Nie jesteś zalogowany.
Temat wydzielony z tego tematu.
Kupony na tygodniowego bana dostały trzy osoby, reszta została wpisana do kajecika, więc recydywa w tym temacie skończy się tym samym. A lecieć będzie wszystko, co nie jest związane z subem i ewentualnie animcem.
Jeśli naprawdę chcecie drążyć temat takich wydań i reakcje na nie, radzę założyć odpowiedni temat w dziele 'Prawie o wszystkim i o niczym".
Who cares man? : P
Temat jest dla zwały więc się nie sraj o to, że lecą tu posty nie związane z anime. Normalnie wkurzyłem się - dostaje info o (o dziwo) ciekawym wątku a tu już "czystka".
Panie virus jak ja lubię czytać twoje posty o "ja już się niczym nie przejmuje i wszystko mam w dupie" i "dzieci z podstawówki" - powtarzane równie często jak "żal" na różnych PoKeforach przez te właśnie dzieci.
Z ciekawości i pod namową kilku osób ściągnąłem i...
o cholera ale ci twój zajęty zad trują ))
Q zluźnij zwieracze, bo takiej spinki to na forum DP moderatorzy nie mają.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-01-18 22:57:34)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Przez jakiś czas _Kira się nie ustosunkuje do twojego posta.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Heh "Q" coraz częściej zachowuje się jak Generalleuntnant w ANSI, cenzura, czystki bany...
Forum jest po to, żeby ludzie pisali, a admini... no niby mają pielić te wypociny
Jakiś porządek być musi.
Jeśli sub był tylko w celu zrobienia "zwały" to można było temat o nim założyć w odpowiednim dziale i już. A większość postów, które poleciały były na zasadzie wyzywania się nawzajem.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Trollerskie suby - po co, na co i kogo to rusza
bo da sie kogos tym strollowac, proste. ze Kira dal sie wciagnac w klotnie wiec trolle wygraly ~~
nie pierwszy taki i nie ostatni przypadek.
Jakiś porządek być musi.
Jeśli sub był tylko w celu zrobienia "zwały" to można było temat o nim założyć w odpowiednim dziale i już. A większość postów, które poleciały były na zasadzie wyzywania się nawzajem.
Zwała nie zwała, ale wydanie jako normalny sub całkowicie się zgadza. Nie ma tam elo tekścików specjalnie pozmienianych na potrzeby zwały.
lil, za dużo kaczorów w tvn, że tak porządek ;lubisz Może w putina się pobawmy na forum xD
lilith_ napisał:Jakiś porządek być musi.
Jeśli sub był tylko w celu zrobienia "zwały" to można było temat o nim założyć w odpowiednim dziale i już. A większość postów, które poleciały były na zasadzie wyzywania się nawzajem.Zwała nie zwała, ale wydanie jako normalny sub całkowicie się zgadza. Nie ma tam elo tekścików specjalnie pozmienianych na potrzeby zwały.
lil, za dużo kaczorów w tvn, że tak porządek ;lubisz Może w putina się pobawmy na forum xD
Tyle tylko, że większość postów nie była związana z tym subem. Czasem można przymknąć oko ale nie za każdym razem. I tak temat długo powisiał nieczyszczony. Ale w sytuacji, gdzie dochodzi do bluzgów itp nie można zostawić tego bez echa.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jeśli tak byłyby robione trollerskie suby, to jestem jak najbardziej za (o ile będą kończone) Więcej wydań przynajmniej będzie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Obejrzałem tamten odcinek i nie nazwałbym go trollerskim - imo dobrej jakości sub.
A nawiązanie przez autora do Kiry i Mró, traktuje jak luźny żart. Niepotrzebnie tak sie Kira bulwersujesz tym, nie lepiej to olać ?
no co wy, przeciez dzien bez e-dramy to dzien stracony
TAK, TAK, TAK i TAK!
Jeśli tak byłyby robione trollerskie suby, to jestem jak najbardziej za (o ile będą kończone) Więcej wydań przynajmniej będzie.
Bo liczy się statystyka! Oł je.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-20 00:22:50)
Dla polskiej sceny? W obecnej liczbie wydanych subów? Why not?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA