Nie jesteś zalogowany.
Witam :)
Szukam kogoś, kto zbiera/zbierał polskie pisma o m&a, dysponuje ich jakąś kolekcją i będzie chętny pomóc w dobrej sprawie, znaczy: mojej magisterce ;)
Jestem zainteresowany ich pożyczeniem na pewien czas, potrzebny do analizy zawartości. Pisma oczywiście zwrócę w stanie, w jakim zostały mi powierzone (lub lepszym ;)).
Interesują mnie następujące tytuły: Kawaii (lata 97-01 i "nowe" Kawaii), Animegaido, Kyaa!, Otaku, Arigato, Mangamix, Kompendia Kawaii 6 i 7, Mangazyny Extra (zwykłe mam wszystkie ;)). A jakby ktoś dysponował starymi numerami Secret Service'a lub PC Shareware'a z mangowymi rubrykami, to już w ogóle ozłocę.
A, tak - jeszcze fanziny :) Też wchodzą w grę, wszelakie drukowane.
Najlepiej byłoby, gdybym trafił na kogoś z okolic Trzebini/Chrzanowa, ale ratuje mnie tez Kraków i okolice bądź Katowice/Sosnowiec i cała reszta tego okręgu.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do współpracy :) Piszcie najlepiej na maila: impureuniverse (at) gmail (dot) com.
Ostatnio edytowany przez Radical (2011-01-14 08:00:35)
Witam
Interesują mnie następujące tytuły: Kawaii (lata 97-01 i "nowe" Kawaii), Animegaido, Kyaa!, Otaku, Arigato, Mangamix, Kompendia Kawaii 6 i 7, Mangazyny Extra (zwykłe mam wszystkie ). A jakby ktoś dysponował starymi numerami Secret Service'a lub PC Shareware'a z mangowymi rubrykami, to już w ogóle ozłocę.
Z tej listy posiadam wszystkie Kawajce (97-01) + Animegaido (aktualnie bro pożyczył, ale jest), trochę Otaku, wszystkie (jak dotąd) Arigato, Kompedium Kawai (chyba wszystkie), jakieś wycinki (ale nie gwarantuję, że wszystkie, bo różnie bywało z kupnem numerów) z SS i PC Shareware.
Co do pożyczenia... to raczej odpada, mieszkam w stolicy i z różnych względów mam ograniczenia. Mogę zrobić skany (zwłaszcza wycinków, bo widzę, że bardzo zależy), jeśli to pomoże
Anime+ masz? bo moge zrobic skana
Polecam serwis aukcyjny allegro. Jest tam dużo pozycji które szukasz i można je nabyć po dość okazyjnej cenie.
Anime+ masz? bo moge zrobic skana
Mam, ale dzięki za dobre chęci :)
Ostatnio edytowany przez Radical (2011-01-16 11:12:15)
Radical napisał:Witam :)
Interesują mnie następujące tytuły: Kawaii (lata 97-01 i "nowe" Kawaii), Animegaido, Kyaa!, Otaku, Arigato, Mangamix, Kompendia Kawaii 6 i 7, Mangazyny Extra (zwykłe mam wszystkie ;)). A jakby ktoś dysponował starymi numerami Secret Service'a lub PC Shareware'a z mangowymi rubrykami, to już w ogóle ozłocę.Z tej listy posiadam wszystkie Kawajce (97-01) + Animegaido (aktualnie bro pożyczył, ale jest), trochę Otaku, wszystkie (jak dotąd) Arigato, Kompedium Kawai (chyba wszystkie), jakieś wycinki (ale nie gwarantuję, że wszystkie, bo różnie bywało z kupnem numerów) z SS i PC Shareware.
Co do pożyczenia... to raczej odpada, mieszkam w stolicy i z różnych względów mam ograniczenia. Mogę zrobić skany (zwłaszcza wycinków, bo widzę, że bardzo zależy), jeśli to pomoże :P
Wysłałem Ci maila przez forum :)
Jeżeli chodzi o Sekrety Serca do parę numerów znajdziesz tutaj:
日本はきれいなです. 日本女の子にも..