Skazany na zajebistość"
3.2 GiB, jak ja to ściągnę?! Przecież mój 2TiB dysk nie pomieści tego! Jak możesz wydawać takie wielkie animu?! Co to w ogóle za grupa ten lol-tan?! Internet mi odetną!
OMFG, i na dodatek nie 1080p! Jak śmiecie nie wydawać TruHaDe!!!!1111oneone No tak, nie oświecił Was jeszcze nasz lokalny ekspert kodownia :>
Będzie jakiś torrent? Nie cierpię pobierać z MU w partach...
(Może dźwięk jest we FLAC?)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
mogę wam torrenta zrobić! będziecie ściągać to 100 lat ;D bo nie wiem czy jest jeszcze seedbox na f.pl poza tym ograniczenie do 5gb tylko, wiec nici z wget'a ;< bo tego gówna nie rozpakuje.
jak ci tak qwig nie chce się ściągać to Ci mogę porzucić w poniedziałek xD bo będę w centrum wieczorem.
Dokładnie! Nie wiem kto to kodował! =.= To wam kompy dają radę 1080p?! O BOŻE! O.O!!!~!!!!!~!!!
/ed.
Lokalny ekspert kodowania? Who is dat?
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-13 19:15:53)
Mój mąż popadnie w ekstazę o.O
jak będzie torek, to chętnie poseeduję
Jaka jest liczba chętnych na torrenta?
Ja... byłem. Ale jak coś zawsze w seedowaniu mogę pomóc, bo kończe zasysać 4 parta.
x + 1 = liczba chętnych
Bym się nie pogniewał, jakby torrek się znalazł.
Zdecydowanie torrent
A potem będzie można was zjechać xD
dodałem torrenta. Kier jak coś to pomóż seeedować ze swoim super netem:)
Prawie routerka mi wywiało przez okno ;D
Poseeduję trochę swoimi 30 mb/s jak ściągnę
shakkin, ty nie kop kompa bo kiedyś ci jeszcze powie "p******ę, nie robię" XD
swoją drogą się dziwisz?
2 seedów, ja mam skromne 2mb up i 15 chętnych w kolejce -_-
zostawiam lapka na noc, bo jutro może mnie nie być.
Ja wczoraj seedówałem krótko, ale był wysył 800kb~1mb/s I znów wznawiam ;]
Nie rozumiem tej niechęci do MU, ja te 4 party ściągnąłem dziś rano w niewiele ponad godzinę bez żadnego konta premium. Jak już ktoś z was to ściągnie to mam pytanie czy obraz nie jest zbyt blady i jakby zaśnieżony. A może jednak coś się źle ściągnęło, bo podczas próby sprawdzenia CRC wywala mi błąd FileAlyzer'a.
Fakt, w kodowaniu widać brak cudownej ręki lokalnego eksperta... Na przykład, zostawili ziarno z bluray (czyli "zaśnieżony obraz" wg sebka). A co do bladego obrazu - P-kliknij na obrazie w MPC => "Shaders" => "16 - 235 > 0 - 255 [SD][HD]". "Ożywi" to kolory, ale każdy lubi, to co lubi
Wybaczcie! :< Po prostu lokalny ekspert odmówił pomocy... powiedział, że nie współpracuje z byle kim... ;(
Jutro pomogę seedować przez cały dzień.
Włączyłem film na chwilę, żeby tylko na razie zobaczyć jaka jest czcionka, podoba mi się, ale...
Zatrzymałem przypadkowo na 00:03:32 i widzę: "Gasback zawsze zostawia po sobie kamień na kamieniu", ale przepraszam, czy przypadkiem nie chodzi o to, żeby właśnie ich nie zostawić jeden na drugim?
Ale duży plus dla Was za 01:21:56: "Widzę, ze Ludzki Tajfun to nie tylko fart." Bardzo dobrze to przetłumaczono. Chyba w żadnych poprzednich napisach nie było dobrze, a jak w komentarzach sugerowałem zmianę to mnie zignorowano.
Ostatnio edytowany przez Laska (2011-01-14 23:14:37)
Lekki błąd w ujęciu zdania Jak bedziemy robić patch'a to na pewno weźmiemy pod uwagę twoją sugestię. Dzieki,