Nie jesteś zalogowany.
Siostra była fajna, nie przeczę. Tylko fabuła była jakaś taka, mało ekscytująca. Prosta i szybko rozwiązana tajemnica.
Jeżeli chodzi o niewyjaśnione elementy to chyba jeden mi przychodzi do głowy.
Ja dopiero co po seansie i mogę powiedzieć tylko tyle, że seria trzyma swój poziom, całkiem fajne zakończenie, jednakże zdarzyła się i wpadka. Jak będzie czas to obejrzę sobie jeszcze raz wszystkie części. Seria miała lepsze i gorsze części jednak moja ogólna ocena wynosi 9/10.
A oto i ta wpadka:
Nick na ANSI: bobek784v2
Ja właśnie też chwile temu skończyłem seansik z tym anime i jedyne co mogę powiedzieć. Jest to moje jedyne anime które obejrzałem niejednym ciągiem, miałem przerwy kilku godzinne, w sumie oglądałem to ponad 2,5 dnia. No i o dziwo tym tempem oglądania nie narzekam, zazwyczaj jak tak oglądałem anime to był chłam, dzisiaj jednak stwierdzam że tego na raz nie można było obejrzeć, bo było za dużo do przeanalizowania. Zostaje jeszcze to obejrzeć ponownie, ale chronologicznie
Ocena ogólna to 9.5/10, głownie to ten sam powód co bobek
Stara zasada, co cię nie zabije to cię wzmocni.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2009-12-26 03:22:02)
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Pokaż spoilerA i ten palec co sobie odgryzła, pokazali go raz, ale później jak był widok z góry to nigdzie na podłodze go nie było.
Mrówki... mięsożerne ^_^
Na BD wyszły wszystkie kinówki na raz.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tylko po to, żeby zobaczyć 3/4 upscale, które z odległości "poproszę 5 piw", ledwo co można rozróżnić od dvd?
Po pięciu piwach, nawet kobiety pięknieją. A szkoda bo liczyłem na coś więcej jak upscale dvd.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2011-02-01 12:43:16)
Po pięciu piwach, nawet kobiety pięknieją. A szkoda bo liczyłem na coś więcej jak upscale dvd.
Nie po 5, tylko dłoni wyciągniętej na "5 piw" CG i tłą wyglądają na przerendowane, ale reszta - czyli np. postacie - są up + przejechane jakimś warpsharpem (yay cienkie linie).
Jakby ktoś miał wątpliwości, ile jest HD na BD KnK, to chyba to będzie dobre:
http://img51.imageshack.us/img51/6236/knk2063666.png
Ogólnie o BD:
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-02-01 13:07:48)
A co z 30min epilogiem? Z tego co mi wiadomo miał wyjść na równo z wydaniem BD.
Jutro ma premierę.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Wyszedł na 8 dysku w boxie