Nie jesteś zalogowany.
Polećcie coś podobnego do Durarara!!, bo strasznie soczysta seria i szybko ją pochłaniam. Widziałem już Baccano! i Darker than Black.
Witam ja poszukuje czegoś w klimatach:
- Cross Game (Nie koniecznie musi być o Baseball-u, czy też o sporcie - chodzi mi o ten specyficzny klimat jaki dla mnie miało to anime)
- Kaichou wa Maid-sama! (komedia bez tony cyków na pól monitora, że tak to ubiorę w słowa)
Muird jesli chodzi Ci o naprawde dobra komedie, to z czystym sumieniem polecam Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Ja przy nich ubawilam sie niesamowicie
poszukuję czegoś podobnego do:
1 Kekkaishi,kaze no stigma,Ichiban Ushiro no Daimaou(akcja/super moce/magia +romans(niekoniecznie))
2 Amagami SS, Bokura ga Ita,Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
poszukuję czegoś podobnego do:
2 Amagami SS, Bokura ga Ita,Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Itazura na Kiss, Lovely Complex, Clannad, Da Capo, Suzuka
Witam ja poszukuje czegoś w klimatach:
- Cross Game (Nie koniecznie musi być o Baseball-u, czy też o sporcie - chodzi mi o ten specyficzny jaki dla mnie miało to anime)
Typu rywalizacja i pokonanie swych słabości?: Hikaru no Go, Major, Hajime no Ippo, Eyeshield 21, Over Drive
Edit:
Muird jesli chodzi Ci o naprawde dobra komedie, to z czystym sumieniem polecam Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Ja przy nich ubawilam sie niesamowicie
Wysoko oceniane, więc pomyślałem, że obejrzę. Jestem po 3 epkach i naprawdę nie spodziewałem się pierwowzoru Kimi ni Todoke . Choć trochę przesadzili z SD.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2011-01-11 00:24:51)
Itazura na Kiss-oglądałem, Lovely Complex-raczej nie oglądnę, Clannad-oglądałem, Da Capo- to może być ciekawe , Suzuka-oglądałem
jakieś inne propozycje?
Ostatnio edytowany przez Nefryt (2011-01-11 21:35:48)
Kare Kano
1. Ayakashi, Blassreiter, Futakoi Alternative, Ga-Rei: Zero, Ikkitousen, The Tower of Druaga (S1+S2), VVV, Speed Grapher.
2. Ai Yori Aoshi (+Enishi), Onegai Twins, Onegai Teacher, True Tears, Yoake Mae Yori Ruri Iro Na, Kanon (2006).
Poszukuje anime (filmy, serial) z zaawansowaną oprawą graficzną 3D jak Planzet czy final fantasy advent chldren.
Gundam IglOO.
ale szukam takich do których są zrobione napisy. Do igloo są wstawione napisy, ale po angielsku :X
na tej stronie jest coś mało, bo wiem, że jest ich dużo więcej.
Może Hottarake no Shima - Haruka to Maho no Kagami (Oblivion Island - Haruka and the Magic Mirror), ktoś nawet napisy zrobił.
na tej stronie jest coś mało, bo wiem, że jest ich dużo więcej.
Jeszcze jest TO, Vexille, Hanare Toride no Yonna. Więcej nie ma, przynajmniej co by było wyprodukowane w Japonii.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wonderful Days aka Sky Blue (co prawda to koreański film, ale warto rzucić okiem).
hi, ostatnio mam straszny spadek hmm... robienia czegokolwiek. Entuzjazm i świetny humor mi zostają ale czuje straszny przesyt tym co wokół mnie sie dzieje, tego co robie, tego z kim się spotykam ; O w ramach chillautu prosiłbym byście polecili mi jakieś Anime które pozwoli mi troche odpocząć.. ; O
Anime pokroju School Rumble myśle, że były by idealne - lecz te ala Green Green już są troszke za głupie
Anime pokroju Death Note czy Monster'a też chętnie bym pooglądał..
z góry dziękuje
have fun!